Μελέτης Ηλίας: Αποκαλύπτει! «Δεν ντρέπομαι να το λέω! Ξέρω ότι ειδικά για του άντρες είναι ταμπού...»!

«Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό»!

Μελέτης Ηλίας: Αποκαλύπτει! «Δεν ντρέπομαι να το λέω! Ξέρω ότι ειδικά για του άντρες είναι ταμπού...»!

Ο Μελέτης Ηλίας αποκαλύπτει! «Δεν ντρέπομαι να το λέω! Ξέρω ότι ειδικά για του άντρες είναι ταμπού...»!

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη και μίλησε για όλα όσα δεν ξέραμε μέχρι σήμερα.

Εξομολογήθηκε ότι είχε προβλήματα με την γυναίκα του και πήγαν σε σύμβουλο γάμου. Δείτε επίσης την αποκάλυψη που έκανε για τη νέα σειρά του Alpha! Πώς είναι η σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη;

Διαβάστε αναλυτικά:

Είσαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς που έχουν πει δημόσια ότι έχουν πάει σε σύμβουλο γάμου. Δεν είχες κάποιους ενδοιασμούς, με δεδομένο ότι θεωρείται ταμπού στην Ελλάδα να πει κάποιος ότι πάει σε ψυχολόγο;

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα, ενώ θεωρούμε αυτονόητο να πάμε στον παθολόγο όταν έχουμε ένα πρόβλημα υγείας, ντρεπόμαστε να πούμε ότι πάμε σε ψυχολόγο. Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου να το λέω, γιατί θεωρώ πολύ φυσιολογικό, όταν ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον γάμο του, να απευθυνθεί σε έναν ειδικό για να τον σώσει. Πηγαίνοντας στον ψυχολόγο, ανοίγεται ένας ολόκληρος κόσμος μπροστά σου και μαθαίνεις πράγματα για τον εαυτό σου που δεν ήξερες. Ξέρω ότι ειδικά για τους άντρες είναι ταμπού να πουν ότι πάνε σε ψυχολόγο. Κι εγώ, αν πω στην παρέα μου από το Μενίδι ότι πάω σε σύμβουλό γάμου, θα φάω τρελό πείραγμα. Δεν με νοιάζει. Ξέρω ότι κάνω το σωστό.

Ποια ήταν η αφορμή για να απευθυνθείς σε σύμβουλο γάμου;

Η αφορμή μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα. Όταν σε μια οικογένεια υπάρχουν δύο παιδιά, που το ένα θέλει να φάει, το άλλο να διαβάσει, μια γυναίκα που προσπαθεί να τα προλάβει όλα και ένας σύζυγος που, όταν επιστρέφει στο σπίτι, αυτό που αντικρίζει θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, καταλαβαίνεις γιατί ένα ζευγάρι αποφασίζει να απευθυνθεί σε έναν ειδικό για να το βοηθήσει να βελτιώσει ορισμένα πράγματα. Η καθημερινότητα είναι σκληρό πράγμα κι αυτό μπορεί να το βεβαιώσει οποιοδήποτε ζευγάρι. Εγώ, ως καλλιτέχνης, είχα συνηθίσει να παίρνω τον χρόνο μου, να έχω τους φίλους μου, μετά το θέατρο να πηγαίνουμε και για κανένα ποτάκι για να αποφορτιστώ. Όταν, λοιπόν, κάποια στιγμή με ρώτησε η ψυχολόγος «και όταν ήσουν εργένης τι έκανες;», της απάντησα: «Αυτό ακριβώς». Και μου είπε, βεβαίως: «Ναι, αλλά τώρα είσαι οικογενειάρχης με δύο παιδιά». Ε, αυτή την απλή σκέψη, δεν την είχα κάνει μέχρι τότε.

Πιστεύεις ότι, αν δεν είχατε πάει με τη γυναίκα σου σε σύμβουλο γάμου, θα είχατε χωρίσει;

Δεν το ξέρω. Επειδή υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη, θεωρώ ότι δεν θα το είχαμε διαλύσει, αλλά θα είχαμε δυσκολευτεί αρκετά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βελτιώθηκε πολύ η σχέση μας από τότε που απευθυνθήκαμε σε σύμβουλο γάμου. Και το βασικότερο είναι ότι μάθαμε πολύ καλύτερα τους εαυτούς μας.

Μελέτης Ηλίας: Η απρόσμενη αποκάλυψη: «Στο σπίτι ζούμε ένα δράμα...»!

Ο Μελέτης Ηλίας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά και έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη! Συγκεκριμένα είπε: «Στο σπίτι ζούμε ένα δράμα...»

Ο γνωστός ηθοποιός στην συνέντευξη που έδωσε στην παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του και την σύζυγό του, που είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια!

Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Η κόρη μου, η Κοραλία είναι 9 χρονών και το αγοράκι μου, ο Δημήτρης 3 χρονών… και στο σπίτι ζούμε ένα δράμα… είναι κανονικά στην κατασκήνωση και εμάς μας λείπει περισσότερο. Την πήγαμε Κυριακή πρωί και σήμερα είναι Τρίτη και όλο λέμε «Πού είναι το παιδί; Τι κάνει το παιδί; Γιατί δεν είναι μαζί μας; Μεγάλο άγχος… είναι μία ωραία δοκιμασία, αλλά λες μήπως ήταν νωρίς στα 9 του χρόνια να πάει; Δεν πρόλαβα να σηκώσω το τηλέφωνο όταν μπήκα στο πλατό, με έπαιρνε τηλέφωνο η κόρη μου. Την πήρα τηλέφωνο και το είχε κλειστό και τώρα με ζώσανε τα φίδια»!

Δεν πέρασε πολύ ώρα από αυτά τα λόγια και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά εισέβαλε στο πλατό και του έδωσε το τηλέφωνό του γιατί χτυπούσε και ήταν η μικρή του κόρη!