Γνωστός Έλληνας ηθοποιός χώρισε και μοιράζει εγκεφαλικά με τους κοιλιακούς του!

Πάθαμε πλάκα!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός χώρισε και μοιράζει εγκεφαλικά με τους κοιλιακούς του!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός χώρισε πριν από μερικούς μήνες και πλέον περνάει ξένοιαστες καλοκαιρινές στιγμές και μοιράζει εγκεφαλικά με τους κοιλιακούς του στις φωτογραφίες του.

Έπειτα από 3,5 μήνες κοινής πορείας και συγκατοίκησης, αφού η σύντροφός του είχε μετακομίσει στο σπίτι του στον Άλιμο, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Σε όλες μου τις σχέσεις πάντα υπήρχαν ταξίδια. Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Οικόπεδα χωρίζουμε; Όλα καλά. Τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωούλα. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, κάποια στιγμή πρέπει να πάμε παρακάτω» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σόμμερ στις πρώτες του δηλώσεις.

Πλέον, ο ηθοποιός είναι ανοιχτός σε νέες περιπέτειες, και όπως καθημερινά βλέπουμε στον λογαριασμό του στο Instagram απολαμβάνει τις διακοπές του.

Κώστας Σόμμερ: Τρέλαναν την Μύκονο οι συνοδοί του! Οι πίσω όψεις που έφεραν ταραχή!

Τρέλαναν την Μύκονο οι συνοδοί που είχε ο Κώστας Σόμμερ και οι πίσω όψεις τους έφεραν... ταραχή και καύσωνα!

Η Μύκονος έχει για ακόμη μια χρονιά την τιμητική της και ο Κώστας Σόμμερ βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο κοσμοπολίτικο νησί για να κάνει διακοπές, μετά από μια κουραστική σεζόν!

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας μερικούς μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό του με την καλλονή Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δηλώνει μόνος και έτοιμος για νέες περιπέτειες!

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον τσάκωσε μαζί με δύο πολύ όμορφες και μελαχρινές γυναίκες! Οι τρεις τους συνομίλησαν λίγο μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια ο Κώστας βγήκε για να συνεχίσει την ηλιοθεραπεία του!


Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Κώστας Σόμμερ: Τρέλαναν την Μύκονο οι συνοδοί του! Οι πίσω όψεις που έφεραν ταραχή!Κώστας Σόμμερ: Τρέλαναν την Μύκονο οι συνοδοί του! Οι πίσω όψεις που έφεραν ταραχή!Κώστας Σόμμερ: Τρέλαναν την Μύκονο οι συνοδοί του! Οι πίσω όψεις που έφεραν ταραχή!

Κώστας Σόμμερ: Οι πρώτες δηλώσεις του για τον χωρισμό του από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου! (Βίντεο)

Τις πρώτες του δηλώσεις για τον χωρισμό του από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έκανε ο Κώστας Σόμμερ!


Ο ίδιος, βρέθηκε σε εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης και μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε ότι πλέον δεν είναι μαζί με την μελαχρινή καλλονή!

Οι δυο τους έμεναν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία χρόνια, στο σπίτι του ηθοποιού στον Άλιμο ωστόσο η νεαρή ηθοποιός έχει πλέον μετακομίσει στο σπίτι φίλης της στο Παγκράτι.

«Σε όλες μου τις σχέσεις πάντα υπήρχαν ταξίδια. Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Οικόπεδα χωρίζουμε; Όλα καλά. Τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωούλα. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, κάποια στιγμή πρέπει να πάμε παρακάτω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σόμμερ. Δείτε το σχετικό βίντεο: