Αποκλειστικό: Αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα ανήκει σε πρώην παίκτρια του Survivor! Ήταν από τις πιο "καυτές"...

Φωτογραφίες μόνο στο Youweekly.gr! Βρίσκεται στον 8ο μήνα!

Αποκλειστικό: Αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα ανήκει σε πρώην παίκτρια του Survivor! Ήταν από τις πιο

Αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα ανήκει σε πρώην παίκτρια του Survivor! Έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες! Ήταν από τις πιο "καυτές" παρουσίες...

Σας πάει κάπου το μυαλό;

Την ώρα που περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του πελαργού και η κοιλίτσα της φουσκώνει ολοένα και περισσότερο, η Φελίσια Λαπάτη δεν μένει μακριά απ' την παραλία, προκαλώντας αναστάτωση με το μπικίνι της. Σίγουρα διαφέρει από την εικόνα που είχαμε, όταν τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσω του «Survivor», αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η... εγκυμοσύνη τής πάει πολύ, ειδικά όσο πλησιάζει στον μήνα της.

Αποκλειστικό: Αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα ανήκει σε πρώην παίκτρια του Survivor! Ήταν από τις πιο 'καυτές'...

Αποκλειστικό: Αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα ανήκει σε πρώην παίκτρια του Survivor! Ήταν από τις πιο 'καυτές'...

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο Youweekly.gr, έχει μάθει το φύλο του παιδιού από νωρίς και μάλιστα περιμένει αγοράκι, ενώ ήδη έχει ετοιμάσει το παιδικό του δωμάτιο σε μπλε απόχρωση στο νέο σπίτι της, με τον επιχειρηματία στον χώρο των αλουμινίων, Μιχάλη Αντιώτη. Όσον αφορά την ημερομηνία του πολιτικού γάμου, που δεν έχει γίνει ακόμα παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη, το ζευγάρι δεν έχει οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες, με την ίδια τη δημοσιογράφο και πρώην «Μαχήτρια» να λέει χαρακτηριστικά πως δεν την πειράζει να πάει στον συμβολαιογράφο έστω και την τελευταία στιγμή.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης και το όνομα του μικρού

Αποκλειστικό: Αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα ανήκει σε πρώην παίκτρια του Survivor! Ήταν από τις πιο 'καυτές'...

Αποκλειστικό: Αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα ανήκει σε πρώην παίκτρια του Survivor! Ήταν από τις πιο 'καυτές'...

Survivor: "Χτυπήθηκε" χωρίς έλεος από τον καρκίνο η Δήμητρα Βαμβακούση!

Οι κοιλιακοί της μέλλουσας μαμάς και το σμιλεμένο της σώμα φαίνονται, παρότι είναι στον 8ο μήνα, ενώ έχει πάρει μόλις 10 κιλά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού, έχει αποφασίσει και για το όνομα που θα δώσει στον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Αντιώτη, που θα είναι Χρήστος. Η Φελίσια δεν πανικοβάλλεται για τα παραπανίσια κιλά, αφού ως λάτρης της γυμναστικής γνωρίζει πως μπορεί εύκολα να τα χάσει μετά τη γέννα, κάτι που μπορούν να πιστοποιήσουν και όσοι την είδαν στο Καβούρι την προηγούμενη Πέμπτη, όπου τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα ο φακός του Youweekly.gr, μαζί με την κολλητή της Λίλιαν, πρώην αεροσυνοδό και νυν ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων. Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν όσο καιρό σπούδαζαν μαζί στο Deree και μέχρι σήμερα τις δένει φιλία 11 χρόνων.

Αποκάλυψε το φύλο του μωρού εγκυμονούσα και πρώην παίκτρια του Survivor - "Είναι αγόρι"

H πασίγνωστη Ελληνίδα εγκυμονούσα αποκάλυψε πως το παιδί που θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο είναι αγόρι!

Έμεινε πολύ σύντομα έγκυος!

Ο λόγος για τη Φελίσια Λαπάτη, η οποία μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα είπε: «Η εγκυμοσύνη ήρθε ξαφνικά… πιο ξαφνικά δεν γίνεται! Ήμασταν τέσσερις μήνες με τον αγαπημένο μου όταν έμεινα έγκυος, τέσσερις μήνες γνωριμίας κι όλας, όχι ζευγάρι.

Θέλαμε κάποια στιγμή ένα παιδί αλλά δεν περιμέναμε ότι θα γίνει τόσο σύντομα. Τελικά αυτά που δεν σχεδιάζεις είναι τα καλύτερα. Ο σύντροφός μου έχει μία εταιρεία με αλουμίνια.

Αγχώθηκα τι θα πει ο κόσμος που έμεινα έγκυος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Έχω πάρει μόνο πέντε κιλά στην εγκυμοσύνη και περιμένω αγόρι!»