Επανασύνδεση έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι! Το βίντεο ντοκουμέντο!

Λίγους μήνες μετά το τέλος!

Επανασύνδεση έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι! Το βίντεο ντοκουμέντο!

Μια επανασύνδεση έκπληξη είχαμε στην showbiz για αγαπημένο ζευγάρι και υπάρχει και βίντεο ντοκουμέντο από την κοινή τους βραδινή έξοδο.

Πριν από περίπου δυο μήνες πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή και το είχαμε ανακοινώσει στα social media.

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή μου» ήταν το μήνυμα με το οποίο ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δώρο, η Αθηνά.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι και πάλι μαζί, αφού διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους, η απλά κρατούν φιλικές σχέσεις.

Επανασύνδεση βόμβα στην showbiz! Έκανε κίνηση ματ και την κέρδισε πίσω!

Επανασύνδεση βόμβα για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Έκανε κίνηση ματ και την κέρδισε πίσω!

Ένα μήνα μετά τον επίσημο χωρισμό τους έκανε την απίστευτη κίνηση και την έκανε να λιώσει σαν κερί...

Ο λόγος για την Kendall Jenner κι ο Ben Simmons, οι οποίοι ξεκίνησαν να βγαίνουν το περασμένο καλοκαίρι κι έδειχναν να περνάνε καλά, ώσπου, εκεί που άλλαζε η εποχή, αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους.

Μπεν και Κενταλ

Το γνωστό και πανέμορφο μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν, προχώρησε στη ζωή του, όμως, ο χωρισμός δεν κράτησε πολύ, αφού μέσα στον Νοέμβρη τα ξαναβρήκαν με τον μπασκετμπολίστα και ήταν μαζί μέχρι πρόσφατα, όπου κι αποφάσισαν να χωρίσουν για δεύτερη φορά.

Έναν μήνα μετά το δεύτερο τέλος, ο Ben Simmons έκανε κάτι που πυροδότησε φήμες περί νέας επανασύνδεσης!

Η Kendall Jenner ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram από τη συνεργασία της με μεγάλο brand που κατάφερε να ξεπεράσει τα ενάμιση εκατομμύριο likes.

Μέσα σε αυτά τα likes βρέθηκε κι εκείνο του Ben Simmons κι όλοι fans των δύο celebrities άρχισαν να αναρωτιούνται αν αυτή του η κίνηση κρύβει κάτι, όπως την επιθυμία του για επανασύνδεση.

Προς το παρόν, κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει κάτι, γεγονός αναμενόμενο γιατί γενικά σέβονται πολύ την ιδιωτικότητά τους. Όμως, αν ξαναείναι μαζί, τα νέα θα μαθευτούν γρήγορα.

Αδιανόητη επανασύνδεση! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια γύρισε στην αγκαλιά του πρώην!

Ελληνίδα πασίγνωστη τραγουδίστρια γύρισε ξανά στην αγκαλιά του πρώην της! Αδιανόητη επανασύνδεση στην ελληνική showbiz!

Οι δύο τους είχαν χωρίσει τον Απρίλιο του 2018 και από τα Χριστούγεννα άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

Μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης.

Παπαδοπούλου

Έτσι λοιπόν, η γνωστή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι ξανά μαζί εδώ και λίγο καιρό και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην εφημερίδα RealNews, ο Κώστας Πηλαδάκηςξεκίνησε να κάνει έντονο φλερτ με αποκορύφωμα το ότι γέμισε με τριαντάφυλλα το καμαρίνι της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, κάτι το οποίο την συγκίνησε και είπε το μεγάλο "ναι" για την νέα αρχή στη σχέσης τους.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της καθώς τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.