Την έπιασαν οι παπαράτσι στα Ματογιάννια χωρίς εσώρουχο! Ιλιγγιώδες ντεκολτέ! (Βίντεο)

Ποια είναι;

Την έπιασαν οι παπαράτσι στα Ματογιάννια χωρίς εσώρουχο! Ιλιγγιώδες ντεκολτέ! (Βίντεο)

Οι παπαράτσι έπιασαν τη διάσημη καλλονή στα Ματογιάννια της Μυκόνου χωρίς εσώρουχο και με ιλιγγιώδες ντεκολτέ!

Το βίντεο είναι άκρως αποκαλυπτικό με την βόλτα που προκάλεσε τον πανικό στα σοκάκια του νησιού!

Ο λόγος για την Αντριάνα Λίμα η οποία βγήκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου χωρίς σουτιέν και με ιλιγγιώδες ντεκολτέ, προκαλώντας πανικό!

Τα φλας των φωτογράφων έπεφταν "βροχή", με την ίδια ωστόσο να δείχνει την ενόχλησή της για τους παπαράτσι!

Το μοντέλο της Victoria's Secret που επισκέπτεται για ακόμα μια φορά το νησί των Ανέμων θέλοντας να ζήσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι κυκλοφόρησε στα Ματογιάννια με ένα μακρύ φόρεμα, το οποίο ωστόσο είχε τόσο ανοιχτό ντεκολτέ που σχεδόν αποκάλυπτε το στήθος της, αφού δεν φορούσε σουτιέν.

Στο πλευρό της ήταν συνεχώς ένας άνδρας security ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε ότι οι παπαράτσι ετοιμάζονταν να την φωτογραφίσουν, έτρεξε να τους εμποδίσει, ενώ και η ίδια η Lima προκειμένου να γλυτώσει από τα φλας επιστράτευσε μια βεντάλια με την οποία έκρυψε το πρόσωπό της. Ξέρατε τη διατροφή που ακολουθεί για να είναι 56 κιλά;

Δείτε το βίντεο από το MykonosLiveTV

Απίστευτο περιστατικό! Άνδρες περίμεναν γυμνοί της Kylie Jenner στην Μύκονο!

Συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό! Άνδρες περίμεναν γυμνοί της Kylie Jenner στην Μύκονο!

Έχει γίνει γνωστό πως τις τελευταίες ημέρες η πασίγνωστη Kyllie Jenner της οικογενείας Kardashian βρίσκεται στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Μύκονο, για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ήταν επόμενο λοιπόν όλα τα βλέμματα να καρφωθούν ΄πάνω στην καλλονή Kyllie και την εξίσου όμορφη φίλη της, που βρίσκεται μαζί της εκεί. Έχετε δει την «καυτή» φωτογραφία της στο μπάνιο;

Οι ίδιες δεν έδιναν καμία σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα και συνέχισαν τις βουτιές τους στην θάλασσα.

Στην συνέχεια όμως κάποιοι άντρες τις προσκάλεσαν να μπουν στο νερό μαζί τους και μάλιστα χωρίς μαγιό!

Τα κορίτσια δε δέχτηκαν την πρόσκληση τους και έπειτα το πλήρωσαν ακριβά γιατί...όταν βγήκαν από την θάλασσα, οι άνδρες τις άρπαξαν και τις πέταξαν μέσα στην νερό!

Σάκης Τανιμανίδης - Ατζούν Ιλιτζαλί: Με την Χριστίνα Μπόμπα στη σκαφάρα του Τούρκου! Η βόλτα στα Ματογιάννια! (Βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στη Μύκονο με την σκαφάρα του Τούρκου, κάνοντας και βόλτες στα Ματογιάννια!

Μετά τον Άγιο Δομίνικο ήρθε η συνάντηση στη Μύκονο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν άριστες σχέσεις και είπαν αυτή τη φορά να συνεχίσουν τις διακοπές τους στη Μύκονο!

Φυσικά μαζί ήταν και η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ την παράσταση έκλεψε το τρομερό σκάφος του Τούρκου παραγωγού, με το οποίο και ταξίδεψαν στο νησί των ανέμων!

Ο... καπετάνιος Ατζούν τους ταξίδεψε, με τη σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη να ανεβάζει τη στιγμή στο instagram, όπως βλέπουμε και παρακάτω...

Σάκης Τανιμανίδης - Ατζούν Ιλιτζαλί: Με την Χριστίνα Μπόμπα στη σκαφάρα του Τούρκου! Η Βόλτα στα Ματογιάννια! (Βίντεο)

Οι σκαφάτες διακοπές του ζευγαριού συνεχίζονται!

Το παρεάκι μάλιστα έκαναν και τη βόλτα τους στα γραφικά Ματογιάννια, με την κάμερα του Mykonos TV να τους "συλλαμβάνει" στις ανέμελες στιγμές τους!