Βασιλική Μιλλούση: Στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα! Αποκαλύπτει ότι λατρεύει να...

Παρέα με...

Βασιλική Μιλλούση: Στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα! Αποκαλύπτει ότι λατρεύει να...

Στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα η εγκυμονούσα Βασιλική Μιλλούση! Αποκαλύπτει ότι λατρεύει να...

Η γνωστή αθλήτρια περνάει μία από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της καθώς κυοφορεί το παιδί του Λευτέρη Πετρούνια.

Σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται κάποιες από τις προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Δεν χορταίνει μάλιστα, όπως αποδεικνύει καθημερινά να μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως φαίνεται, πήγε στην παραλία και θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με το μαγιό της και την φουσκωμένη κοιλίτσα της, καθώς και την συνήθεια που λατρεύει...

Η ίδια αγαπάει τα βιβλία και απολαμβάνει κάθε λεπτό που περνάει πάνω από τις σελίδες ενός βιβλίου.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βασιλική Μιλλούση: Στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα! Αποκαλύπτει ότι λατρεύει να...

Λευτέρης Πετρούνιας: Η απίστευτη αντίδραση του όταν η Μιλλούση του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Στην δημοσιότητα το επικό βίντεο! Η απίστευτη αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια, όταν η Μιλλούση του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, καθώς περιμένουν ένα υπέροχο κοριτσάκι. Η ίδια είναι ήδη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε το σχετικό βίντεο στο youtube, που μας δείχνει την επική αντίδραση του, όταν είδε ότι η Μιλλούση του είχε κολλήσει το τεστ εγκυμοσύνης της στον τοίχο!

Δείτε το βίντεο:

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Μάθαμε το φύλο του μωρού τους! Αποκάλυψη τώρα!

Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση! Αποκάλυψη τώρα μόνο στο Youweekly.gr!

Σιγά που δεν θα το μάθαινα, σιγά που θα μου ξέφευγε! Μέσα από το Vanda's blog σήμερα θα σας μεταφέρω τις πιο όμορφες πληροφορίες που έμαθα!

Αρχικά το ζευγάρι πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα! Διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους αλλά και της σχέσεις του και σύμφωνα με τα λεγόμενα πολύ κοντινού τους ανθρώπου "Κάθε μέρα ξυπνούν με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά"..

Αλλά μην σας κρατάω πολύ σε αγωνία! Η Βασιλική διανύει τον 5 μήνα - περίπου - της εγκυμοσύνη της και έχει φουσκώσει πάρα πολύ! Το μωράκι ήδη κουνιέται στην κοιλίτσα της και... είναι πολύ ανήσυχη η μικρή!

Ναι, ναι καλά καταλάβατε! Κοριτσάκι περιμένουν και ο Λευτέρης δεν κρατιέται να το πάρει στην αγκαλιά του για πρώτη φορά!

Όπως μου μεταφέρθηκε επίσης από την ίδια πηγή έχουν διαμορφώσει περίπου όλο το δωμάτιο τους με κούνιες κλπ και... βρίσκονται στην αναμονή!

Να σας ζήσει...