Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό και σχεδόν ανύπαρκτο κόκκινο bikini μας έδειξε την πίσω όψη της!

Έφερε την ταραχή!

Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό και σχεδόν ανύπαρκτο κόκκινο bikini μας έδειξε την πίσω όψη της!

Με θέα την Σαντορίνη όπου απολαμβάνει τις διακοπές με τον σύζυγο και το γιο της πόζαρε η Αθηνά Οικονομάκου και μας έδειξε την πίσω της όψη με το κόκκινο και σχεδόν ανύπαρκτο κόκκινο bikini της.

Η ηθοποιός, η οποία ολοκλήρωσε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, πλέον κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα και περνάει τον περισσότερο χρόνο της με τον μικρό Μάξιμο.

Είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Σε μια από αυτές τις στιγμές, πόζαρε με το κόκκινο bikini της και μας έδειξε την πίσω όψη του κορμιού της.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος απόλαυσαν τα παιχνίδια και τις βουτιές στη θάλασσα με το γιο τους.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός ο μελαχρινός είναι αδερφός της! Δείτε το πρόσωπό του και θα πάθετε πλάκα!

Αυτός ο μελαχρινός είναι αδερφός της ηθοποιού, Αθηνάς Οικονομάκου! Δείτε το πρόσωπό του και θα πάθετε πλάκα!

Κι όμως, λίγοι το γνωρίζουν, γιατί λίγες είναι οι δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις, πως η ηθοποιός έχει έναν αδερφό και μάλιστα κούκλο!

Το όνομα αυτού Νικήτας...

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός ο μελαχρινός είναι αδερφός της! Δείτε το πρόσωπό του και θα πάθετε πλάκα!Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός ο μελαχρινός είναι αδερφός της! Δείτε το πρόσωπό του και θα πάθετε πλάκα!Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός ο μελαχρινός είναι αδερφός της! Δείτε το πρόσωπό του και θα πάθετε πλάκα!

Αθήνα Οικονομάκου: Το αληθινό της ύψος, η ηλικία, τα κιλά και άλλα 20 πράγματα που δεν ξέρετε για την ηθοποιό! (Αποκλειστικό)

Εδώ στο Youweekly.gr ψάξαμε και βρήκαμε πληροφορίες για την αγαπημένη σας ηθοποιό,Αθήνα Οικονομάκου που σίγουρα κάποιες από αυτές δεν τις γνωρίζετε!

1.Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» (σκην. Χρήστου Παληγιαννόπουλου), με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας Wash & Go.

2.Το 2008, συμμετείχε σε επεισόδιο της σειράς «Αληθινοί Έρωτες» (σκην. Βασίλη Τσελεμέγκου) στο κανάλι ALPHA

3. Έκανε μια σύντομη εμφάνιση, στη σειρά του MEGA, «Λατρεμένοι μου γείτονες» και πρωταγωνίστησε στην νεανική σειρά «Οι Ατρόμητοι», η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα σε δύο μήνες προβολής.
4.Από το 2009 ως το 2012, πρωταγωνίστησε στη σειρά «Η Ζωή της Άλλης» (σκην. Δημήτρη Αρβανίτη), με το ρόλο της Ξένιας Παππά, που την έκανε περισσότερο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

5.Τις σεζόν 2011-2015 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, «Κλεμμένα όνειρα»

6. Το 2014, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

7.Τη σεζόν 2014-2015 πρωταγωνίστησε στη κυπριακής παραγωγής δραματική σειρά «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς», η οποία προβλήθηκε και στην Ελλάδα, μια σεζόν αργότερα, από το MEGA.

8.Την ίδια σεζόν (2015-2016) είχε έναν από τους βασικούς ρόλους της σειράς «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» (σκην. Στέφανου Μπλάτσου), η οποία όμως διεκόπη πρόωρα.

9.Από το 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, πρωταγωνιστούσε στη καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» με τον ρόλο της Φαίης Σταθάτου, αλλά αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης. Επέστρεψε στην Τρίτη σεζόν

10.Θεατρικά, έκανε το ντεμπούτο της, το 2008, με την παράσταση «Το φιόρο του Λεβάντε» στο Θέατρο Άνεσις

11. Ενώ το 2010, συμμετείχε στην παράσταση «Το άνθος του κάκτου», η οποία παίχτηκε στη Θεσσαλονίκη.

12.Το καλοκαίρι του 2011, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Οι απελπισμένοι» (σκην. Γιώργου Βάλαρη)

13. Στο Θέατρο Αθηνά, τη σεζόν 2011-2012 στην «Μέθοδο της απιστίας» (σκην. Χ. Καρχαδάκη) στο Θέατρο Βεάκη και του καλοκαίρι του 2012, έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση «Τα Βαφτίσια»,(σκην. Νίκου Μουτσινά) η οποία παίχτηκε και στο Θέατρο Κιβωτός τη χειμερινή σεζόν 2012-2013.

14.Το καλοκαίρι του 2013 έκαναν ξανά περιοδεία. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στην παράσταση «Το Κτελ» (σκην. Νίκου Μουτσινά), με την οποία πραγματοποίησαν παραστάσεις και στη Θεσσαλονίκη(καλοκαίρι 2014).

15.Το καλοκαίρι του 2013, ξεκίνησε η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο

16. Στις 18 Νοεμβρίου 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο.

17.Στις 14 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος και λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο.

18. Γεννήθηκε 6 Μαρτίου του 1986 είναι 33 ετών

19. Ύψος λέει ότι έχει 1,68 αλλά πληροφορίες του Youweekly.gr την έχουν σε ύψος 1.65

20. Η Αθηνά Οικονομάκου είναι 52 κιλά και αυτό είναι το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης της ηθοποιού...
«Η γυμναστική δεν ήταν ποτέ στην καθημερινότητά μου. Έχω να ασκηθώ ουσιαστικά από το λύκειο που έκανα τη γυμναστική του σχολείου. Είμαι τυχερή γιατί έτσι είναι το σκαρί μου, το πήρα από τους γονείς μου»

Kαι συνέχισε: «Τελευταία αποφάσισα να γυμναστώ και ανακάλυψα ένα είδος άσκησης που μου αρέσει. Βρήκα μια πολύ καλή δασκάλα aerial yoga που με προκαλεί και εκείνη να γυμναστώ, μου στέλνει μηνύματα, με ιντριγκάρει και για πρώτη φορά είμαι αρκετά τυπική στη γυμναστική μου. Κανονικά είμαι από αυτές που συνεχώς ακυρώνουν το μάθημα, δεν το έχω πολύ στο μυαλό μου και είναι το πρώτο πράγμα που θα αποφύγω. Η διαδικασία του να πάω να κάνω γυμναστική μου φαίνεται βουνό, αν και όταν τελικά πηγαίνω παίρνω πολύ χαρά».

Όσο για τη διατροφή της, είπε: «Η αλήθεια είναι πως τρώω τα πάντα, τηγανητά και σάλτσες ακόμα και αργά το βράδυ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φάω στεγνό κοτόπουλο, σολομό δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου και σαλάτες δεν τρώω καθόλου. Αν είχα παραπάνω κιλά και χρειαζόταν να κάνω διατροφή δεν ξέρω τι θα έκανα. Ευτυχώς πρέπει να κάνω το αντίθετο. Αν δεν φάω καλά ένα βράδυ μπορεί να χάσω και ένα κιλό. Από την άλλη ποτέ δεν έχω πέσει και κάτω από τα 50 κιλά. Το σταθερό βάρος μου είναι τα 52».