Ζέτα Δούκα: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό! Το μακροσκελές κείμενο και η ανακοίνωση της...

Τι συνέβη;

Ζέτα Δούκα: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό! Το μακροσκελές κείμενο και η ανακοίνωση της...

Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό, Ζέτα Δούκα, όπως ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε στα τηλεοπτικά πράγματα, παρουσιάζοντας την εκπομπή ευεξίας του ΑΝΤ1 «Thrive». Η εκπομπή σημείωσε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και για αυτό οι υπεύθυνοι του σταθμού έδωσαν το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων.

Η ίδια, λοιπόν, έκανε λίγο πριν την πρεμιέρα την δική της ανακοίνωση:

«Αύριο Κυριακή 14/7, ξεκινάει ο 2ος κύκλος του #thrive και η χαρά μου είναι τεράστια! Όχι μόνο επειδή έχει την επιτυχία που του εξασφάλισε το εισιτήριο της συνέχισης του όλο το καλοκαίρι ( και από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα των επεισοδίων του 3ου κύκλου που θα προβληθούν μέχρι το τελος του χρόνου), αλλά κυρίως επειδή προτιμήθηκε και από ανθρώπους που δεν ειναι κλασσικοί τηλεθεατές και αγαπήθηκε γι αυτό ακριβώς που προσφέρει: έμπνευση για την επιλογή της καλύτερης εκδοχής του εαυτού μας!
Αύριο λοιπόν, μας κάνουν ποδαρικό δύο εκλεκτοί καλεσμένοι, που ξεχωρίζω και εκτιμώ τον καθέναν, για διαφορετικούς λόγους. Ο Άκης Σακελλαρίου, ο αγαπημένος φίλος και συνοδοιπόρος μου στην «Οδύσσεια» του R. Wilson και πολλών άλλων «πονημάτων», που μας εξιστορεί την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του το προηγούμενο καλοκαίρι και το πόσο τον καθόρισε αλλάζοντας τις προσωπικές επιλογές του και η Καλλιόπη Καρβούνη, η κοσμοπολίτισσα και υπερεπιτυχημένη Φωτογράφος, που δηλώνει ότι το σημαντικότερο πράγμα στη (πλούσια) ζωή της , είναι η μητρότητα την οποία κατέκτησε μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γι αυτά που με ωθούν να σκεφτώ, να αισθανθώ και να φιλοσοφήσω!
Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!! #thrive , αύριο στις 9 το πρωί, στον ΑΝΤ1!».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε έξαλλη με την Ζέτα Δούκα! «Μην το απαξιώνεις, το έκανες γιατί...»!

Ζέτα Δούκα: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό! Το μακροσκελές κείμενο και η ανακοίνωση της...

Ζέτα Δούκα: H βία που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της και η επίσκεψη σε ψυχολόγο!

Αποκάλυψη για τη βία που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της έκανε η Ζέτα Δούκα, λέγοντας πως του είπε να πάει σε ψυχολόγο.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και αναφέρθηκε σε άγνωστες στιγμές της ζωή της.

Μετά την αναφορά που έκανε για το σύντροφό της και τον γάμο τους, μίλησε και για πρώην σχέση της.

«Έχω υποστεί βία σε σχέση μόνο μία φορά, η οποία ήταν και πάρα πολύ άσχημη. Τον άνθρωπο αυτόν τον έστειλα σε ψυχολόγο να μιλήσει και βέβαια χώρισα μαζί του. Τώρα θα του είχα κάνει και καταγγελία. Έτσι πρέπει να χειριζόμαστε πλέον αυτές τις καταστάσεις. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της πρέπει να καταγγέλλεται. Εγώ δεν έχω χτυπήσει ποτέ έναν άντρα. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση αμύνθηκα, οπότε και αυτός κατά κάποιον τρόπο χτύπησε. Ήταν μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων.