Τάκης Χατζής: Τα συγκινητικά λόγια στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΪ!

«Αυτός ο κύκλος...»

Τάκης Χατζής: Τα συγκινητικά λόγια στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΪ!

Τα συγκινητικά λόγια του Τάκη Χατζή στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΪ!

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της ενημερωτικής εκπομπής που παρουσίαζε «Ακραία Φαινόμενα».

Ανανέωσε, ωστόσο, το ραντεβού μαζί τους για Σεπτέμβρη, αφού θα τα ξαναπούν, αλλά από τον Alpha πια, όπως σας είχε κάνει γνωστό το Youweekly.gr προ λίγων ημερών!

Ο γνωστός δημοσιογράφος σήμερα (14/7) στο φινάλε της εκπομπής, ευχαρίστησε τους πάντες, την διοίκηση, τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του ΣΚΑΪ για την πολυετή συνεργασία τους για όλα όσα έζησαν παρέα και είπε «αντίο» στον σταθμό του Φαλήρου.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτός ο κύκλος των πολλών χρόνων που ήμουν εδώ στον ΣΚΑΙ έκλεισε, ολοκληρώθηκε. Όπως είπα και στο ραδιόφωνο, αυτά δεν τα κάνουμε… χολυγουντιανά τώρα. Σας ευχαριστώ θερμά, θα τα πούμε από άλλες συχνότητες από τον Σεπτέμβρη».

ΣΚΑΙ: Βόμβα μεγατόνων! Τα μάζεψε κι έφυγε ο...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr! Βόμβα μεγατόνων έσκασε στο ΣΚΑΙ! Τα μάζεψε κι έφυγε ο...

Εκτός του καναλιού του Φαλήρου βρίσκεται ένα πρόσωπο που κανείς δεν περίμενε πως θα πάρει διαζύγιο με τον σταθμό αλλά... όπως θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog, τα πράγματα άλλαξαν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η συνεργασία του Τάκη Χατζή έληξε με τον ΣΚΑΙ! Ναι, ο Δημήτρης Καμπούρης έμεινε χωρίς τηλεοπτικό δίδυμο!

Μάλιστα, όπως μου μεταφέρθηκε ο ALPHA τον έχει ήδη κερδίσει και ετοιμάζεται να κάνει πράξη την επιθυμία του, δηλαδή να τον βγάλει από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και να τον εντάξει τις καθημερινές!

ΣΚΑΙ: Βόμβα μεγατόνων! Τα μάζεψε κι έφυγε ο...

Πριν βιαστούν όμως οι κακοήθεις να πουν πως μάλωσε με τους ιθύνοντες, μέσα από το Vanda's blog, που σας λέει πάντα μόνο την αλήθεια θέλω να τονίσω πως οι σχέσεις του δημοσιογράφου με το κανάλι είναι άψογες και θα αποχωρήσει με πάρα πολύ ωραίο τρόπο! Δηλαδή θα ολοκληρώσει τις εκπομπές τους, θα πει αντίο, θα χαμογελάσει και θα φύγει! Πολιτισμένα...