Εκλογές 2019: Το τρίο Τσίπρας-Κοσιώνη-Μπακογιάννη! Οι «μπηχτές» που ακούστηκαν on air!

«Θα ανησυχεί ο κ. Μπακογιάννης στο τέλος»

Εκλογές 2019: Το τρίο Τσίπρας-Κοσιώνη-Μπακογιάννη! Οι «μπηχτές» που ακούστηκαν on air!

Στις εκλογές του 2019 απολαύσαμε ένα τρίο με τους Τσίπρας-Κοσιώνη-Μπακογιάννη! Οι «μπηχτές» που ακούστηκαν on air από την Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη στην χθεσινή της εκπομπή στον ΣΚΑΪ είχε καλεσμένους μεταξύ άλλων τον κ. Δένδια και τον κ. Τσίπρα. Δείτε την Σία Κοσιώνη με τον γιο της σε στιγμές...δροσιάς!

Στην έναρξη της εκπομπής της είπε χαρακτηριστικά:

«Να καλωσορίσω τον κ. Δένδια και τον κ. Τσίπρα που είναι μαζί μας. Τον κ. Γιώργο Τσίπρα», διευκρίνισε η Σία Κοσιώνη κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής για τις βουλευτικές εκλογές 2019. Η δημοσιογράφος χαμογέλασε και απευθυνόμενη στον Γιώργο Τσίπρα είπε: «Μου επιτρέπετε λίγο χιούμορ κ. Τσίπρα, δύο φορές Τσίπρας την ίδια εβδομάδα, έχω σπάσει όλα τα ρεκόρ! Εντάξει; Ξέρω ότι έχει χιούμορ ο κ. Τσίπρας».

Στην συνέχεια από το τραπέζι ακούστηκε από το τραπέζι η ατάκα «Θα ανησυχεί ο κ. Μπακογιάννης στο τέλος», με την Σία Κοσιώνη να μην το παίρνει ζεστά το «χιούμορ» και να συνεχίζει την ροή της εκπομπής.

Η μεγάλη ένταση Τσίπρα - Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ με αφορμή τον Μπακογιάννη! (Βίντεο)

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Σίας Κοσιώνη το βράδυ της Τρίτης (3/7) στον ΣΚΑΪ με αφορμή τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε με την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε τον νέο Ποινικό Κώδικα και τότε δημιουργήθηκε ένταση στο πάνελ με την Σία Κοσιώνη.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως «είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα επειδή ο σύζυγός της έχει χάσει τον πατέρα του από την επίθεση της 17Ν» και έκανε λόγο για αντιπολιτευτική διάθεση από τη δημοσιογράφο.

Η Σία Κοσιώνη απάντησε πως «εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση, είμαι δημοσιογράφος».

«Έχετε μια υγιή ανησυχία. Έχετε οικογενειακή σχέση με τον Μπακογιάννη», είπε ο πρωθυπουργός. Για να απαντήσει η κ. Κοσιώνη πως «μην μου καταλογίζετε συναίσθημα. Είστε υπερευαίσθητος. Μην είστε υπερευαίσθητος με τις ευαισθησίες των άλλων».

«Επιτρέψτε μου κ. Κοσιώνη να είμαι και εγώ λίγο ευαίσθητος», ανταπάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα η Σία Κοσιώνη την ημέρα των δημοτικών εκλογών είχε συγκινηθεί on air για τον σύζυγό της!

Δείτε το βίντεο μεταξύ 1:14:00 και 18:40:00