Ελληνίδα τραγουδίστρια ολόγυμνη στην πισίνα!

Φωτογραφίες αποκάλυψη!

Ελληνίδα τραγουδίστρια ολόγυμνη στην πισίνα!

Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε ολόγυμνη στην πισίνα και οι φωτογραφίες της κολάζουν!

Η αοιδός προκάλεσε μεγάλη ταραχή και μας έδειξε τις καμπύλες της!

Ο λόγος για την Κόνι Μεταξά, την κόρη του Λευτέρη Πανταζή, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy που κυκλοφορεί στις 13 Ιουλίου!

Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε για τη σχέση της με τους άνδρες: Ο άνδρας γενικά θέλει το εύκολο. Όταν λέω το εύκολο, δεν εννοώ την κοπέλα που θα κοιμηθεί μαζί του από το πρώτο βράδυ. Εννοώ το όχι περίπλοκο. Οπότε, αν και είμαι προσεγγίσιμη από αυτή την άποψη, είμαι εξίσου περίπλοκη. Με φοβούνται από την άποψη ότι δεν ξέρουν πώς να κουμαντάρουν όλη αυτή την τρέλα. Πάντως ένα πράγμα που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει είναι να βαρεθούν. Και ταυτόχρονα αυτό είναι το κακό. Η φωτογραφία με τις ραγάδες στο στήθος και η απάντησή της!

Ελληνίδα τραγουδίστρια ολόγυμνη στην πισίνα!

Για το επίθετο «Πανταζή»: Πλέον έχω συμβιβαστεί και μου αρέσει. Αλλά νομίζω το κατάφερα επειδή μπόρεσα να κάνω κάτι δικό μου. Σε μερικές δουλειές ήταν προκατειλημμένοι, νομίζω όμως πως πάντα αποδεικνύω πως δεν είμαι απλά η κόρη κάποιου και πως έχω κι εγώ κάτι να δώσω.

Ελληνίδα τραγουδίστρια ολόγυμνη στην πισίνα!

Αλλά και για το αν είναι ανοιχτόμυαλη ή παραδοσιακή: Είμαι ανοιχτόμυαλη σε όλα, εκτός από τις ανθρώπινες σχέσεις. Στις φιλίες και στις ερωτικές σχέσεις είμαι πιο παραδοσιακή. Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι βασικά και, όσο ανοιχτόμυαλος κι αν είσαι, παραμένουν σταθερά.

Ελληνίδα τραγουδίστρια ολόγυμνη στην πισίνα!
Ελληνίδα τραγουδίστρια ολόγυμνη στην πισίνα!

Ζόζεφιν - Κόνι Μεταξά: Έχει τρυπώσει η ζήλια στην σχέση τους;

Έχει τρυπώσει η ζήλια στην σχέση της Ζόζεφιν και της Κόνι Μεταξά;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια τα αποκαλύπτει όλα για την φιλία τους! Τι έχει αλλάξει στην ζωή της από την ημέρα που βαφτίστηκε;

Μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία της με την κολλητή της, Κόνι Μεταξά.

Συγκεκριμένα είπε:

«Με την Κόνι κάναμε μαζί γιόγκα. Εκεί γνωριστήκαμε και από τότε είμαστε αυτοκόλλητες. Ήμασταν μικρές τότε και δεν γνωρίζαμε καθόλου η μία την άλλη. Εγώ μόλις είχα ξεκινήσει να τραγουδάω και η Κόνι εκείνη την περίοδο είχε επιστρέψει από την Αμερική».

Επίσης απάντησε στο αν έχει τρυπώσει η ζήλια στην σχέση τους:

«Ο καθένας χαράζει τη δική του πορεία. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα η μία από την άλλη. Δεν λειτουργώ έτσι στις φιλίες μου».

Κόνι Μεταξά: Η κόρη του Λε-Πα "κόλασε" με το λευκό της μπικίνι και την πίσω όψη της!

Η κόρη του Λε-Πα, Κόνι Μεταξά, "κόλασε" με το λευκό της μπικίνι και την πίσω όψη της! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Όσα φωτογραφικά στιγμιότυπα με μαγιό κι αν ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά ποτέ δεν είναι αρκετή για τους φανατικούς της οπαδούς.

Κόνι Μεταξά: Η κόρη του Λε-Πα

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά μπορεί να πήρε το επίθετο της μητέρας της, ακολουθεί όμως πιστά τα βήματα του πατέρα της τραγουδώντας αυτή την περίοδο στο «Fantasia Live», με εκείνον να την καμαρώνει πολλές φορές στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Ήβης Αδάμου και του Ίαν Στρατή, ενώ ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο της τραγούδι. Παρ' ότι αυτό το διάστημα είναι ελεύθερη και ωραία, έχει κάνει τατουάζ μία καρδιά που γράφει μέσα «Name», σχολιάζοντας σχετικά: «Πάντα κάποιος θα έχει την καρδιά μου, αλλά αυτός ο κάποιος δεν ξέρω ποτέ ποιος θα είναι. Μονίμως ερωτευμένη είμαι με κανέναν».

Κόνι Μεταξά: Η κόρη του Λε-Πα

Ντυμένη πριγκίπισσα, έλεγε στο κόκκινο χαλί του MAD πως δεν έχει βρει ακόμα τον πρίγκιπά της, ενώ το Youweekly.gr τη συνάντησε το περασμένο Σάββατο σε παραλία της Βουλιαγμένης να κάνει τις βουτιές της με μεγάλη παρέα.

«Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω»

Κόνι Μεταξά: Η κόρη του Λε-Πα

Δεν φοβάται να τσαλακωθεί και δεν είναι λίγες οι φορές που έρχεται σε διαδικτυακή αντιπαράθεση δημοσιοποιώντας μάλιστα και τα μηνύματα που της στέλνουν οι followers της, ούσα ενεργή στα social media. Δεν φαίνεται όμως να πτοείται ούτε από τις επιθέσεις και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς με αφορμή τις σέξι φωτογραφίες στο προφίλ της, με τους καλοθελητές να «χτυπούν» ακόμα και στα αρετουσάριστα ενσταντανέ της όπου φαίνεται το λίπωμα που έχει κάτω από τον αριστερό γλουτό της. «Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω, οι υπόλοιποι πούλο. Αντί να χαίρεστε που μία και μόνο μία γυναίκα στο Instagram δεν κρύβει τις ατέλειές της, κάθεστε και κράζετε», έχει πει μεταξύ άλλων στο παρελθόν, βάζοντας στη θέση τους όλους εκείνους που πετούν χολή προς το μέρος της...

Επίσης, έκανε καινούργιο τατουάζ... Εσείς το έχετε δει;

Φωτογραφίες: AΓΓΕΛΟΣ ΛΙΓΚΑΣ