«Βόμβα» στο Master Chef! Παρελθόν οι 3 κριτές!

Η ανακοίνωση της παραγωγής!

«Βόμβα» στο Master Chef! Παρελθόν οι 3 κριτές!

Βόμβα έσκασε μόλις στο Master Chef, αφού οι 3 κριτές είναι πλέον παρελθόν!

«Παρά τις διαπραγματεύσεις για αρκετούς μήνες, δεν καταφέραμε να φθάσουμε σε μια συμφωνία» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της παραγωγής.

Ο λόγος για τους τρεις κριτές του MasterChef της Αυστραλίας, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν έπειτα από 11 σεζόν, όπως ανακοινώθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Network 10. Συγκεκριμένα το κανάλι επιβεβαίωσε ότι ο Matt Preston, ο Gary Mehigan και ο Ελληνοαυστραλός, Τζορτζ Καλομπάρης, δεν θα επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: "'Ήταν από μικρή εθισμένη!"

Από την πλευρά του, ο Τζορτζ Καλομπάρης επιβεβαίωσε την αποχώρηση του, αλλά και των δύο συναδέλφων του από το MasterChef, ανεβάζοντας στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στην λεζάντα: «Ήμασταν πολύ κοντά στην υπογραφή του νέου συμβολαίου για την 12η σεζόν αλλά τελικά οι ημερομηνίες δεν μας βόλευαν. Ευχαριστώ το κανάλι που μας παρείχε την πλατφόρμα να αλλάξουμε το τοπίο του φαγητού σε όλον τον πλανήτη. Στους επόμενους τρεις κριτές εύχομαι μεγάλη επιτυχία. Στους αδελφούς μου Matt Scravat και Gary Mehigan: Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ. Ώρα να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα και να είμαστε ευγνώμονες».

Βόμβα στο Master Chef! Παρελθόν οι 3 κριτές!

Ξέσπασε σάλος: Αγαπημένος κριτής του Master Chef κλέβει τους υπαλλήλους του!

Μεγάλος σάλος ξέσπασε με αγαπημένο κριτή του Master Chef ο οποίος κλέβει τους υπαλλήλους του!

Οι αποκαλύψεις σοκάρουν και ο γνωστός σεφ έβγαλε ανακοίνωση!

Ο λόγος για τον διάσημο Ελληνοαυστραλός σεφ, Τζορτζ Καλομπάρις, ο οποίος ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι είχε καταβάλει μικρότερους μισθούς κατά περίπου 5,62 εκατ. Δολάρια, σε εκατοντάδες εργαζομένους στα εστιατόριά του μέσα σε μια εξαετία.

Ο Τζορτζ Καλομπάρις που έγινε παγκοσμίως διάσημος μέσω του τηλεοπτικού σόου «Masterchef» καταχράστηκε τα χρήματα των εγαζομένων του και δήλωσε ότι θα αποπληρώσει τους 515 εν ενεργεία και πρώην υπαλλήλους που υποαμείβονταν από το 2011 έως το 2017.

Ξέσπασε σάλος: Αγαπημένος κριτής του Master Chef κλέβει τους υπαλλήλους του!

Η απολογία του διάσημου σεφ

«Ζητάμε συγγνώμη από όλα τα μέλη της ομάδας μας που επηρεάστηκαν, πρώην και εν ενεργεία». Είναι προτεραιότητά μας να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι υπάλληλοί μας νιώθουν πως τους σεβόμαστε, τους ανταμείβουμε και τους στηρίζουμε στα καθήκοντά τους».

Το κοινό, μάλιστα, έχει ξεσπάσει εναντίον του και ζητά την απόλυση του από το Master Chef ωστόσο η παραγωγή παραμένει στο πλευρό του.

Master Chef: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Σπυριδούλας! Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που τα αποκαλύπτει όλα!

Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Σπυριδούλας του Master Chef, με την φωτογραφία-ντοκουμέντο να τα αποκαλύπτει όλα!

Η φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής ήταν έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της!

Ο γάμος της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη με τον αγαπημένο της Αποστόλη ήταν να γίνει στις 8 Ιουνίου, αλλά τελικά αναβλήθηκε!

Έτσι, ξεκίνησαν και οι φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει οριστικά από τον σύντροφό της! Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκηε είχε κάνει μία δήλωση που θα συζητηθεί! «Έχασα μόνο τα...»

Ωστόσο οι νέες φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media δείχνουν το ζευγάρι να περνάει μαζί τις καλοκαιρινές του διακοπές!

Δείτε τα ντοκουμέντα

Master Chef: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Σπυριδούλας! Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που τα αποκαλύπτει όλα!Master Chef: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Σπυριδούλας! Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που τα αποκαλύπτει όλα!