Μέγκι Ντρίο: Άδειασε δημοσίως την Ραμόνα! «Το έκανε για δημοσιότητα!» (Βίντεο)

Τα είπε όλα χύμα!

Μέγκι Ντρίο: Άδειασε δημοσίως την Ραμόνα! «Το έκανε για δημοσιότητα!» (Βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο άδειασε δημοσίως την Ραμόνα Βλαντή, λέγοντας πως έκανε το σχόλιό της για την ίδια λόγω δημοσιότητας!

Mίλησε ανοιχτά για την κόντρα που ξέσπασε στην εκπομπή «Καλημέρα #not»!

Χαμός έγινε με την Μέγκι Ντρίο και την Ραμόνα Βλαντή στο instagram!

Αρχικά η νικήτρια του My Style Rocks σχολίασε μία φωτογραφία της πρώην παίκτριας του GNTM, την οποία χαρακτήρισε ως «άλιεν».

Στη συνέχεια η Μέγκι Ντρίο έδωσε την αφοπλιστική της απάντηση, ενώ σήμερα μίλησε στην εκπομπή του OPENtv «Καλοκαίρι #not» για το περιστατικό!

Συγκεκριμένα είπε: «Την κοπέλα δεν την ξέρω, δεν με έχει δει ποτέ από κοντά. Δεν την έχω δει από κοντά, δεν την έχω παρακολουθήσει ούτε στο “My Style Rocks”. Θεωρώ ότι το έκανε για δημοσιότητα, είναι μία πολύ καλή κίνηση για να ακουστεί, γιατί είμαι ένα δημόσιο άτομο και γράφουνε για εμένα. Δεν τα δέχομαι τα σχόλιά της, απάντησα στην ανάρτηση αυτή ενώ αυτή όχι, άρα μάλλον κάπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Να πάρει και την κ. Καγιά τηλέφωνο να δει τα auditions μου, να δει πόσο είναι η μέση μου… Να κάτσεις να ασχοληθεί με τον εαυτό της και όχι με τη Μέγκι», δήλωσε χαρακτηριστικά το πρωί της Παρασκευής η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Δείτε το βίντεο

Μέγκι Ντρίο: Η δημόσια υπόσχεση που έκανε! Τώρα δεν μπορεί να το αλλάξει!

Η δημόσια υπόσχεση που έκανε η Μέγκι Ντρίο! Τώρα δεν μπορεί να το αλλάξει!

Τι ετοιμάζει άραγε το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του STAR, GNTM;

Η Μέγκι Ντρίο έθεσε ένα ερώτημα στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Το ερώτημα αυτό είχε να κάνει με τα μαλλιά της! Συγκεκριμένα τους ρώτησε αν πρέπει να κόψει τα μαλλιά της και να επιστρέψει στο παλιό μήκος, έτσι όπως την είχαμε πρωτογνωρίσει, δηλαδή!

Το 70% των απαντήσεων ήταν θετικό. Έτσι λοιπόν η Μέγκι Ντρίο πήρε το θάρρος και υποσχέθηκε δημόσια ότι θα γυρίσει στο κοντό μαλλί από χειμώνα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Μέγκι Ντρίο: Η δημόσια υπόσχεση που έκανε!

Μέγκι Ντρίο: Απίστευτο από πότε έχει να κάνει σ3ξ!

Η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε πόσο καιρό έχει να κάνει σ3ξ, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και το πρόβλημα που έχει με τους άντρες!

Είχε κάνει ντόρο στο GNTM και ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν!

Tην Μέγκι Ντρίο την γνωρίσαμε όλοι μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star και όπως δήλωσε η ίδια η συμμετοχή της στο παιχνίδι της έκανε κακό στην προσωπική της ζωή.
Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι οι άντρες με φοβούνται γιατί είμαι έντονος χαρακτήρας. Αυτό που θέλω εγώ από έναν άντρα είναι συναίσθημα και όχι υλικά αγαθά. Δυστυχώς, με την τεχνολογία και την εξέλιξη, έχουν χαθεί όμορφα πράγματα, όπως το φλερτ. Γενικά, είμαι μια γυναίκα που δεν χρειάζεται την επιβεβαίωση. Έχω να κάνω σεξ τέσσερις μήνες, αλλά δεν με πειράζει. Έχω συνηθίσει τη μοναξιά, επειδή τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Κατά βάθος μου λείπει ένας άνθρωπος που θα μου βγάλει συναισθήματα όπως αγάπη, πάθος, τρυφερότητα και προστασία».