Σάκης Ρουβάς: Αποκαλύπτει για την εκπομπή-έκπληξη που θα παρουσιάζει! (Βίντεο)

Δεν τον έχουμε ξαναδεί σε κάτι παρόμοιο!

Σάκης Ρουβάς: Αποκαλύπτει για την εκπομπή-έκπληξη που θα παρουσιάζει! (Βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει για την εκπομπή-έκπληξη που θα παρουσιάζει!

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και το «After Dark».

Στην συνέντευξή του μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θα δούμε σε γενικές βάσεις στο καινούριο project που ετοιμάζει με τον ΣΚΑΪ. Διαβάστε τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε ο ίδιος!

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε τι είναι αυτό που τον έχει κάνει διαχρονικό τραγουδιστή, ο Σάκης Ρουβάς είπε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω η μεγάλη μου αγάπη και το πάθος γι' αυτό που κάνω. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να τραγουδάω και να κάνω δισκογραφία, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι άλλο».

Ενώ για τις κριτικές και για όλα όσα γράφονται είπε:

«Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορεί να διαπιστώσεις κάποια πράγματα και να μάθεις κάτι από αυτό. Όταν βλέπεις μια ωραία κριτική, παίρνεις κάποια πράγματα. Κάποιος όταν σου κάνει κριτική, θεωρητικά το κάνει για να σε βοηθήσει».

Μίλησε όμως όπως σας είπαμε και παραπάνω για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει.

Είπε συγκεκριμένα:

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ, στα οποία βλέπουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν το στίγμα τους κυρίως στην τέχνη. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΙ, η ιδέα είναι μιας ομάδας που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σάκης Ρουβάς: Η έκπληξη που δέχτηκε on stage και τον συγκίνησε! (Βίντεο)

Η έκπληξη που δέχτηκε ο Σάκης Ρουβάς on stage και τον συγκίνησε!

Ο γοητευτικός τραγουδιστής βρέθηκε στην Λάρισα για να πραγματοποιήσει μία συναυλία!

Η νύχτα ήταν καταπληκτική όπως ήταν φυσικό με το κοινό του να διασκεδάζει στο άκουσμα των τραγουδιών του και με τις θαυμάστριες του να ζητωκραυγάζουν για εκείνον.

Αυτό όμως που συγκίνησε τον ίδιο αλλά και εμάς ήταν η στιγμή που μια θαυμάστρια του ανέβηκε στην σκηνή και εξέπληξε ευχάριστα τον τραγουδιστή. Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος έσπευσε την αγκαλιάσει.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: