Master Chef: Παίκτης αποκαλύπτει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει με την καρδιά του!

Δεν το ήξερε κανείς μέχρι τώρα!

Master Chef: Παίκτης αποκαλύπτει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει με την καρδιά του!

Παίκτης του Master Chef αποκαλύπτει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει με την καρδιά του!

Δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ότι αντιμετωπίζει τέτοια δυσκολία!

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής του Star, τον Σταμάτη Κωβαίο. Ο ίδιος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε περιοδικό και μεταξύ άλλων είπε:

"Το πρόβλημα με την υγεία μου προέκυψε πριν από περίπου τρία χρόνια. Είναι κολπική μαρμαρυγή. Είναι μια αρρυθμία στην καρδιά. Η καρδιά φτιάχνει άλλο ένα κέντρο, εκτός από αυτό που υπάρχει, και χτυπάει άρρυθμα. Χτυπάνε και τα δύο κέντρα μαζί και δεν χτυπάει σωστά και έχεις και πάρα πολλούς παλμούς. Αυτό έχει αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι πάρα πολύ καλά."!

Είδατε την αποκάλυψη που έκανε η Ασημίνα Ουστάλλι για την audition του MasterChef;

Master Chef: Παίκτης αποκαλύπτει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει με την καρδιά του!

Master Chef: Παίκτης αποκαλύπτει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει με την καρδιά του!

Έξαλλη και πάει στα δικαστήρια παίκτρια του Master Chef! (Bίντεο)

Στα δικαστήρια θα πάει παίκτρια του Master Chef, η οποία είναι αναστατωμένη, έξαλλη και άκρως νευριασμένη με αυτό που συνέβη!

Όπως δήλωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον AlphaTV «Μετά τα μεσάνυχτα», θα τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και δεν θα κάνει πίσω!

Ο λόγος για την Γωγώ Δελογιάννη η οποία προσφάτως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον δρόμο!

«Καταλήγω ότι έχουμε πάθει ένα συνολικό «λαλά» που βγαίνουμε έξω στον δρόμο κι όποιον πάρει ο Χάρος», ανέφερε η πρώην παίκτρια του Master Chef για το περιστατικό.

Τότε έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ και θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του ανθρώπου που την χτύπησε, τραβώντας την υπόθεση όσο δεν πάει.

Έκτορας Μποτρίνι: Αποκαλύπτει για το Master Chef! «Ήταν να πάω, αλλά...»!

Ο Έκτορας Μποτρίνι αποκαλύπτει για το Master Chef! Είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν να πάω, αλλά...»!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό μίλησε για όλα ο πασίγνωστος σεφ!

Το φετινό MasterChef αγαπήθηκε όσο τίποτε άλλο από το τηλεοπτικό κοινό εάν λάβουμε υπόψιν μας τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε κάθε εβδομάδα ο διαγωνισμός μαγειρικής.

Το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής του Star ποσό διαφορετικό θα ήταν αν μέσα στους 3 κριτές, Κοντιζά, Ιωαννίδη, Κουτσόπουλο, ανήκε και ο «κακός» της κουζίνας, Έκτορας;

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Σε ερώτηση που του έγινε εάν έβλεπε MasterChef απάντησε:
«Ναι, το έβλεπα. Μια φορά είχα ακούσει τους τρεις κριτές να λένε ότι βγάζουν «amuse-bouche» στα μαγαζιά τους. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για την εκπαίδευση του κοινού; Ακούω να κοροϊδεύουν το MasterChef και να το λένε ριάλιτι, αλλά αυτή είναι μια πληροφορία που ακούστηκε εκεί. Ήξερε ο Ελληνας πριν από τρία χρόνια τι είναι το «amuse-bouche»; Εσύ ξέρεις; Είναι το καλωσόρισμα που σου βγάζουν στο μαγαζί».

Για το εάν θα πήγαινε ως κριτής απάντησε:
«Ηταν να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε. Είχα κι ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Αλλά γιατί με ρωτάς; Έχω κάνει πολύ χειρότερα από το MasterChef, αυτό θα με πείραζε».