Πασίγνωστος ηθοποιός του Alpha tv πόζαρε γυμνός και "έριξε" το Instagram!

Ο λόγος για...

Πασίγνωστος ηθοποιός του Alpha tv πόζαρε γυμνός και

Πασίγνωστος ηθοποιός του Alpha tv, τον οποίος γνωρίσαμε μέσα από την καθημερινή και επιτυχημένη σειρά «Έλα στη θέση μου», πόζαρε γυμνός και έριξε το Instagram.

Έχει γίνει αγαπητός από τον γυναικείο πληθυσμό και τα likes στις φωτογραφίες του πέφτουν βροχή από τις διαδικτυακές του φίλες.

Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο, ο οποίο έβγαλε τα ρούχα του και πόζαρε στο φακό γυμνός στον προσωπικό του λογαριασμό. «Ό,τι κορόιδεψα ή απέκλεισα, το έκανα και εγώ ή το ερωτεύτηκα…», έγραψε στη λεζάντα του και επικράτησε πανικός.

Κάπου εδώ να σημειωθεί πως η σειρά «Έλα στη θέση μου» θα συνεχιστεί και την νέα σεζόν και θα δούμε ένα νέο πρόσωπο να εισβάλει στα γυρίσματα.

Παντρεύτηκε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

Αγαπημένη ηθοποιός της σειράς του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα» παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και βγήκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο.

Ο γάμος έγινε στην γενέτειρα της ηθοποιού την Κομονητή. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Νυμφαία, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Κουμπάροι ήταν η γνωστή δικηγόρος και στενή φίλη της νύφης, Σοφία Μιχαλιτσούδη, και ο σύζυγός της, σύμβουλος επενδύσεων, Κωνσταντίνος Δαμιανός.

Ο λόγος για την η σύζυγο του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, στη σειρά, τη «Ζαμπέλα» ή όπως είναι το πραγματικό της όνομα, Ελένη Ουζουνίδου.

Οι μπομπονιέρες του γάμου ήταν ξύλινα κουτάκια ζωγραφισμένα στο χέρι, από τη ζωγράφο Κατερίνα Καλτσίδου.

Ακόμη ένας γάμος που έρχεται για να απασχολήσει, αυτός της πρώην συντρόφου του Αμπράμοβιτς!

 Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

 Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

 Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

 Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

 Παντρεύτηκε αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Πέτα τη φριτέζα»!

Γάμος έκπληξη στην Ελληνική showbiz! Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Γάμο έκπληξη είχαμε στην Ελληνική showbiz. Αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι.

Την αποκάλυψη έκανε μετά το μυστήριο ο γαμπρός με μια φωτογραφία με το γιο του από τα σκαλιά της εκκλησίας την ώρα που περίμεναν την νύφη.

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας ο μουσικός Νέστορας Φωτιάδης και η αγαπημένη του Φαίη παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Να σημειώσουμε πως ο Νέστορας Φωτιάδης έχει αποκτήσει τον γιο του Νικόλα, από τη σχέση του με την Μαριάντα Πιερίδη.

Γάμος έκπληξη στην Ελληνική showbiz