Το μήνυμα που ραγίζει καρδιές για τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη στο Μάτι!

Πέρασε ένας χρόνος!

Το μήνυμα που ραγίζει καρδιές για τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη στο Μάτι!

Μήνυμα που ραγίζει καρδιές για τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη, η οποία έχασε τη ζωή της στην πυρκαγιά στο Μάτι.

Η ηθοποιός ήταν μεταξύ των 102 θυμάτων της φονικής φωτιάς!

Στην τραγωδία στο Μάτι η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη έχασε τη ζωή της και εκείνη μαζί με τα υπόλοιπα 101 θύματα της πυρκαγιάς.

Το συγκλονιστικό αντίο στη Χρύσα Σπηλιώτη από την Αλίκη.... - "Οι ήρωες μου..."

Ένα χρόνο μετά από τον τραγικό της θάνατο, η ηθοποιός και φίλη της Μαίρη Σταυρακέλλη έγραψε: «Μια φορά κ ενα καιρό.. ήταν ένα κανάλι.. ήταν μια σειρά.. ήταν τέσσερις φίλες.. Η Τζους η Μαρία η Μαίρη και η Χρύσα μας.. Μια φορά κ ενα καιρό ήταν.......».

Χρύσα Σπηλιώτη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της! Η κίνηση που εξόργισε την οικογένεια και η τραγική φιγούρα...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η αγαπημένη ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη αλλά και ο άντρας της, Δημήτρης Τουρναβίτης έχασαν τη ζωή τους στις φονικές φωτιές στην Αττική!


Οι σοροί τους, ταυτοποιήθηκαν τη περασμένη εβδομάδα και χτες, στο νεκροταφείο Χαλανδρίου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος!


Η Χρύσα και ο Δημήτρης της ταξίδεψαν μαζί για τη γειτονιά των Αγγέλων.... Η ταφή της ηθοποιού έγινε στον οικογενειακό τάφο της οικογένειας Τουρναβίτη, ανάμεσα σε πρόσωπα βουβά και σκυθρωπά! Τραγικές φιγούρες η αγαπημένη της φίλη, Αννέτα Παπαθανασίου αλλά και η κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη, Αλίκη!

Η Αλίκη Τουρναβίτη


Η Αλίκη είχε φοβερή αδυναμία και στους δύο και αγαπούσε πολύ την Χρύσα Σπηλιώτη, σαν να ήταν μητέρα της! Μάλιστα, λίγο καιρό πριν εντοπιστούν και οι δύο είχε κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook:


«Και τα καψαν όλα και τίποτα δεν έμεινε.. Ανθρώπινες ψυχές, ζώακια και περιουσίες χάθηκαν.. Άλλοι ακόμα αγνοούνται και ελπίζουμε να είναι καλά σε κάποιο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις τους.. Μπαμπά, Χρύσα προσεύχομαι για σας.. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Θα πάρει τουλάχιστον μια εβδομάδα η αναγνώριση ζωντανών και μη και μόνο μέσω dna... ας οπλιστουμε με δυναμη ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την τραγωδία...» είχε γράψει και πραγματικά μας συγκλόνισε!

Η Αννέτα Παπαθανασίου


Η κίνηση που εξόργισε την οικογένεια

Δείτε ακόμη: Χρύσα Σπηλιώτη: Είχε "δει" τον θάνατο της! - Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της ένα μήνα πριν...


Η Χρύσα Σηλιώτη ποτέ δεν αγάπησε τα φλας και τους δημοσιογράφους! Επέλεξε να ζήσει μια ζωή απλή, σαν όλους εκείνους που δεν κάνουν επαγγέλματα που αγαπούν την λάμψη! Έτσι λοιπόν επιθυμία της οικογένειας ήταν η κηδεία του ζευγαριού να μην καλυφθεί από ΜΜΕ. Αρκετοί ήταν εκείνοι που την σεβάστηκαν και άλλωστε για αυτό το λόγο δεν κυκλοφόρησε καμία φωτογραφία! Ωστόσο μια κίνηση εξόργισε την οικογένεια: Αρκετοί παραράτσι ήταν κυριολεκτικά στημένοι έξω από το νεκροταφείο για να εξασφαλίσουν έστω και μια λήψη! Το εν λόγω περιστατικό, την ώρα που η οικογένεια Τουναβίτη θρηνούσε τα αγαπημένα τους άτομα προκάλεσε σύγχυση, ωστόσο όλα λύθηκαν πολύ πολιτισμένα και έτσι η κηδεία έγινε σε χαμηλούς τόνους!