Ζέτα Μακρυπούλια: Άρχισε να πνίγεται μπροστά στις κάμερες όταν την ρώτησαν για τον γάμο με τον Χατζηγιάννη! Αδιανόητο περιστατικό!

Το πιο έπος βίντεο!

Ζέτα Μακρυπούλια: Άρχισε να πνίγεται μπροστά στις κάμερες όταν την ρώτησαν για τον γάμο με τον Χατζηγιάννη! Αδιανόητο περιστατικό!

Αδιανόητο περιστατικό μπροστά στις κάμερες με την Ζέτα Μακρυπούλια! Άρχισε να πνίγεται όταν την ρώτησαν για τον γάμο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Μπροστά στον φακό της εκπομπής Καλοκαίρι #not μίλησε η ηθοποιός - παρουσιάστρια και επιβεβαιώσε ότι έχει δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει το νέο talent show του ΑΝΤ1, The Final Four. Θα είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού και πώς βλέπει η ίδια ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

«Είναι καθαρά δική του απόφαση, δεν εμπλέκομαι σε αυτά. Δεν ξέρω. Δεν έχω πρόβλημα να είναι. Πριν από μερικά χρόνια θα είχα. Τώρα πια είμαστε και οι δύο επαγγελματίες και αν συμβεί θα το αντιμετωπίσουμε», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Μιχάλης και η Ζέτα συζητούν τα επαγγελματικά τους; Η ηθοποιός αναφέρει: «Είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι και κάνουμε αυτά που κάνουν όλα τα ζευγάρια. Συζητάμε τις προτάσεις μας, τους προβληματισμούς μας, τις φοβίες μας. Όχι μόνο με τον σύντροφό μου αλλά και με τους φίλους μου. Ακούω τις γνώμες τους και μετά κάνω αυτό που θέλω».

Όταν έπεσε η ερώτηση για τον γάμο, η Ζέτα Μακρυπούλια αφού φάνηκε να χαϊδεύει τον λαιμό της έτοιμη να πνιγεί: «Φτάνει πια με αυτήν την ερώτηση! Όσα χρόνια ζω τη θυμάμαι! Αν αισθανθώ την ανάγκη να επισημοποιήσω τη σχέση μου με το Μιχάλη θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε».

Δείτε απλά το βίντεο και τα λόγια είναι περιττά:

Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε τα νύχια της στα πόδια σε αυτή την φωτογραφία! Στάθηκε δίπλα στον Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν αυτό...

Δείτε τα νύχια της Ζέτα Μακρυπούλια στα πόδια σε αυτή την φωτογραφία! Στάθηκε δίπλα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν αυτό! Κορίτσια προσοχή, μην κάνετε ποτέ αυτό το λάθος...

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, έχει απίστευτο στυλ και προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση! Η Ζέτα σε κάθε της επίσημη έξοδο είναι πάντα προσεγμένη και χαμογελαστή, εκτός από αυτή την φορά που... έκανε ένα όχι τόσο ευδιάκριτο αλλά αντιληπτό λαθάκι...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweeklygr, απαθανάτισε το ζευγάρι αγκαλιασμένο και με τα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου η ηθοποιός έκανε την πρεμιέρα της παράστασης όπου και πρωταγωνιστεί, "Δον Ζουάν".

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Τους "χτύπησε" την πόρτα η ευτυχία! Αποφάσισαν να πάνε παρακάτω...

Η ομάδα του Youweekly.gr που δεν αφήνει όμως τίποτα να πέσει κάτω παρατήρησε κάτι που... χάλασε λίγο την εμφάνιση της παρουσιάστριας!

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες μας η παρουσιάστρια φοράει σανδάλια τάση αλλά... τα νύχια της σίγουρα δεν είναι τάση!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε τα νύχια της στα πόδια σε αυτή την φωτογραφία! Στάθηκε δίπλα στον Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν αυτό...

Αρχικά, το χρώμα αυτό, το περλέ έχει αποσυρθεί από την μόδα εδώ και αρκετά χρόνια και... οι περισσότερες το έχουμε συνδυάσει με μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες και κατά δεύτερον το λάθος που έκανε εκτός από την απόχρωση μανό ήταν ότι σε τόσο λευκά δέρματα τα τόσο ανοιχτά μανό από μακρυά δεν φαίνονται και... όσοι την είδαν από απόσταση τα νύχια της φαινόντουσαν άβαφτα!

Κορίτσια προσοχή... Τα άκρα είναι ένα σημείο που παρατηρείται πολύ από τους άντρες και όχι μόνο και τώρα ειδικά που είναι καλοκαίρι δεν πρέπει να πέφτουν σε τέτοια παραπτώματα!

Σε άλλα νέα, οι τάσεις στα νύχια για την καλοκαιρινή σεζόν θέλουν... χρώμα!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε ψυχολόγο για την Ζέτα Μακρυπούλια! Αποκάλυψη - "βόμβα"...

Μια αποκάλυψη βόμβα έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Μιχάλη Χατζηγιάννηκαι τις επισκέψεις του σε ψυχολόγο για τα μάτια της Ζέτας Μακρυπούλια!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω όλα όσα γνωρίζω για την πραγματική σχέση του ζευγαριού, τις φοβίες και τις δύσκολες ώρες! Δεν είναι όλα ρόδινα όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν οι δυο τους και μόνο εδώ γράφονται χωρίς ενδοιασμούς όλες οι αλήθειες!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι περνάει μια αρκετά μεγάλη κρίση στην σχέση του και άτομο που ανήκει στο πολύ κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μου αποκάλυψε πως αυτό συμβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια, από τότε δηλαδή που η Εφορία άρχισε να ταλαιπωρεί τον τραγουδιστή...

Όμως, δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα του ζευγαριού αλλά και η ψυχολογική κατάσταση της Ζέτας είναι αρκετά πεσμένη! Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το περιστατικό που φώναζε πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1;

Το ζευγάρι έχει κλείσει 10 χρόνια κοινής πορείας και είναι λογικό να περνάει μια μεταβατική φάση στην σχέση του!

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως τα προβλήματα και η ρήξη στην σχέση τους ήρθε σιγά σιγά από την φθορά του χρόνου... Είναι τόσα χρόνια μαζί και δεν υπάρχει εξέλιξη, εννοώντας δεν υπάρχει γάμος που είναι η κατάληξη της φυσικής πορείας μιας σχέσης...

Πριν από λίγο καιρό η Ζέτα, όπως σας είχα αποκαλύψει πρώτη και αποκλειστικά στο Youweekly.gr, μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από το σπίτι που έμενε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και πήγε λίγο καιρό στο πατρικό της! Όχι γιατί χώρισαν αλλά γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να εκτονώνονται οι εντάσεις ανάμεσά τους!

Αφού έμειναν λοιπόν λίγο καιρό χώρια η Ζέτα γύρισε πίσω, στην κοινή τους καθημερινότητα και κάπου εκεί έγινε το μπαμ και η μεγάλη αποκάλυψη για την ψυχολογική κατάρρευση του τραγουδιστή!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πιεσμένος τόσο από τα προβλήματα στην σχέση του με την Ζέτα αλλά και γενικά αποφάσισε να απευθυνθεί σε ειδικό για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό του!

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που ο τραγουδιστής απευθύνεται σε ψυχολόγο! Και στο παρελθόν είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με προβλήματα που θεωρούσε πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του και είχε ζητήσει επαγγελματική βοήθεια...

Το μόνο σίγουρο είναι πως, όπως αναφέρουν και πολλοί κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού, η σχέση του με την Ζέτα έχει φτάσει σε τέλμα! Υπάρχει άραγε... ελπίδα;