Σάκης Ρουβάς: Στιγμές αγωνίας! Η μεγάλη ανησυχία για τον τραγουδιστή!

Τρόμαξαν μόλις το έμαθαν!

Σάκης Ρουβάς: Στιγμές αγωνίας! Η μεγάλη ανησυχία για τον τραγουδιστή!

Στιγμές αγωνίας για τον Σάκη Ρουβά, καθώς υπήρξε μεγάλη ανησυχία για τον τραγουδιστή!

Ούτε ο ίδιος ο Σάκης δεν το περίμενε αυτό που συνέβη!

Την Παρασκευή το μεσημέρι η Αθήνα "χτυπήθηκε" από σεισμό 5,1 Ρίχτερ και η είδηση γύρισε όλο τον κόσμο!

Ο Εγκέλαδος που τρόμαξε την Αττική έγινε θέμα και στο CNN, ωστόσο ένα από τα σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη δημοσίευση στα social media του αμερικανικού δικτύου ήταν όλα τα λεφτά!

Το σχόλιο αφορούσε τον Σάκη Ρουβά και την αγωνία μίας θαυμάστριάς του -όπως φαίνεται- για το αν είναι καλά μετά τον σεισμό!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά κι εκείνη ούτε που τον κοιτάει!

«Ελπίζω ο Σάκης Ρουβάς και η οικογένειά του να είναι καλά», ήταν το σχόλιο το οποίο και έγινε viral!

Δείτε το!

Σάκης Ρουβάς: Στιγμές αγωνίας! Η μεγάλη ανησυχία για τον τραγουδιστή!

Κάτια Ζυγούλη: Αποκλείεται να είναι αυτή η ηλικία της συζύγου του Σάκη Ρουβά! Αδιανόητο...

Αδιανόητο αλλά αποκλείεται να είναι αυτή η ηλικία της Κάτιας Ζυγούλη, της συζύγου του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά! Θα πάθετε την πλάκα σας! Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και θαυμαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz - παρά κάποιους καυγάδες που είναι λογικό να συμβούν - και ο έρωτάς του, όπως όλα δείχνουν, δεν θα σβήσει ποτέ στο πέρασμα του χρόνου!

Ο Σάκης Ρουβάς, αγέραστος, αψεγάδιαστος σα να μην περνάει ο χρόνος από πάνω του, όπως και η γυναίκα της ζωής του άλλωστε!

Κάτια Ζυγούλη: Αποκλείεται να είναι αυτή η ηλικία της συζύγου του Σάκη Ρουβά! Αδιανόητο...

Εσείς, γνωρίζετε πόσο χρονών είναι; Θα σας πούμε εμείς...

Η Κάτια Ζυγούλη γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1978, δηλαδή είναι 41 ετών (!) - ούτε καν που της φαίνεται -, στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling ενώ παράλληλα όταν δεν είχε σχολείο, δούλευε ως χορεύτρια σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης για να βγάζει το χαρτζιλίκι της.

Ενώ ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στο Μαντούκι Κέρκυρας, 5 Ιανουαρίου 1972, δηλαδή είναι 47 ετών. Έχουν 6 χρόνια διαφορά και δεν τους φαίνεται καθόλου! Μωρέ μπράβο...

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Ευχάριστα νέα για το ζεύγος! Τι συνέβη;

Ευχάριστα είναι τα νέα για το ζεύγος! Τι συνέβη με την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά; Θα μάθετε τα πάντα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Όπως μου αποκάλυψαν πηγές μου η Κάτια έχει μια πρόταση βόμβα από πολύ γνωστό κανάλι για να "αντικαταστήσει" ένα πρόσωπο που βρίσκεται ήδη εκτός! Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή!

Σύμφωνα με τις πηγές μου η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται ήδη εκτός ΑΝΤ1, ασχέτως αν δεν έχει γίνει ακόμα κάποια ανακοίνωση τόσο από την ίδια όσο κι από το κανάλι!

Μπορεί η σχέση της με τους ιθύνοντες να ήταν πολύ καλή, ωστόσο η εκπομπή δεν έφερε τα νούμερα τηλεθέασης που ευελπιστούσαν άρα ούτε και τους... καρπούς!

Πηγή μου, λοιπόν, μου μετέφερε πως το κανάλι πάνω στην αναζήτησή του προσώπου που θα καλύψει τη θέση της παρουσιάστριας με νέο project έριξε στο τραπέζι το όνομα της Κάτιας Ζυγούλη!

Δεν της έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση γιατί ψάχνουν, όπως μου μεταφέρθηκε, να βρουν ένα project που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της!

Αλλά αν σκεφτείς πως και ο Σάκης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την δική του εκπομπή, τα πράγματα φαίνεται πως πάνε άψογα στην οικογένεια Ρουβά!