Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1! Το Πρωινό και η νέα ζώνη!

Όλα όσα αποκάλυψε!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1! Το Πρωινό και η νέα ζώνη!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για το συμβόλαιό του στον ΑΝΤ1, την παρουσία του στο Πρωινό αλλά και τη νέα ζώνη που συζητάει!

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε όλα γύρω από τα επαγγελματικά του και το κανάλι του Αμαρουσίου!

Συνέντευηξη στο TV Έθνος έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε για τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1

Πες μου για την επόμενη σεζόν…

Συνεχίζω στην εκπομπή κανονικά.

Θα ενεργοποιηθεί η προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο του υπάρχοντος συμβολαίου με τον ΑΝΤ1;

Είμαστε σε συζητήσεις για την υπογραφή ενός νέου διετούς συμβολαίου με option + 1 χρόνο. Μικρή σημασία έχει αυτό. Νομίζω πιο σημαντικό είναι το ότι έχουμε κοινούς στόχους και αμοιβαία εκτίμηση με τον ΑΝΤ1.

Έχετε συζητήσει και για κάποιο άλλο project εκτός «Πρωινού»;

Ναι, έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα. Θα συμμετάσχω με μεγάλη χαρά στο «Πρωινό» και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Έχεις προτείνει κάτι στον ΑΝΤ1;

Πάντα κάνω προτάσεις. Και για άλλες ζώνες και για νέες στήλες στο «Πρωινό».

Επική σαβούρα του Ουγγαρέζου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (Βίντεο)

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκαλύπτει στην τελευταία εκπομπή! Θα τον ξαναδούμε στο πάνελ του Πρωινού; (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην τελευταία εκπομπή αποκαλύπτει! Θα τον ξαναδούμε τελικά στο πάνελ του Πρωινού του ΑΝΤ1;

Σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή του Πρωινού για αυτήν την τηλεοπτική σεζόν!

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες όταν θέλησε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του.

Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια είπε:

«Στον Δημήτρη επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, θέλω να πω ένα ευχαριστώ γιατί θα μπορούσε λόγω κάποιων προσωπικών γεγονότων να ήταν αλλού… Και θα ήταν πολύ ανθρώπινο και φυσιολογικό και αναμενόμενο! Σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ… Πάντα θα είμαι δίπλα σου».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αποκάλυψε αν θα βρίσκεται και του χρόνου στην παρέα του «Πρωινού»…

Είπε χαρακτηριστικά:

«Πωπω τι μου έκανες τώρα; Αυτό που θέλω να πω για αυτό που έζησα φέτος, είναι ένα ευχαριστώ στην Φαίη και σε όλους σας, γιατί ένιωσα ότι ανήκω κάπου ενώ στην αρχή το αμφισβητούσα! Ειδικά θα ήθελα να πω ευχαριστώ στην Φαίη για εκείνο το τηλεφώνημα που μου είπε: “Αγόρι μου θα επιστρέψεις όποτε θέλεις” για αυτόν και μόνο τον λόγο εγώ θα είμαι εδώ!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ραγίζει καρδιές ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον θάνατο του πατέρα του! «Εγώ δεν θρήνησα! Τρόμαξα!»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το θάνατο του πατέρα του και ραγίζει καρδιές. Όπως είπε, δεν θρήνησε γιατί τρόμαξε.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και αναφέρθηκε στην πρώτη απώλεια που είχε στη ζωή του.

Εσύ, φέτος, βρέθηκες αντιμέτωπος με την απώλεια του πατέρα σου. Πόσο εύκολο ήταν για σένα να επιστρέψεις, μετά από μερικές ημέρες, στο «Πρωινό»;

Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, δεν το ‘χω κάνει, όμως θα κάνω μία εξαίρεση, επειδή γνωριζόμαστε χρόνια κι επειδή ο πατέρας μου είχε ρίζες από την Κύπρο. Εγώ δεν θρήνησα τον πατέρα μου, Αλέξανδρε. Τρόμαξα! Τις ημέρες που ήμουν σπίτι και είδα λίγο μέσα μου, είδα μόνο μία μαυρίλα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ. Φοβήθηκα να κάνω μία ενδοσκόπηση της κατάστασης, δεν ήξερα πώς να το πάω. Οπότε, προτίμησα να απορροφηθώ από τη δουλειά, να κάνω αυτό που κάνω κάθε μέρα και να ξεχαστώ. Αυτό επέλεξα να κάνω για να προστατευθώ.

Τι φοβήθηκες;

Μη χαθώ. Ήταν ένα μαύρο πράγμα και σκέφτηκα ότι, αν έμπαινα μέσα, δεν ήξερα τον τρόπο να βγω. Είμαι μοναχοπαίδι, μοναχογιός κι αυτή ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει άλλη και δεν ήξερα πώς είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του. Τότε, θα μπορώ να μιλήσω πιο άνετα γι’ αυτό το θέμα.

Δεν «κρατήθηκες» από τις φωτεινές στιγμές που είχες με τον πατέρα σου; Από τις όμορφες αναμνήσεις;

Μα, ο πατέρας μου ζει μέσα μου. Ο πατέρας μου είμαι εγώ. Είναι ένα δικό μου κομμάτι και πάντα θα είναι. Ας μην πούμε κάτι άλλο γι’ αυτό, σε παρακαλώ…