Κρατερός Κατσούλης: Πλάκα κάνεις! Πόσους πόντους περνάει στο ύψος την Κατερίνα Καραβάτου;

Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου!

Κρατερός Κατσούλης: Πλάκα κάνεις! Πόσους πόντους περνάει στο ύψος την Κατερίνα Καραβάτου;

Πλάκα κάνεις! Πόσους πόντους περνάει ο Κρατερός Κατσούλης στο ύψος την Κατερίνα Καραβάτου; Σίγουρα δεν το ήξερες...

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Τους απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του STAR και... ξεσκονίζουμε συνεχώς την ζωή τους αφού είναι πρόσωπα που ενδιαφέρουν το κοινό...

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε κάτι που ίσως και να μην είχατε σκεφτεί ποτέ!

Τι διαφορά ύψους έχει το ζευγάρι; Είστε έτοιμοι;

Κρατερός Κατσούλης: Πλάκα κάνεις! Πόσους πόντους περνάει στο ύψος την Κατερίνα Καραβάτου;

Ο Κρατερός είναι 1,78 ενώ η Κατερίνα 1,67! Έχουν 11 πόντους διαφορά...

Κατερίνα Καραβάτου: Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία της!

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε; Αδιανόητο!

Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Αυτή είναι η ηθοποιός με την οποία είχε σχέση ο Κρατερός Κατσούλης πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε;

Το Youweekly.gr ξεσκονίζοντας το παρελθόν ανακάλυψε κάτι που είχε θαφτεί και που πολλοί λίγοι γνώριζαν για τον παρουσιαστή του STAR!

Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη. Ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε; Αδιανόητο!

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε; Αδιανόητο!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ο καυγάς πίσω από τις κάμερες! Μαρτυρία - αποκάλυψη!

Παρέλυσε το πόδι του Κρατερού Κατσούλη! Όλες οι λεπτομέρειες για την εξέλιξη της υγείας του

Δεν είναι και τα καλύτερα τα νέα της υγείας για τον Κρατερό Κατσούλη.

Γιατί μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα αλλά χρειάζεται χρόνος αποκατάστασής του, με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να διατηρήσει στον αέρα της εκπομπής την ψυχραιμία της αλλά πίσω από τις κάμερες να περνάει δύσκολα.

Ωστόσο, ως άψογη επαγγελματίας, η Κατερίνας χειρίζεται την εκπομπή όσο καλύτερα μπορεί και μάλιστα τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν να έχουν ανοδική πορεία ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό. Παρ'ολα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του ΛΟΙΠΟΝ δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση κι αυτό οφείλεται στην υγεία του συζύγου της, Κρατερού.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα λίγο πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο παρέλυσε το πόδι του κάτι που ο ίδιος χειρίστηκε με ψυχραιμία. "Κινδύνεψε να μείνει παράλυτος. Ήταν σοβαρή η κατάστασή του. Ευτυχώς αντιμετώπισε άμεσα και πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος" ανέφερε άνθρωπος στο Λοιπόν.

Ωστόσο, εμείς σαν Youweekly.gr γνωρίζουμε πως τα πράγματα στην υγεία του παρουσιαστή κυλούν καλά και υπάρχει αρκετά μεγάλη βελτίωση!

Περαστικά να είναι όλα...

Κατερίνα Καραβάτου: 12+1 μυστικά - αποκάλυψη που σίγουρα δεν ξέρατε! Η αληθινή ηλικία, το ύψος, το αποτυχημένο βήμα στις επιχειρήσεις!

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια έχει κάνει την τεράστια διαφορά φέτος στην εκπομπή της στην «Φωλιά των κούκου» με το σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη.

Γι’ αυτό το λόγο εμείς εδώ στο Youweekly.gr επιλέξαμε να σας αποκαλύψουμε 12 + 1 μυστικά της δημοφιλούς παρουσιάστριας!

1.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. 30 Δεκεμβρίου 1973

2.Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας.

3.Μετά το τέλος των σπουδών της εγκαταστάθηκε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Θέατρο.

4.Στις αρχές του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο παρουσίαζαν ραδιοφωνικές εκπομπές ως τρίδυμο.

5.Τη σεζόν 2004-2005 μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τον ALPHA, το κανάλι πρότεινε στους τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς την παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την ίδια. Η εκπομπή είχε τον τίτλο Πρωινό Κους Κους.

6.Την επόμενη σεζόν μετά την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, η εκπομπή μετακινήθηκε στην μεσημεριανή ζώνη με τίτλο Κους Κους το μεσημέρι. Η εκπομπή μεταδόθηκε για έξι τηλεοπτικές σεζόν από τον ALPHA. Τις σεζόν 2009-2011 ανέλαβε την παρουσίαση του reality σχέσεων με τίτλο Μια νύφη για τον γιο μου που μεταδιδόταν σε εβδομαδιαία βάση στην prime time του ίδιου καναλιού.

7.Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής ασχολήθηκε με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων.

8.Την σεζόν 2013-2014 επανήλθε τηλεοπτικά παρουσιάζοντας την έκτη σεζόν της πρωινής εκπομπής του σαββατοκύριακου Μες στην καλή χαρά.

9.Τις σεζόν 2014-2016 παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου Στα Καλά Καθούμενα μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη στο epsilon tv.Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο Έτοιμο το πρωινό.Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της.

10.Τη σεζόν 2017-2018 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο Στη Φωλιά των Κου κου.

11.Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη και στις 25 Ιουλίου 2011 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

12.Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: την Αέλια (14 Σεπτεμβρίου 2011) και τον Αριώνα (11 Μαΐου 2016).

13. Έχει ύψος 1,67