Τάσος Δούσης: Οι απίθανες αποκαλύψεις στους "Κου Κου" που έκαναν εντύπωση! (Βίντεο)

Τους "πάγωσε" όλους στο πλατό!

Τάσος Δούσης: Οι απίθανες αποκαλύψεις στους

Απίθανες αποκαλύψεις έκανε ο Τάσος Δούσης στους "Κου Κου" και πραγματικά έκαναν πολύ εντύπωση!

Ο εκδότης - παρουσιαστής που επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του OPEN με την πιο πολυσυζητημένη εκπομπή του παρελθόντος, "Εικόνες" και κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 20:00, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου και μίλησε αφοπλιστικά για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του Σάκη Τανιμανίδη και έλυσε τον γρίφο για το ποιος πραγματικά ήταν εμπνευστής του World Party αλλά και για τα 100 ταξίδια που έχει κάνει σε όλο τον κόσμο και του έχουν μείνει αξέχαστα!

Για πρώτη φορά αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη σε ένα του ταξίδι στην Φιλανδία αλλά και τον πραγματικό λόγο που επέλεξε να κάνει την εμφάνισή του ξανά στη μικρή οθόνη!

Βέβαια, από την συνέντευξή του δεν έλειψε ο αιχμηρός του λόγος αφού πάντα μιλάει έξω από τα δόντια:

"Όλοι νομίζουν ότι κάνουν μια ταξιδιωτική εκπομπή στην τηλεόραση"

Δείτε όλη την συνέντευξη αναλυτικά στο παρακάτω απόσπασμα:

*Νέο επεισόδιο Λος Άντζελες 2 από τις "Εικόνες" του Τάσου Δούση, το Σάββατο 20:00 από την τηλεόραση του OPEN*

Open: Γιατί έχει «τρελάνει» ο Τάσος Δούσης τους τηλεθεατές του καναλιού με τις «Εικόνες»;

Ο γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης Τάσος Δούσης επέστρεψε με τις νέες «ΕΙΚΟΝΕΣ» στην τηλεόραση του OPEN και κάθε Σάββατο βράδυ στις 20:00 γίνεται πάρτι στο κανάλι!!!

Με το που ξεκινάει η εκπομπή στο τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού γίνεται χαμός από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών που δίνουν συγχαρητήρια στο κανάλι για την προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής, η οποία φαίνεται να πηγαίνει και εξαιρετικά καλά σε νούμερα τηλεθέασης με βάση το lead in που παίρνει από το προηγούμενο πρόγραμμα.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Τάσος Δούσης και οι νέες «ΕΙΚΟΝΕΣ» κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης Τάσος Δούσης επέστρεψε με τις νέες «ΕΙΚΟΝΕΣ» στην τηλεόραση του OPEN και κάθε Σάββατο βράδυ στις 20:00 γίνεται πάρτι στο κανάλι!!!

Στο επεισόδιο του προηγούμενου Σαββάτου όπου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το δεύτερο επεισόδιο του ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ, οι ΕΙΚΟΝΕΣ παρέλαβαν από το προηγούμενο πρόγραμμα 4,4 και παραδίδουν στην ελληνική ταινία 9,5 στο κοινό 18-54!!!

Η εκπομπή θα συνεχιστεί με ακόμη 4 επεισόδια. Σειρά έχει το παραμυθένιο Λος Άντζελες και μετά το ονειρικό Ντουμπάι.

Στο επεισόδιο αυτού του Σαββάτου θα δούμε τον Τάσο Δούση και τις ΕΙΚΟΝΕΣ να ταξιδεύουν στην πατρίδα του Mickey Mouse, του Hollywood, του Baywatch, του LaLa Land, των stars και των ηλιοκαμένων κορμιών.

Το Λος Άντζελες, μια πόλη συνώνυμο του μύθου, είναι ο επόμενος προορισμός του Τάσου Δούση.

Το ρεπορτάζ ξεκινάει με ένα road trip από το Λας Βέγκας στο Λος Άντζελες με στάσεις σε hot points όπως η πόλη Κάλικο, ένα φάντασμα της Άγριας Δύσης.

Το οδοιπορικό για το λαμπερό Λος Άντζελες συνεχίζεται στο περίφημο Hollywood, στη λεωφόρο των αστεριών Walk of Fame, το Beverly Hills και στη θρυλική Rodeo Drive, έναν από τους πιο φημισμένους και ακριβούς εμπορικούς δρόμους του πλανήτη.

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ εξερευνούν τις λαμπερές επαύλεις των stars στο Λος Άντζελες και τα φαντασμαγορικά κινηματογραφικά studios της Universal.

Το οδοιπορικό για το Λος Άντζελες ολοκληρώνεται με μια γεύση από τη Σάντα Μόνικα, μια περιοχή που έγινε πασίγνωστη για τις χρυσαφένιες παραλίες της και το Baywatch.

Η εκπομπή θα συνεχιστεί με ακόμη 4 επεισόδια. Σειρά έχει το παραμυθένιο Λος Άντζελες και μετά το ονειρικό Ντουμπάι.

Δείτε περισσότερα στο κανάλι του Τάσου Δούση στο Youtube.

Παρακαλουθήστε το πιο πρόσφατο επεισόδιο από την εκπομπή "Εικόνες". Ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας (Μέρος Β')