Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει αγκαλιά με το νέο της «αμόρε»!

Τον γνώρισε στις διακοπές της!

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει αγκαλιά με το νέο της «αμόρε»!

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αγκαλιά με το νέο της «αμόρε»!

Η γνωστή παρουσιάστρια λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η όμορφη Ελένη δεν σταματάει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για το πώς περνάει.

Σήμερα το απόγευμα (6 Ιουλίου) μας εξέπληξε με μια φωτογραφία που δημοσίευσε καθώς μας σύστησε το νέο της «αμόρε»!

Στην φωτογραφία φαίνεται να ποζάρει η ίδια εντελώς άβαφη και αγκαλιά με τον νέο φίλο που έκανε στη Σχοινούσα. Το όνομα του; Φιντέλ!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει αγκαλιά με το νέο της «αμόρε»!

Ελένη Μενεγάκη: Το αιχμηρό σχόλιο για τη χλιδή και η οργισμένη απάντηση!

Η Ελένη Μενεγάκη δέχθηκε ένα αιχμηρό σχόλιο στο instagram από follower για τη χλιδή και έδωσε την οργισμένη απάντησή της για το ύφος του μηνύματος!

Όλα προκλήθηκαν από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στα social media!

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε διακοπές και είναι ενεργή στο instagram, ενημερώνοντας καθημερινά τους followers της για το πώς περνάει και πού βρίσκεται.

Την Πέμπτη (5/7) μία από τις αναρτήσεις της προκάλεσε και την αντίδραση ενός followers, ο οποίος αναφέρθηκε στη χλιδή αφήνοντας αιχμές.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είχε ποστάρει μία φωτογραφία όπου κοιμάται σε ένα παγκάκι ταβέρνας, με τον ακόλουθό της να γράφει πως: «Άσε μας ρε Ελένη! Που είσαι εύκολος άνθρωπος! Όλοι μας βολευόμαστε σε μία βίλα ενός νησιού με πισίνες, μαξιλάρες και υπηρέτες. Τι μας είπες τώρα;».

Τότε η παρουσιάστρια απάντησε: «αχ ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα ! Μπράβο ! Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι ! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσύ δεν επιτρέπεται ! Κρίμα !!! Καλό καλοκαίρι».

Στη συνέχεια δέχθηκε ακόμη ένα μήνυμα που αφορούσε την πολυτέλεια, από τον ίδιο follower και η παρουσιάστρια έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς ??? Δεν νομίζω ... Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό ! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος ! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου , καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν ! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Καλό καλοκαίρι με ηρεμία , αγάπη , υγεία και καθαρό μυαλό!».

Ελένη Μενεγάκη: Το αιχμηρό σχόλιο για τη χλιδή και η οργισμένη απάντηση!Ελένη Μενεγάκη: Το αιχμηρό σχόλιο για τη χλιδή και η οργισμένη απάντηση!Ελένη Μενεγάκη: Το αιχμηρό σχόλιο για τη χλιδή και η οργισμένη απάντηση!

Ελένη Μενεγάκη: Με «καυτό» αποκαλυπτικό κατακόκκινο μαγιό πάνω σε σκάφος! (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη με «καυτό» αποκαλυπτικό κατακόκκινο μαγιό πάνω σε σκάφος!

Απολαμβάνει τις διακοπές της η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha.

Πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσω Instastory ένα βίντεο που φαίνεται η ίδια, η οποία φοράει ένα κατακόκκινο μπικίνι, το σκάφος με το οποίο σεργιανίζει, αλλά και την μαγευτική θάλασσα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha απαντά σε σχόλια ότι έχει κάνει photoshop σε φωτογραφία της! «Με δουλεύεις...;»

Πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha απαντά σε σχόλια διαδικτυακών της φίλων ότι έχει κάνει photoshop σε φωτογραφία της! Μεταξύ άλλων απάντησε: «Με δουλεύεις...;»

Δεν ξεφεύγει τίποτα από τα μάτια των θαυμαστών της!

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές και δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες από τα μπάνια της και όχι μόνο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Μια φωτογραφία της όμως που φοράει το πάνω μέρος του μαγιό και ένα σορτσάκι στάθηκε αφορμή για να σχολιάσουν ότι η όμορφη παρουσιάστρια κάνει «κακό photoshop» στις φωτογραφίες της!

Το σχόλιο που έκανε την Ελένη να απαντήσει σε μια διαδικτυακή της φίλη ήταν το εξής:

«Κακό φωτοσοπ...λάθη στην κοιλιακή χώρα! Να τα προσέχεις αυτά. Καλημέρα».

Με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Καθόλου! Δεν έχω πειράξει τίποτα! Ότι βλέπεις καλό κακό αυτό είναι! Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλημέρα».

Δείτε τα σχόλια:

Πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha απαντά σε σχόλια ότι έχει κάνει photoshop σε φωτογραφία της! «Με δουλεύεις...;»

Δείτε την φωτογραφία που στάθηκε αφορμή για αυτά τα σχόλια:

Πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha απαντά σε σχόλια ότι έχει κάνει photoshop σε φωτογραφία της! «Με δουλεύεις...;»