Σάκης Τανιμανίδης - Ατζούν Ιλιτζαλί: Με την Χριστίνα Μπόμπα στη σκαφάρα του Τούρκου! Η βόλτα στα Ματογιάννια! (Βίντεο)

Αχώριστο το παρεάκι, κάνει διακοπές μαζί!

Σάκης Τανιμανίδης - Ατζούν Ιλιτζαλί: Με την Χριστίνα Μπόμπα στη σκαφάρα του Τούρκου! Η βόλτα στα Ματογιάννια! (Βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στη Μύκονο με την σκαφάρα του Τούρκου, κάνοντας και βόλτες στα Ματογιάννια!

Μετά τον Άγιο Δομίνικο ήρθε η συνάντηση στη Μύκονο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν άριστες σχέσεις και είπαν αυτή τη φορά να συνεχίσουν τις διακοπές τους στη Μύκονο!

Φυσικά μαζί ήταν και η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ την παράσταση έκλεψε το τρομερό σκάφος του Τούρκου παραγωγού, με το οποίο και ταξίδεψαν στο νησί των ανέμων!

Ο... καπετάνιος Ατζούν τους ταξίδεψε, με τη σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη να ανεβάζει τη στιγμή στο instagram, όπως βλέπουμε και παρακάτω...

Σάκης Τανιμανίδης - Ατζούν Ιλιτζαλί: Με την Χριστίνα Μπόμπα στη σκαφάρα του Τούρκου! Η Βόλτα στα Ματογιάννια! (Βίντεο)

Οι σκαφάτες διακοπές του ζευγαριού συνεχίζονται!

Το παρεάκι μάλιστα έκαναν και τη βόλτα τους στα γραφικά Ματογιάννια, με την κάμερα του Mykonos TV να τους "συλλαμβάνει" στις ανέμελες στιγμές τους!

Ανατροπή με Σάκη Τανιμανίδη - Ατζούν Ιλιτζαλί! Τους παρατάνε όλους και φεύγουν!

Τους παρατάνε όλους και φεύγουν, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Σάκης Τανιμανίδης! Μεγάλη ανατροπή "έσκασε" στον ΣΚΑΙ σύμφωνα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Μετά από επικοινωνία μου με άνθρωπο μέσα από το κανάλι του Φαλήρου τα πράγματα για τους δυο παρουσιαστές και το κανάλι φαίνεται πως έχουν τερματίσει και τίποτα από όσα ξέραμε μέχρι σήμερα δεν ισχύει!

Εδώ και καιρό γνωρίζαμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται να αφήσει τον Τούρκο παραγωγό και να ξεκινήσει μια ταξιδιωτική εκπομπή στο κανάλι! Κάτι που πλέον, σύμφωνα με τις πηγές μου δεν ισχύει αφού το project αυτό φάνηκε ακριβό στους υπεύθυνους και του "έριξαν" άκυρο.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, λοιπόν, παρά τον μικρό καυγά που είχαν Ατζούν και Σάκης πριν από λίγο καιρό, φαίνεται πως τώρα τα πράγματα είναι καλά μεταξύ τους και θα "μετακομίσουν" παρέα μαζί με τα projects τους σε άλλο κανάλι αφήνοντας το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ κενό!

Μάλιστα, είχε γίνει πρόταση στον Σάκη να αναλάβει το νέο τηλεπαιχνίδι "The Masked Singer" και έριξε άκυρο...

Πληροφορίες μου μου μετέφεραν πως η Acyn Media μιλάει με το OPEN για μια ενδεχόμενη συνεργασία τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο! Το μόνο σίγουρο είναι πως τίτλοι τέλους έπεσαν για εκείνον και το ΣΚΑΙ!

"Μαύρες" ώρες για τον Ατζούν Ιλιτζαλί! Η πρώην του βρήκε νέο σύντροφο και είναι κούκλος!

"Μαύρες" ώρες για τον Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς η πρώην του βρήκε νέο σύντροφο και μάλιστα κούκλο!

Η Σεϊμά Σουμπασί κυκλοφορεί πλέον με γνωστό dj!

Χαμός στην Τουρκία με το νέο αμόρε της πρώην του Ατζούν, καθώς η Σεϊμά βρήκε ένα κούκλο σύντροφο!

Η κουκλάρα Σεϊμά είναι πλέον ερωτευμένη με τον γνωστό dj Guido Senia, περνώντας τις διακοπές τους στην Ίμπιζα! Ποιος θα πάρει τη θέση του Ατζούν στον ΣΚΑΪ;

Δείτε φωτογραφίες