Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Λαμπίρη: «Είχε τελειώσει άνθρωπος στην γωνία του...»

Σοκ για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Λαμπίρη: «Είχε τελειώσει άνθρωπος στην γωνία του...»

Πολύ δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία και έσπασε την σιωπή της! «Είχε τελειώσει άνθρωπος στην γωνία του...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός, έναν χρόνο πριν, το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2018, έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν είδαν τις φλόγες από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι να πλησιάζουν το σπίτι τους.

«Είναι η φωτιά στον Βουτζά, στην απέναντι πλευρά, καμία σχέση με εμάς. Καθόμαστε χαλαρά, ο Θανάσης μόλις έχει ξυπνήσει, εγώ διαβάζω ένα βιβλίο και ακούω ειδήσεις, τα ελικόπτερα περνούν μπροστά από το σπίτι για να παίρνουν νερό για να πηγαίνουν επάνω Καλλιτεχνούπολη Βουτζά και ξαφνικά κόβεται το ρεύμα από το πουθενά. Πρόσεξε τώρα για τι ταχύτητες μιλάμε. Βλέπω μαύρο καπνό, ενημερώνω τον άντρα μου ότι κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να ήταν γύρω στις 18:15. Μέχρι τις 18:40 που πρόλαβα να μπω στο αυτοκίνητο, η φωτιά έκαιγε το διπλανό σπίτι που είναι μεσοτοιχία με το δικό μας. Κοιτούσα πίσω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου και έβλεπα την άκρη της φλόγας στα πεύκα! Δεν υπήρχε κανένας να μας ενημερώσει να εκκενώσουμε την περιοχή, δεν υπήρχε κανένα πυροσβεστικό, επικρατούσε ένα χάος! Έτρεχε με 120 χλμ την ώρα η φωτιά.

Περίπου δυόμισι ώρες μετά κι ενώ η φωτιά είχε κατακάψει τα πάντα, ο άντρας μου γύρισε πίσω για να δει το μέγεθος της καταστροφής. Στη γωνία ακριβώς του σπιτιού μας υπήρχε ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε τελειώσει. Δεν μπόρεσε ο Θανάσης να δει ποιος είναι γιατί ήταν μπρούμυτα ο άνθρωπος, είχε φτάσει και το ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Νομίζω ότι είχε καταλήξει όμως.

Χθες ήμουν μαύρη από την κορυφή έως τα νύχια μέσα σε ένα σπίτι που είχε ανοίξει το ταβάνι και έτρεχαν τα πετρέλαια. Το σπίτι μέσα φαίνεται ανέπαφο, όμως είναι παντελώς κατεστραμμένο! Οι ζημιές είναι ατελείωτες! Τα πάντα γύρω εξαϋλώθηκαν. Το τοπίο, η φύση τελείωσε! Το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι έχει σβηστεί από το μυαλό μας και από τον χάρτη, θα το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και θα τα δείχνουμε μέσα από τις φωτογραφίες στα εγγόνια μας. Δεν υπάρχει τίποτα, είναι όλα χώμα!», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια της Χριστίνας Λαμπίρη στην εκπομπή Alpha Παντού το πρωί της Τρίτης.

Χριστίνα Λαμπίρη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την τηλεόραση! «Δεν με απασχόλησε ποτέ η...» (Βίντεο)

Για τον λόγο που αποχώρησε από την τηλεόραση μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Δηλώσεις στην κάμερες παραχώρησε η παρουσιάστρια, παρευρισκόμενη στην παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Βίτσα.

Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Λαμπίρη, αναφέρθηκε και στον λόγο που αποχώρησε από τα τηλεοπτικά πλατό.

«Δεν με απασχόλησε ποτέ η μαρκίζα. Με απασχόλησαν πρώτα οι συνάδελφοι, οι συνεργάτες, όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες νομίζω το γνωρίζουν πολύ καλά. Η καλή σχέση και γενικά η καλή δουλειά. Για να βγαίνει ένα σωστό αποτέλεσμα, για να είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα και για τον τηλεθεατή και για να το απολαμβάνει. Όταν έπαψαν να ισχύουν αυτά και κατάλαβα πως εγώ δεν μπορώ να τρέξω στον αγώνα, θεώρησα πως είναι εξαιρετικά τίμιο εκ μέρους μου και ως προς τους εργοδότες μου και ως προς το κοινό, λίγο να κάνει μια ανάπαυλα», δήλωσε.