Bill Σαντριάς: Θα πάθετε πλάκα με το πώς ήταν πριν 10 χρόνια ο παίκτης του Power of Love!

Aγνώριστος!

Bill Σαντριάς: Θα πάθετε πλάκα με το πώς ήταν πριν 10 χρόνια ο παίκτης του Power of Love!

Θα πάθετε πλάκα με το πώς ήταν πριν από 10 χρόνια ο πρώην παίκτης του Power of Love!

Ο Bill ήταν αγνώριστος, με τον ίδιο να μας δείχνει την φωτογραφία από το παρελθόν!

Μία ανάμνησή του πριν από 10 χρόνια έφερε στην επιφάνεια ο Bill Σαντριάς, με τον πρώην παίκτη του Power of Love να είναι εντελώς αγνώριστος!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι από ένα τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ερέτρια, το οποίο διοργάνωνε η Λίβερπουλ με τον Bill να βγαίνει πρώτος σκόρερ! Θυμάστε τι είχε πει η Ζένια για τον χωρισμό;

Δείτε τη φωτογραφία

Bill Σαντριάς: Θα πάθετε πλάκα με το πώς ήταν πριν 10 χρόνια ο παίκτης του Power of Love!

Power of Love: Ραγίζει καρδιές ο Bill! «Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο και...» (Βίντεο)

Ραγίζει καρδιές ο Bill από το Power of Love! Μεταξύ άλλων είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε «Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο και...».

Ο Bill Σαντριάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για όλα!

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην απώλεια του πατέρα του, για τις μέρες που έμεινε στο ορφανοτροφείο, αλλά και για τον ρατσισμό που έχει βιώσει για την καταγωγή του.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η μητέρα μου προέρχεται από Έλληνες γονείς. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, με το βόλεϊ και έχει παίξει σε γνωστές ομάδες της Αλβανίας. Αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να διεκδικήσει την υπηκοότητα της, ώστε να μπορέσει να μας φέρει κι εμάς εδώ. Από τους Αγίους Σαράντα είμαι. Εγώ έχω μείνει με την μικρή μου αδερφή και με τον πατέρα μου, ενώ η μεγάλη μου αδερφή είχε πάει στα αδέρφια της μητέρας μου. Τον πατέρα μου τον χάσαμε σε τροχαίο. Εμείς με την αδερφή μου παίζαμε στις αλάνες, τότε είχα κάνει και ένα χειρουργείο στο πόδι γιατί μου είχε μπει μία βίδα και όταν μας ρωτάνε που είναι οι γονείς σας, εμείς απαντήσαμε ότι δεν ξέρουμε κι έτσι βρεθήκαμε στο ορφανοτροφείο. Οι θείοι μου τηλεφώνησαν στην μανά μου και της είπαν ότι ο άντρας σου πέθανε και τα παιδιά σου χάθηκαν. Ένα βράδυ, εκεί που κοιμόταν η μητέρα μου βλέπει στον ύπνο της την γιαγιά μου και της λέει: “Σήκω τα παιδιά σου, κινδυνεύουν”. Όταν βγήκα στο παιχνίδι κι έκανα την εξομολόγηση μου για την καταγωγή μου δέχτηκα ρατσιστικά μηνύματα από Αλβανούς που μου έλεγαν “Καλά ντρέπεσαι που είσαι Αλβανός;”, αλλά δέχτηκα και ρατσιστικά μηνύματα από Έλληνες που μου έλεγαν: “Είσαι κ…αλβανός.”. Δεν ξέρω που ανήκω. Στα γήπεδα με έλεγαν και γύφτο! Τα νέα παιδιά να μην ντρέπονται για αυτό που είναι.».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of Love: Είδηση βόμβα! Χώρισε ζευγάρι που δεν το περιμέναμε!

Είδηση βόμβα! Χώρισε ζευγάρι από το Power of Love που δεν το περιμέναμε!

Τελείωσαν πριν προλάβουν να ξεκινήσουν...

Ο λόγος για τον Bill Σαντριά και την Ζένια Σολδάτου, οι οποίοι αποκάλυψαν την σχέση τους αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.

Power of Love: Είδηση βόμβα! Χώρισε ζευγάρι που δεν το περιμέναμε!

Η είδηση αυτή είχε σκάσει σαν βόμβα τότε, όπως γίνεται και τώρα με το γεγονός ότι χώρισαν.

Έγινε γνωστό μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Bill ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους εσάς που τόσο καιρό μας στηρίζατε και μας αγαπήσατε εμένα και τη Ζένια… ότι πλέον δεν είμαστε μαζί…Η Ζένια είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μου στάθηκε πολύ σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου… Η ασυμφωνία χαρακτήρων μας οδήγησε σε πρόωρο τέλος…εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα γιατί τα ξαίζει!»

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Power of Love: Είδηση βόμβα! Χώρισε ζευγάρι που δεν το περιμέναμε!