Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

Τα πέταξε όλα και βούτηξε!

Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός στη θάλασσα για μπάνιο, με τις φωτογραφίες να σοκάρουν!

Είναι γνωστός για τον γυμνισμό που κάνει και μοιράστηκε τις στιγμές στο instagram!

Ο λόγος για τον ποπ-ροκ τραγουδιστή, που γεννήθηκε στο Σίδνεϋ από Έλληνες γονείς, Άλεξ Καββαδίας! Το μοντέλο που παλεύει μόνο του στο Ψυχιατρείο! Δίνει μάχη με τους "δαίμονες"!

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές και μας έδειξε φωτογραφίες όπου κάνει γυμνός το μπάνιο του στη θάλασσα!

Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!
Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!
Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

Θανάσης Αλευράς: Σε παραλία για γυμνισμό! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο Θανάσης Αλευράς πήγε σε παραλία για γυμνισμό και η φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τη... γυμνή αλήθεια!

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε τη στιγμή στο instagram!

«Η γυμνή αλήθεια, φίλε μου», ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Θανάσης Αλευράς!

Ο λόγος ήταν πως ο ηθοποιός μαζί με τον καλό του φίλο, Γιώργο Δάσκαλο, πήγαν σε παραλία γυμνιστών και μας ενημέρωσε γι΄ αυτό!

Δείτε την ανάρτησή του!

Θανάσης Αλευράς: Σε παραλία για γυμνισμό! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο Τούρκος ηθοποιός στη σειρά του ΣΚΑΪ που αναστατώνει τις γυναίκες! Αυτή είναι η σύντροφός του!

Ο Τούρκος ηθοποιός στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ "Φτερωτός Θεός" που αναστατώνει τις γυναίκες! Mε αυτή την γυναίκα τα έχει!

Ποια είναι η προσωπική ζωή του πρωταγωνιστή που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον!

Το βράδυ της Δευτέρας έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η σειρά «Φτερωτός Θεός» και ο Τούρκος ηθοποιός έγινε αμέσως θέμα συζήτησης στα social media.

Το όνομά του Τζαν Γιαμάν. Ο Τούρκος ηθοποιός βρίσκεται στο πικ της καριέρας του καθώς η σειρά «Φτερωτός Θεός» γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Όπως διαβάζουμε στο iefimerida πριν λίγους μήνες, μάλιστα, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του Ντεμέτ Οζντεμίρ βρέθηκαν στον Λίβανο, όπου βραβεύτηκε ως καλύτερος άντρας ηθοποιός στην ετήσια εκδήλωση του Murex D' or.

Στη σειρά ο Τζαν Γιαμάν υποδύεται τον «Τζαν» έναν όμορφο, περιπετειώδη νέο, λάτρη των σπορ και της φύσης. Ο ήρωας λατρεύει να περνά χρόνο μακριά από την λογική της ζωής στην πόλη. Ενα πρόβλημα υγείας του πατέρα του, όμως, τον φέρνει στην εταιρεία της οικογένειας και εκεί γνωρίζει την Σανέμ, με την οποία θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με την Σανέμ.

Ο εκρηκτικός Τζαν Γιαμάν

Ο Τζαν Γιαμάν, που κάνει χαμό όπως και ο συνάδελφός του Μπουράκ Οζτσιβίτ, μπορεί να υποδύεται τον ευαίσθητο και ονειροπόλο στη σειρά του ΣΚΑΪ, ωστόσο, φαίνεται πως στην πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετικός. Πριν από δύο χρόνια, δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε 87 ημέρες φυλάκιση καθώς φέρεται να είχε πετάξει ποτήρι με τσάι σε συνάδελφό του. Ωστόσο, φέρεται να μην είναι το μόνο περιστατικό που συνδέει το όνομά του.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Φτερωτός Θεός», ένας θαυμαστής μπήκε στα γυρίσματα και έπιασε τον ηθοποιό από το μπράτσο, ενώ στράφηκε και κατά της Ντεμέτ. Τότε, ο Τζαν έριξε πάνω του μια κάμερα. Βέβαια, η πρωταγωνίστρια και άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν πως ο ηθοποιός δεν είναι επιθετικός και η κάμερα έπεσε κατά λάθος επάνω στον θαυμαστή, ενώ ο Τζαν προσπαθούσε να απελευθερώσει το χέρι του. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί τι έχει συμβεί.

Αφήνει για λίγο την ηθοποιία

Ο Τζαν θα αναγκαστεί να κόψει τη μακριά κόμη και τα μούσια, που έχουν κάνει τις τηλεθεάτριες να τρελαίνονται, καθώς στις αρχές του 2020 θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Οπως είπε, σύμφωνα με τη σελίδα στο Facebook «Turkish series & movies in Greek- Στα Ελληνικά», εάν συνεχιστεί η σειρά μετά την θητεία του, θα στεναχωρηθεί με την αλλαγή της εμφάνισης του, του στυλ του, αλλά πιστεύει ότι με ένα καινούργιο, διαφορετικό λουκ, ίσως προκύψει κάτι πιο όμορφο από το σημερινό, εξηγώντας ότι απαιτούνται 3 χρόνια για να επανέλθει το μήκος των μαλλιών του.

Ερωτευμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του

Οι φήμες στη γείτονα χώρα θέλουν τον Τζαν Γιαμάν να έχει σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του Ντεμέτ Οζντεμίρ. Περιοδικά και ιστοσελίδες ασχολούνται με τον έρωτα των δύο ηθοποιών, ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν τον έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε διαψεύσει. Οι φανς, πάντως, θέλουν να τους βλέπουν μαζί και μιλούν για ένα ταιριαστό ζευγάρι. Μάλιστα, κοινή τους φωτογραφία στο Instagram ξεπέρασε τα 710.000 likes.