Σάκης Τανιμανίδης: Όταν είδε την κάμερα ήταν ήδη αργά! Τα χάδια με την Χριστίνα Μπόμπα σε κοινή θέα!

Το δολοφονικό βλέμμα και η γκριμάτσα όταν πήρε χαμπάρι τι γινόταν...

Σάκης Τανιμανίδης: Όταν είδε την κάμερα ήταν ήδη αργά! Τα χάδια με την Χριστίνα Μπόμπα σε κοινή θέα!

Όταν είδε την κάμερα ο Σάκης Τανμανίδης ήταν ήδη αργά! Τα χάδια με την Χριστίνα Μπόμπα σε κοινή θέα! Βίντεο "φωτιά".

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μιας και τώρα τελείωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ο παρουσιαστής βρίσκονται στη Μύκονο για χαλαρές στιγμές.

Η κάμερα του Mykonos Live τους τσάκωσε σε γνωστή, κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού των Ανέμων σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα!

Βέβαια, δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι κάποιος τους τραβούσε αλλά όταν έγινε αντιληπτό το βλέμμα του Σάκη είπε τα πάντα...

Μετά απλά έκατσαν στις ξαπλώστρες και απόλαυσαν την θέα.

Δείτε το βίντεο:

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το μωρό που φέρνει χαμόγελα στην οικογένεια! Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Το μωρό που φέρνει χαμόγελα στην οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδηκαι της Χριστίνας Μπόμπα, είναι γεγονός! Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Το Σεπτέμβριο το ζευγάρι θα συμπληρώσουν έναν χρόνο παντρεμένοι! Το ζευγάρι που πρόσφατα επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος των γυρισμάτων του Survivor Ελλάδα- Τουρκία, έδωσε το παρόν σε μια ακόμα χαρά της οικογένειας της Μπόμπα.

Χριστίνα και Σάκης βρέθηκαν στην Καλλιθέα για το γάμο της έτερης Χριστίνας, αγαπημένης ξαδέρφης της Μπόμπα, η οποία θα φέρει σύντομα στον κόσμο ένα αγοράκι.

«Σα χθες θυμάμαι να παίζουμε στα σκαλάκια στη γειτονιά μας στη Λαμία... όταν μας έκανε βέβαια τη χάρη να παίξει μαζί μας, γιατί ήταν η κουλ έφηβη και εμείς πιτσιρίκια! «Η Χριστίνα η μεγάλη»... έτσι τη φωνάζαμε να την ξεχωρίζουμε από μένα, τη «Χριστίνα τη μικρή».
Και τώρα είναι όντως μεγάλη, παντρεμένη και έτοιμη να γίνει μανούλα! Με το καλό ξαδερφούλα μας! Μόνο χαρές να έχει η ζωή σας και ο μικρός μας να είναι γέρος και καλότυχος! #familymoments», έγραψε η Χριστίνα σε ένα συγκινητικό post για την αγαπημένη της ξαδέρφη.

Σάκης Τανιμανίδης: Τα προβλήματα που "χτύπησαν" τον παρουσιαστή! Δίπλα του η Χριστίνα Μπόμπα

Μαζί με την Χριστίνα το παρόν στο γάμο έδωσαν και οι γονείς της αλλά και οι παππούδες της! Δες τις οικογενειακές φωτογραφίες παρακάτω.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το μωρό που φέρνει χαμόγελα στην οικογένεια! Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Survivor: Η έκπληξη γενεθλίων στην Χριστίνα Μπόμπα και το φιλί στο στόμα από τον Τανιμανίδη! (Βίντεο)

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε τα γενέθλιά της και έσβησε τα κεράκια στον τελικό του Survivor, με τον Σάκη Τανιμανίδη να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα!

Η σύζυγος του παρουσιαστή έλαμπε με την έκπληξη που της έκαναν

Λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το ποια παίκτρια θα κερδίσει το ελληνικό Survivor, ο Ατζούν διέκοψε για μία έκπληξη!

Αυτή ήταν μία τούρτα γενεθλίων για την Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έσβησε τα κεράκια στον μεγάλο τελικό και δέχθηκε ένα γλυκό φιλί στο στόμα από τον Σάκη Τανιμανίδη!

Δείτε το βίντεο

Σάκης Τανιμανίδης: Τον έβρισαν άσχημα για την Χριστίνα Μπόμπα! «Πόσο κωλ@@@ είσαι ρε πού@@@;» (Βίντεο)

Άσχημα έβρισαν τον Σάκη Τανιμανίδης, με εκφράσεις όπως κωλ@@ και πού@@@! Αφορμή ήταν η Χριστίνα Μπόμπα που έμεινε άφωνη!

Ποιος ήταν εκείνος που έριξε τα... γαλλικά στον παρουσιαστή του Survivor και για ποιο λόγο;

Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Ο πατέρας του ήταν εκείνος που χαριτολογώντας έβρισε τον γιο του και αφορμή ήταν η Χριστίνα Μπόμπα!

Συγκεκριμένα ο Σάκης και η Χριστίνα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στους γονείς του παρουσιαστή, με τον πατέρα του να αγκαλιάζει τη νύφη του, να την φιλάει και να λέει «πόσο κωλ@@@ είσαι ρε πού@@@».

Δείτε το βίντεο