Δημήτρης Οικονόμου: Το "αντίο" στον παρουσιαστή που φεύγει! (Βίντεο)

Οι συνεργάτες του τον αποχαιρέτησαν!

Δημήτρης Οικονόμου: Το

"Αντίο" είπαν στον Δημήτρη Οικονόμου οι συνεργάτες του στον ΣΚΑΪ, καθώς ο παρουσιαστής φεύγει!

Του ετοίμασαν μάλιστα και ένα απίθανο βίντεο!

Ο Δημήτρης Οικονόμου βγαίνει σε άδεια και ξεκινάνε οι καλοκαιρινές του διακοπές!

Η Μαρία Αναστασοπούλου θα παραμείνει για μία εβδομάδα στην εκπομπή "Σήμερα", ωστόσο η άδεια του παρουσιαστή προκάλεσε και τα καθιερωμένα... πειράγματα!

Οι συνεργάτες του Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ του ετοίμασαν ένα επικό αποχαιρετιστήριο βίντεο!

Δείτε το!

Τηλεθέαση 9/7: Παπαδάκης και Οικονόμου έκαναν ακριβώς τα ίδια νούμερα! Τρελό!

Δημήτρης Οικονόμου: Στα σύννεφα ο παρουσιάστης! Βρήκε το "ταίρι" του...

Στα σύννεφα βρίσκεται ο παρουσιαστής, Δημήτρης Οικονόμου αφού σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr βρήκε το "ταίρι" του...

Εν μια νυκτί τα μάζεψε κι έφυγε από τον σταθμό του Φαλήρου, ΣΚΑΙ, ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής αφήνοντας τον Δημήτρη Οικονόμου μόνο του, χωρίς τηλεοπτικό δίδυμο! Ωστόσο, την άκρη την βρήκε αφού στο πλευρό του πήρε την Μαρία Αναστασοπούλου και έχουν γίνει ομάδα - φωτιά! Όμως, νέες πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία μου και θα σας τις αποκαλύψω στο Vanda's blog...

Τάκης Χατζής: Τα συγκινητικά λόγια στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΪ!

Δημήτρης Οικονόμου: Στα σύννεφα ο παρουσιάστης! Βρήκε το

Μπορεί το τηλεοπτικό "κενό" του δημοσιογράφου να καλύφθηκε, ωστόσο έχει μείνει το ραδιοφωνικό του "κενό", αφού όπως είναι γνωστό διατηρούσε εκπομπή στο ραδιόφωνο του καναλιού πάλι με τον Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος εδώ και καιρό έψαχνε "ταίρι" και πληροφορίες μου μέσα από το κανάλι αναφέρουν πως πλέον το βρήκε στα μάτια γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου!

Δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία, καθόλου! Όπως μου μετέφερε έμπιστη πηγή μου ο Οικονόμου θα ξεκινήσει να συνεργάζεται με την Εύα Αντωνοπούλου! Η δημοσιογράφος βρίσκεται ήδη στην παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του καναλιού και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪκαθημερινά στις 11 το πρωί.

Δημήτρης Οικονόμου: Στα σύννεφα ο παρουσιάστης! Βρήκε το

Δημήτρης Οικονόμου: Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα και το γιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ!

Ο Δημήτρης Οικονόμου είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους, με μακρά πορεία στην τηλεόραση, ενώ κρατά χαμηλό προφίλ. Μάλιστα, αν και παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη, σπάνια τους βλέπουμε σε κοσμικές εμφανίσεις.

Έχει αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη!

«Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω πολύ καλά παιδιά. Διαβάζουν πάρα πολύ. Ιδιαίτερα ο μεγάλος μου ο γιος, ο οποίος είναι τώρα τρίτη λυκείου και ετοιμάζεται για τις εξετάσεις του. Βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω Πανελληνίων. Παρ’ όλα αυτά δεν ανησυχώ για εκείνον, γιατί είναι αριστούχος. Η κόρη μου είναι ακόμα καλύτερη, οπότε έχει ησυχάσει το κεφάλι μου. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου!», έχει δηλώσει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα και τον γιο του Δημήτρη Οικονόμου!

Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα και τον γιο του Δημήτρη Οικονόμου!