Εξομολόγηση πασίγνωστης παρουσιάστριας για τον Μίνωα Κυριακού: «Με μάλωνε και με...» (Βίντεο)

Τα αποκάλυψε όλα!

Εξομολόγηση πασίγνωστης παρουσιάστριας για τον Μίνωα Κυριακού: «Με μάλωνε και με...» (Βίντεο)

Πασίγνωστη παρουσιάστρια έκανε την εξομολόγηση για τον Μίνωα Κυριακού, ο οποίος την μάλωνε και την φρόντιζε!

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ίδια!

Ο λόγος για την Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία μίλησε στην εκπομπή του OPENtv «Καλοκαίρι not», η οποία έκανε σήμερα πρεμιέρα!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κρατάω τα πάντα από τον Μίνωα Κυριακού, ήταν πατρική φιγούρα για μένα. Και με μάλωνε και με φρόντιζε… Του έλεγα τα αισθηματικά μου, ήμουν και πιτσιρίκα. Και μου έλεγε μην αφήνεις κανέναν να σε στεναχωρεί, να κοιτάς την Πόπη.

Και μην ξεχνάς ότι εγώ ήμουν στον ΑΝΤ1 όταν έχασα τον πιο σημαντικό άντρα της ζωής μου, τον πατέρα μου. Οπότε, από εκεί και πέρα ο Μίνωας στάθηκε βράχος, είχαμε μια σχέση πολύ ειλικρινή. Ήταν σχέση ζωής».

Όσο για την περιπέτεια της υγείας της, είπε:«Δεν είχα καταλάβει πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα της υγείας μου. Εγώ απλά κάποια στιγμή… «έφυγα». Δεν κατάλαβα πώς και τι έγινε, πόσες μέρες ήμουν σε αυτή την κατάσταση. Ε… κάποια στιγμή με έπιασε ο γιατρός και μου είπε… ‘έλα εδώ να σου πω τι έπαθες’».

Σία Κοσιώνη: Το ζεϊμπέκικο της παρουσιάστριας με το "όταν πίνει μια γυναίκα"! (Βίντεο)

Η Σία Κοσιώνη χόρεψε ένα τρομερό ζεϊμπέκικο με το τραγούδι "όταν πίνει μια γυναίκα" και αποθεώθηκε!

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» είδαμε βίντεο από τη γιορτή του ΣΚΑΪ για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, με πρωταγωνίστρια την Σία Κοσιώνη!

Η παρουσιάστρια έριξε ένα τρομερό ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού «όταν πίνει μια γυναίκα»! Η Σία Κοσιώνη είχε το χαμόγελο της ευτυχίας για την επιτυχία του Μπακογιάννη! Δεν κρατιόταν on air!

Δείτε το βίντεο