Άγγελος Λάτσιος: Αυτό είναι το βίντεο που του «μπλόκαρε» το Instagram!

Το δημοσίευσε χτες το βράδυ και το έχουμε!

Άγγελος Λάτσιος: Αυτό είναι το βίντεο που του «μπλόκαρε» το Instagram!

Προκαλεί ξανά ο Άγγελος Λάτσιος και αυτό είναι το βίντεο που του «μπλόκαρε» το Instagram! Εμείς το έχουμε στα χέρια μας και θα το δείτε.... χωρίς φίλτρα και επεξεργασία!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, έκανε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ανάρτηση και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης του την μπλόκαρε, λόγω της πολιτικής χρήσης του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος δημοσίευσε ένα βίντεο από τον εμπρησμό σκύλου, ωστόσο λίγο αργότερα η ανάρτηση εξαφανίστηκε και πλέον μόνο ορισμένοι χρήστες μπορούσαν να την δουν! Εμείς προλάβαμε να την αποθηκεύσουμε και... ιδού:

Άγγελος Λάτσιος: Πήγε διακοπές και η πρώτη του φωτογραφία είναι... καθόλου ανεμενόμενη!

Άγγελος Λάτσιος: Αυτό είναι το βίντεο που του «μπλόκαρε» το Instagram!
Άγγελος Λάτσιος: Αυτό είναι το βίντεο που του «μπλόκαρε» το Instagram!

Άγγελος Λάτσιος: Δεν φαντάζεστε με ποιον πήγε διακοπές!

Δεν φαντάζεστε με ποιον πήγε διακοπές ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Έχουμε και φωτογραφία απόδειξη.

Ο Άγγελος, ο οποίος πλέον έχει γίνει ολόκληρος άνδρας, πραγματοποιεί μόνος του και βραδινές εξόδους με τους φίλους του, αλλά και όπως είδαμε και διακοπές.

Είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται διαφορές στιγμές από την προσωπική του ζωή. Σε μια από αυτές τις στιγμές οι διακοπές με τον θείο του, Θοδωρή Μισόκαλο.

Στα instastories του μοιράστηκε μια φωτογραφία πάνω από το πλοίο που ταξίδευαν που μάλλον έχει προορισμό την Άνδρο.

undefined

Άγγελος Λάτσιος: Το δημόσιο μήνυμα λατρείας!

Ένα δημόσιο μήνυμα λατρείας έστειλε ο Άγγελος Λάτσιος. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι λάτρης των social media.

Καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή. Είτε φωτογραφίες από εξόδους του, είτε στιγμιότυπα με την οικογένεια του.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιάννη Ατετοκούμπο θέλοντας έτσι να του πει συγχαρητήρια, αφού αναδείχθηκε MVP του ΝΒΑ, μετά την καταπληκτική σεζόν που έκανε με τους Μπακς.

Ο Άγγελος Λάτσιος, όπως πολλοί ακόμη θαυμαστές του των λατρεύουν και χαίρονται για αυτό το σημαντικό βήμα, αφού κάνει και την Ελλάδα υπερήφανη.

Ο Greek Feak μέτρησε 27.7 πόντους, 12.5 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ, ενώ οι Μπακς ήταν η κορυφαία ομάδα του ΝΒΑ στη regular season.

undefined