Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ημίγυμνη φωτογραφία που τάραξε τα κορίτσια του Instagram!

«Έλιωσαν» οι θαυμάστριες του!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ημίγυμνη φωτογραφία που τάραξε τα κορίτσια του Instagram!

Η ημίγυμνη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου που τάραξε τα κορίτσια του Instagram!

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», όπου ήταν μέρος την ομάδας ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Φυσικά συντροφιά του έχει πάντα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αυτήν την φορά στην Σκόπελο, όπου περνούν στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πραγματικά δημιούργησε ταραχή στις θαυμάστριες του κι όχι μόνο.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται σε στιγμή απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης φορώντας μόνο το μαγιό του και τους κοιλιακούς του. Τον έχετε ακούσει να τραγουδάει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»;

Ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια να πάρουν «φωτιά», όπως πήραν και τα κορίτσια.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ημίγυμνη φωτογραφία που τάραξε τα κορίτσια του Instagram!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι νούμερο παπούτσι φοράει; Έχει δάχτυλο... σπάτουλα!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε τι νούμερο παπούτσι φοράει, έχοντας δάχτυλο... σπάτουλα!

Ο πρώην παίκτης του Survivor δέχθηκε τα πειράγματα!

Σε μία από τις πολλές αναρτήσεις που κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο instagram, δέχθηκε και ένα πείραγμα από follower που αφορούσε το πόδι του!

Συγκεκριμένα του έγραψε πως «Άμα έχεις δάχτυλο σπάτουλα, όλα γίνονται»! Ο Βασάλος δεν άφησε την ατάκα να πέσει κάτω και του απάντησε! Πρόσφατα πάντως είχε ζητήσει βοήθεια! Τι είχε συμβεί;

Τι του είπε; Μα το νούμερο παπούτσι που φοράει και είναι το 45!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι νούμερο παπούτσι φοράει; Έχει δάχτυλο... σπάτουλα!

Ατάκα φωτιά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο! «Αν μάθαινα ότι τον είδαν με άλλη γυναίκα θα πήγαινα...»!

Μια ατάκα φωτιά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο πέταξε καλή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνησε συνέντευξη της, για το τι θα έκανε αν τον έβλεπε με άλλη γυναίκα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου «Της γιαγιάς σου η ενότητα».

Η ηθοποιός, δεν δίστασε να αποκαλύψει μεταξύ άλλων τι θα έκανε αν μάθαινε πως είδαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με άλλη γυναίκα.

«Αρχικά δεν θα γινότανε ποτέ τέτοιο πράγμα, γιατί ο Κωνσταντίνος είναι φανταστικό παιδί και δεν θα το έκανε, αλλά… αν μάθαινα ότι είδαν τον Κωνσταντίνο με άλλη γυναίκα, θα πήγαινα κατευθείαν σε αυτόν να μιλήσουμε, εκεί θα γινόταν μία συζητησούλα», είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ατάκα φωτιά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Την κούρασε ο Βασάλος! Δεν το άντεχε άλλο! (Βίντεο)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχθηκε πως την είχε κουράσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και δεν άντεχε άλλο!

Η αποκάλυψη έγινε από τη δημοσιογράφο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη αποκάλυψε πως ο σύντροφός της τρώει κάθε τρεις ώρες και συγκεκριμένα γεύματα, ενώ αυτό που την ενοχλούσε τον πρώτο καιρό ήταν πως ζύγιζε όλες τις τροφές.

«Είχα κουραστεί πάρα πολύ στην αρχή της σχέσης μας. Τώρα που έχω μπει σε μια ρουτίνα και είναι αυτό, είναι μια συνήθεια που δεν είναι κάτι. Αλλά στην αρχή με ενοχλούσε. Με ενοχλούσε που ζύγιζε… Συγκεκριμένα γεύματα, συγκεκριμένες τροφές. Όταν πάμε ταξίδι με τον Κωνσταντίνο δεν κλείνουμε ξενοδοχείο, κλείνουμε σπίτι για να έχει κουζίνα να μαγειρεύουμε. Εκείνος δεν μαγειρεύει. Κάνει αυγά και κοτόπουλο αν είναι να μαγειρέψει», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «The 2Night Show».

Δείτε το σχετικό βίντεο: