Κατερίνα Καραβάτου: Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία της!

Μοιάζει για 30 αλλά είναι...

Κατερίνα Καραβάτου: Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία της!

Θα πάθετε πλάκα κι εσείς μόλις μάθετε την ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου! Δεν φαντάζεστε πόσο είναι...

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια ταλαντούχα παρουσιάστρια, που ενώ της έχουν τύχει αρκετά προβλήματα, όπως το θέμα υγείας του συζύγου της, δεν το έχει βάλει κάτω! Μάλιστα, πρόκειται για έναν σπάνιο χαρακτήρα που όσοι την γνωρίζουν έχουν να πουν τα καλύτερα!

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι έγκυος!

Η Κατερίνα και ο Κρατερός έχουν μαζί δύο πανέμορφα παιδάκια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει πέραν της προσωπικής ζωής τους, να είναι μαζί και στα επαγγελματικά.

Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σεζόν 2014-2016 με την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" στο epsilon tv. Στη συνέχεια τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο "Έτοιμο το πρωινό". Από τον Οκτώβριο του 2017 μεταφέρθηκαν στο Star και ξεκίνησαν την πετυχημένη εκπομπή, "Στη φωλιά των Κουκου".

Πάμε τώρα να δούμε που γεννήθηκε αλλά και πόσο ετών είναι!

Η παρουσιάστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Δεκεμβρίου 1973 που σημαίνει πως είναι 45 ετών! Ναι καλά διαβάσατε! Δεν μοιάζει ούτε για 35!

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε; Αδιανόητο!

Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Αυτή είναι η ηθοποιός με την οποία είχε σχέση ο Κρατερός Κατσούλης πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε;

Το Youweekly.gr ξεσκονίζοντας το παρελθόν ανακάλυψε κάτι που είχε θαφτεί και που πολλοί λίγοι γνώριζαν για τον παρουσιαστή του STAR!

Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη. Ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε; Αδιανόητο!

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε; Αδιανόητο!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ο καυγάς πίσω από τις κάμερες! Μαρτυρία - αποκάλυψη!

Κατερίνα Καραβάτου: Προσπάθησε να κρύψει την κοιλιά της φορώντας μαύρα αλλά δεν τα κατάφερε!

Προσπάθησε να κρύψει την κοιλιά της η Κατερίνα Καραβάτουφορώντας μαύρα αλλά δεν τα κατάφερε! Φωτογραφίες - απόδειξη στο Youweekly.gr! Είναι έγκυος ή όχι τελικά;

Φήμες εδώ και καιρό θέλουν την παρουσιάστρια του STAR και σύζυγο του Κρατερού Κατσούλη να περιμένει το τρίτο της παιδί αλλά... εκείνη έχει κρατήσει σιγή ιχθύος!

Σύμφωνα με δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα καθώς άτομο από το φιλικό της περιβάλλον μας αποκάλυψε κάτι που... έφερε τα πάνω κάτω!

Ωστόσο, φωτογραφίες από νέα της δημόσια έξοδο με τον Κρατερό φανερώνουν πως κάτι προσπαθεί να κρύωει αλλά δεν τα καταφέρνει!

Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε να είναι ντυμένη στα μαύρα ενώ γενικά δεν το συνηθίζει γιατί της αρέσει να φοράει χρώμα και πολλοί είπαν πως θέλει να κρύψει τα πρώτα σημάδια με την κίνηση αυτή!

Κατερίνα Καραβάτου: Προσπάθησε να κρύψει την κοιλιά της φορώντας μαύρα αλλά δεν τα κατάφερε!

Βέβαια, με μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα δείτε πως η κοιλίτσα της είναι αρκετά φουσκωμένη! Και τα συμπεράσματα δικά σας....

Κατερίνα Καραβάτου: Προσπάθησε να κρύψει την κοιλιά της φορώντας μαύρα αλλά δεν τα κατάφερε!

Εσείς τι λέτε τελικά! Είναι ή όχι;

Κατερίνα Καραβάτου: «Μαύρη» μέρα για την παρουσιάστρια! Εσπευσμένα στο χειρουργείο! (Βίντεο)

Εσπευσμένα στο χειρουργείο βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, με τον Κρατερό Κατσούλη να ανακοινώνει την «μαύρη» μέρα για την παρουσιάστρια και σύζυγό του.

Δύσκολες ώρες για το ζεύγος και η απουσία της Κατερίνας από την εκπομπή ήταν ηχηρή!

Σήμερα το πρωί είδαμε πως «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο Star ο Κρατερός Κατσούλης ήταν μόνος του, με την Κατερίνα Καραβάτου να απουσιάζει από το πλάι του.

Όλοι αναρωτήθηκαν τι έχει συμβεί και γιατί η σύζυγος του Κρατερού δεν βρίσκεται στο πόστο της.

Μάλιστα ο Κρατερός έδειχνε να μην έχει ιδιαίτερο κέφι και ήταν λογικό, ενώ τα πάντα ξεκαθαρίστηκαν όταν έκανε την ανακοίνωση για την σύζυγό του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Φυσικά βλέπετε ότι η Κατερίνα Καραβάτου δεν είναι εδώ. Είναι μια χαρά, είναι όλα καλά. Απλώς έπρεπε να μεταβεί εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη γιατί η μητέρα της έπρεπε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση. Πήγαν όλα καλά, οπότε να ευχηθούμε όλοι μας πολλά περαστικά. Μας βλέπουν τώρα και τους δίνουμε τα φιλιά μας». Πριν μερικές εβδομάδες και ο Κρατερός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

Δείτε το βίντεο