Σοκάρει πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα έζησε στο Μάτι!

Πλάνα που δεν παίχτηκαν ποτέ στην τηλεόραση!

Σοκάρει πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα έζησε στο Μάτι!

Σοκάρει πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha μιλάει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα έζησε στο Μάτι!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για όλα όσα έζησε με τις φωτιές στο Μάτι.

Η ίδια ανέφερε μάλιστα πως δεν προβλήθηκαν κάποια πλάνα στον αέρα του Alpha.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή!

Πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα έζησε στο Μάτι!

Είπε συγκεκριμένα:

«Αυτά τα 21 χρόνια που είμαι στη δημοσιογραφία δεν μου είχε συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Βλέποντας από το προηγούμενο βράδυ τις σκληρότατες εικόνες που κατέγραφαν με την κάμερά τους οι ρεπόρτερ του Alpha Κώστας Σαρικάς και Αλέξης Κουβέλης, συγκλονίστηκα.

Διότι μέσα στα πλάνα από τα καμένα αυτοκίνητα υπήρχαν και καμένοι συνάνθρωποί μας. Εννοείται ότι τα πλάνα αυτά δεν τα δείξαμε ποτέ στον αέρα της εκπομπής. Μπορεί ο κόσμος να μην τα είδε, αλλά εγώ είχα όλη την εικόνα της τραγωδίας στα μάτια μου. Οταν, λοιπόν, την επόμενη μέρα δείξαμε τα ρεπορτάζ των εξαίρετων συναδέλφων, μου ήρθε ένας λυγμός που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω.

Δεν σου κρύβω ότι θα προτιμούσα να μην είχε συμβεί κάτι τέτοιο στον αέρα. Οι δημοσιογράφοι οφείλουμε να είμαστε αποστασιοποιημένοι από τα γεγονότα. Αλλά ήταν τέτοιες οι εικόνες, που ακόμα και οι ρεπόρτερ που ήταν εκεί δυσκολεύονταν να βρουν λέξεις για να τις περιγράψουν και να συγκρατήσουν το συναίσθημα και την ψυχραιμία τους»

Τρελάθηκε η παρουσιάστρια του Αlpha! Γιατί εκνευρίστηκε on air η Βίκυ Χαντζή; (Βίντεο)

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη την πήγε κοντά στον θάνατο!

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη την πήγε κοντά στον θάνατο!

Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε μια συνέντευξη και αποκάλυψε κάτι που μας προκάλεσε σοκ!

Τη Δευτέρα (15/7) θα δούμε την Βίκυ Χαντζή η οποία έδωσε την σοκαριστική συνέντευξη, στο πλευρό του Παναγιώτη Σουρέλη, στον AlphaTv με τη νέα ενημερωτική εκπομπή «ALPHA παντού».

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη την πήγε κοντά στον θάνατο!

Στην συνέντευξή της είπε χαρακτηριστικά:

«Το κεφάλαιο “μητρότητα” για πάρα πολλά χρόνια με φόβιζε, γιατί στο παρελθόν είχα δύο εγκυμοσύνες που δεν ολοκληρώθηκαν. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη με έφερε στην εντατική. Ήταν εξωμήτρια κύηση και κατέρρευσα στο μοντάζ του ALPHA. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ALPHA, τον κ. Κοντομηνά, που φρόντισε να μεταφερθώ εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο αιματοκρίτης μου είχε πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα κι αν δεν έβρισκαν αίμα άμεσα, θα είχα πεθάνει. Επίσης, αν ο γιατρός μου δεν είχε αντιληφθεί ότι επρόκειτο για εξωμήτριο κύηση, δεν θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή. Όλο αυτό, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, με είχε τρομάξει. Αλλά τώρα έχω ξεπεράσει αυτόν τον φόβο και είμαι πιο κοντά στην ιδέα να γίνω μητέρα».