Ελληνίδα ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών έχει αυτό το κορμί στα 46 της!

Για ποια μιλάμε;

Ελληνίδα ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών έχει αυτό το κορμί στα 46 της!

Ελληνίδα ηθοποιός, μητέρα δυο παιδιών έχει αυτό το κορμί στα 46 της και θα το ζήλευαν πολλές, αφού έχει αναλογίες μοντέλου. Δημοσίευσε φωτογραφίες με μαγιό και πάθαμε σοκ.

«Όταν δεν έχω γυρίσματα γυμνάζομαι πολύ, έως και έξι φορές την εβδομάδα. Όσον αφορά τη διατροφή μου προσέχω να μη τρώω άμυλο σε συνδυασμό με πρωτεΐνη και γλυκά. Γενικά, έχω αδυναμία στα γλυκά!», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της, ενώ για το αν χρησιμοποιεί προϊόντα κατά της κυτταρίτιδα: «Όχι, δεν πιστεύω σε αυτά. Θεωρώ πως όλα είναι θέμα διατροφής και άσκησης.» είχε τονίσει.

Πασίγνωστη Ελληνίδα celebrity της showbiz αναστατώνει την Μήλο στα 43 της!

Ο λόγος για την Ναταλία Δραγούμη, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες της με bikini και χωρίς ίχνος ρετούς! έχει σίγουρα ένα αξιοζήλευτο κορμί αφού γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και τρέφεται σωστά.

Ελληνίδα ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών έχει αυτό το κορμί στα 46 της!

Ελληνίδα ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών έχει αυτό το κορμί στα 46 της!

Ηθοποιός από το 50-50 ανέβασε αυτή τη φωτογραφία! Photoshop ή πραγματικότητα;

Ηθοποιός από την πετυχημένη σειρά του MEGA 50-50 ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο instagram και γεννήθηκε η απορία αν είναι photoshop ή πραγματικότητα!

Πώς το βλέπετε εσείς; Την έχει... πειράξει τη φωτογραφία;

Ο λόγος για την Μαρία Ανδρούτσου, η οποία στη σειρά είχε υποδυθεί τη σύζυγο του Παύλου Χαΐκάλη!

Η ηθοποιός μας έχει δείξει πολλές φορές το σώμα της, φορώντας... καυτά μπικίνι καθώς τον τελευταίο καιρό "έχτισε" το καλλίγραμμο κορμί της χάνοντας τα περιττά κιλά!

Οι αδερφές Ανδρούτσου φωτογραφίζονται με μαγιό και κλείνουν στόματα! Αδυνάτισαν και έχουν γίνει κορμάρες!

Η Μαρία Ανδρούτσου ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία και πολλοί αναρωτήθηκαν αν την έχει... πειράξει με photoshop! Εσείς τι λέτε; Σας παραθέτουμε και ακόμη μία φωτογραφία με μαγιό να κρίνεται!

Ηθοποιός από το 50-50 ανέβασε αυτή τη φωτογραφία! Photoshop ή πραγματικότητα;Ηθοποιός από το 50-50 ανέβασε αυτή τη φωτογραφία! Photoshop ή πραγματικότητα;

Μαρία Ανδρούτσου: Δίπλα στην αδερφή της! Το "ατύχημα" και η άμεση... επέμβαση!

Η Μαρία Ανδρούτσου είναι πάντα εκεί για την αδερφή της και το δηλώνει έμπρακτα!

Οι δύο ταλαντούχες ηθοποιοί είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια αδερφών της ελληνικής showbiz και η μία βρίσκεται πάντα στη διάθεση της άλλης όταν υπάρχει ανάγκη, όπως και σε αυτή την περίπτωση! Διαβάστε παρακάτω...

Η Θωμαΐς ήταν αυτή που είχε ανάγκη αυτή τη φορά και η Μαρία... έσπευσε να τη βοηθήσει!

Τι έπαθε όμως η αγαπημένη ηθοποιός και χρειάστηκε άμεση επέμβαση;

Δεν έγινε τίποτα το τρομακτικό φυσικά, αλλά πρόκειται για μια κοινή φωτογραφία των δύο αδερφών όπου ποζάρουν με τα μαγιό τους και η Μαρία εμφανίζεται να δένει το πάνω μέρος της αδερφής της, ενώ η Θωμαΐς κάνει την έκπληκτη!

Να σημειώσουμε πως και οι δυο φαίνονται πιο ανανεωμένες από ποτέ, καθώς τις βλέπουμε τρομερά αδυνατισμένες και πραγματικά τις καμαρώνουμε!