Θυμάστε την μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστάνου; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει!

Τι λένε; Έχει αλλάξει πολύ;

Θυμάστε την μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστάνου; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει!

Θυμάστε την μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστάνου; Την μια από τις πολλές στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης που προβαλλόταν στο MEGA; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει!

«Λίλα μοναδική μου αγάπη» έλεγε τότε και η ατάκα αυτή έμεινε στην ιστορία. Ο Βασίλης Κούκουρας υποδυόταν τον πλούσιο Δον Ζουάν της σειράς με πολλές συντρόφους.

Μια από τις συντρόφους του εκτός της κύριας που ήταν η «Πέγκυ» και η «Λίλα», κατά κόσμο Μαριάννα Μαρτέλη. Σήμερα έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και ζει μόνιμα στην Ηλεία και εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας.

Αδιανόητο: Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα η Μιλάγκρος! Χάλασε το πρόσωπο με πλαστικές!

Θυμάστε την μοναδική αγάπη του Μάνου Φουστάνου; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει!

Θυμάστε την μοναδική αγάπη του Μάνου Φουστάνου; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει!

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Δείτε πως είναι σήμερα η Γωγώ από το Λίτσα.com!

Δείτε πως είναι σήμερα η Γωγώ από το Λίτσα.com! Η Ηλιάνα Μαυρομάτη η οποία έκανε την κοπέλα του αδερφού της «Λίτσας» δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Την γνωρίσαμε μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, όταν υποδυόταν μια μαθήτρια η οποία είχε σαν όνειρο να γίνει μοντέλο, ενώ ερωτεύθηκε τον αδερφό της πρωταγωνίστριας.

Θυμάστε το "Χρυσάνθεμο" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Μετά το τέλος της σειράς, η Ηλιάνα Μαυρομάτη συνέχισε να ασχολείται με το θέατρο. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Ιανός, στην συνέντευξη τύπου της παράστασης "Προμηθέας Δεσμώτης", στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη δεν έχει αλλάξει καθόλου και παραμένει μέχρι και σήμερα κούκλα.

Δείτε πως είναι σήμερα η Γωγώ από το Λίτσα.com

Θυμάστε την Κατερίνα Κούκα; Δείτε πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια!

Θυμάστε την Κατερίνα Κούκα; Δείτε πως είναι σήμερα τραγουδίστρια με την σπουδαία φωνή που πλέον κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παρακολούθησε την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» όπου παίζεται στο θέατρο Άλσος και ήταν όλη την διάρκεια χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Θυμάστε την Μαρλέν Αγγελίδου από τις Hi-5; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα πόζαρε στους φωτογράφους παρέα με ταλαντούχους ηθοποιούς, όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή της παράστασης και καλούς της φίλους.

Μετά το τέλος της και αφού οι πρωταγωνιστές ευχαρίστησαν το κοινό, η Κατερίνα Κούκα κατευθύνθηκε προς τα καμαρίνια όπου και συνομίλησε μαζί τους.

Θυμάστε την Κατερίνα Κούκα; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε την Κατερίνα Κούκα; Δείτε πως είναι σήμερα!