Άναψε φωτιές στο Πόρτο Χέλι με το κορμί της πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή!

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Αντέχετε να την δείτε;

Άναψε φωτιές στο Πόρτο Χέλι με το κορμί της πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή!

Άναψε "φωτιές" στο Πόρτο Χέλι με το κορμί της πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή. Το καυτό μικροσκοπικό μπικίνι του μοντέλου δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο και το Youweekly σας έχει τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στις οντισιόν του «GNTM», με την άρνηση των κριτών να της δώσουν μια ευκαιρία να λάβει μέρος στο παιχνίδι, μέχρι και σήμερα, με έναν τίτλο εστεμμένης ως Σταρ Ελλάς να κοσμεί το βιογραφικό της, η ζωή της κύλησε τόσο γρήγορα που ακόμη και η ίδια δεν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει πώς κατάφερε να πραγματοποιήσει περισσότερα όνειρα από όσα είχε φανταστεί σε τόσο μικρό διάστημα.

ναψε φωτιές στο Πόρτο Χέλι με το κορμί της πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή

Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε ταξιδέψει στο Μόντε Κάρλο αλλά και στο Λονδίνο λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές. Η Ιωάννα Μπέλλα έμεινε στο Πόρτο Χέλι στο Nikki Beach, παρέα με δύο στενές της φίλες, έχοντας όσο ποτέ ανάγκη να ξεκουραστεί. Η Ελληνίδα καλλονή προκάλεσε αναστάτωση με την παρουσία της και το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της, καθώς οι τέλειες αναλογίες της, όπως και να το κάνουμε, μόνο απαρατήρητες δεν περνούν. Η Ιωάννα στις δύο μέρες παραμονής της έκανε τις βουτιές της τόσο στην πισίνα όσο και στην παραλία του ξενοδοχείου ξέγνοιαστη και όπως πάντα ιδιαίτερα χαμογελαστή με εκείνους που την αναγνωρίζουν και την πλησιάζουν για να της εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

ναψε φωτιές στο Πόρτο Χέλι με το κορμί της πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή

ναψε φωτιές στο Πόρτο Χέλι με το κορμί της πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή

Περιζήτητη στο εξωτερικό!

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι το τελευταίο διάστημα με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού οι προτάσεις που της κάνουν από το εξωτερικό πέφτουν... βροχή! Έχοντας το Λονδίνο ως βάση της, κατόρθωσε μέσα σε λίγους μήνες να κάνει πολύ αξιόλογες δουλειές τόσο σε φωτογραφίσεις όσο και στην πασαρέλα. Η επιτυχία τής έφερε και αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει, άλλαξε και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα που την αφορούν: «Προς το παρόν στην Ελλάδα μόνο αρνητικά ακούω. Στην αρχή με επηρέαζε πάρα πολύ, αλλά πλέον το βλέπω πιο χιουμοριστικά, γιατί δεν γίνεται αλλιώς».

ναψε φωτιές στο Πόρτο Χέλι με το κορμί της πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή

«Οι άντρες διστάζουν να με προσεγγίσουν»

Μπορεί τα επαγγελματικά της να έχουν πάρει τον δρόμο τους, αλλά στην προσωπική της ζωή η Ιωάννα βρίσκεται σε μια φάση... αναμονής για τον μεγάλο έρωτα που θα έρθει. Έχει παραδεχτεί, μάλιστα, πως αυτό το διάστημα είναι μόνη της, ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει πως οι άντρες φοβούνται να τη φλερτάρουν. Εκείνη, πάντως, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να κάνει την πρώτη κίνηση παρότι γυναίκα, μόλις δει ότι κάποιος άντρας την ενδιαφέρει να τον γνωρίσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!

Ιωάννα Μπέλλα - Κόνι Μεταξά: Αυτή είναι η γυμναστική που ακολουθούν για καλλίγραμμο κορμί!

Η ίδια η Κόνι Μεταξά μας αποκάλυψε την γυμναστική που ακολουθεί με την Ιωάννα Μπέλλα για καλλίγραμμο κορμί.

Οι δυο γυναίκες "λιώνουν" στο γυμναστήριο.

Η Κόνι Μεταξά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε μερικές από τις ασκήσεις γυμναστικής που ακολουθεί για τέλειο και καλλίγραμμο κορμί.

Στο ίδιο γυμναστήριο πάει και η Ιωάννα Μπέλλα!