Γνωστός Έλληνας ηθοποιός προειδοποιεί με εξώδικα! «Θεωρώ ότι είναι χυδαίο...»!

Τι συνέβη;

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός προειδοποιεί με εξώδικα! «Θεωρώ ότι είναι χυδαίο...»!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός προειδοποιεί με εξώδικα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι post». Ξέσπασε μιλώντας για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν θέλει να εκθέτει την οικογένεια του. Ενώ θέλει μόνο να μιλάει για την επαγγελματική του πορεία στην τηλεόραση.

«Έχω τον δικηγόρο μου, ο οποίος στέλνει τα εξώδικα όταν χρειάζεται. Έχει τύχει. Γι' αυτό δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Θεωρώ ότι είναι χυδαίο αυτό το πράγμα. Αν δεν παρει την άδειά σου, γιατί να δημοσιεύσει κάτι κάποιος;», είπε.

Μάλιστα, ο Μάκης Παπαδημητρίου, αναφέρθηκε και στο remake της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα»: Αν πρόκειται για remake, δε νομίζω ότι θα με ενδιέφερε, αν πρόκειται για τη συνέχεια της σειράς, δεν ξέρω. Εξαρτάται, με ποιους, ποιοι θα είναι από αυτούς που ήταν, αν θα το κάνει ο Κοκκινόπουλος...».

Θύμα απάτης θρυλική ηθοποιός! Ο σοφέρ της άρπαξε εκατομμύρια λόγω...πάθους!

Θύμα απάτης έπεσε θρυλική ηθοποιός. Ο σοφέρ της, της άρπαξε εκατομμύρια ευρώ λόγω πάθους που έχει με τα γρήγορα αυτοκίνητα. Η ίδια βρίσκεται σε πανικό, αφού είδε την περιουσία της να μειώνεται από έναν άγνωστο.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο σοφέρ που έκανε τον πρώην μάνατζερ της ηθοποιού, πρόκειται να δικαστεί με την κατηγορία ότι εκμεταλλεύτηκε την προχωρημένη ηλικία της σταρ, που κάποτε θεωρούνταν από τις ομορφότερες γυναίκες του κινηματογράφου, για να της κλέψει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Με τα χρήματά αυτά της Τζίνα Λολομπρίτζιτα, ο 32χρονος Αντρέα Πιατσόλα αγόρασε - σύμφωνα πάντα με τη βρετανική εφημερίδα - πολυτελή αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένης μιας Ferrari που αξίζει πάνω από €300.000.

Να σημειωθεί πως χθες έγινε γνωστό πως θύμα απάτης έπεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Θύμα απάτης θρυλική ηθοποιός! Ο σοφέρ της άρπαξε εκατομμύρια λόγω...πάθους!

Γνωστή ηθοποιός απολύθηκε επειδή «χαστούκισε υπάλληλο της παραγωγής»!

Βόμβα στην showbiz, αφού γνωστή ηθοποιός απολύθηκε επειδή «χαστούκισε υπάλληλο της παραγωγής»!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας, που επικαλείται ανώνυμες πηγές από τον θεατρικό χώρο, η ηθοποιός επιδείκνυε το τελευταίο διάστημα άκρως επιθετική συμπεριφορά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο τα μέλη της παραγωγής φοβόντουσαν ακόμα και για την σωματική τους ακεραιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποίος Φέι Ντάναγουεϊ, είναι πλέον εκτός της θεατρικής παραγωγής «Tea at Five», στην οποία υποδυόταν την Κάθριν Χεπμπορν!

Η παράσταση της 10ης Ιουλίου στο Huntington Theatre της Βοστόνης ακυρώθηκε λίγες στιγμές πριν σηκωθεί η αυλαία, επειδή η Ντάναγουεϊ χαστούκισε έναν υπάλληλο της παραγωγής και πέταξε αντικείμενα πάνω σε άλλα άτομα, τα οποία προσπαθούσαν να της φορέσουν μια περούκα, ανέφεραν πηγές στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα.

Εξοργισμένη από τη ματαίωση της παράστασης, η Ντάναγουεϊ άρχισε κατόπιν να εκτοξεύει βρισιές προς πάσα κατεύθυνση.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τα βάζει με την ΔΕΗ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς!

Σε μια λακωνική δήλωση, οι παραγωγοί του «Tea at Five» ανέφεραν απλά ότι «διέκοψαν τη σχέση τους με την ηθοποιό», ενώ δεν στάθηκε δυνατό για τη New York Post να επικοινωνήσει με την Φέι Ντάναγουεϊ, η οποία σύμφωνα με το περιβάλλον της ταξιδεύει αυτήν την περίοδο στην Ευρώπη.

Γνωστή ηθοποιός απολύθηκε επειδή «χαστούκισε υπάλληλο της παραγωγής»!

Το «Tea at Five», θεατρικό έργο του Matthew Lombardo, έχει ως θέμα την ανάρρωση της Χέπμπορν από ένα τροχαίο ατύχημα το 1983, και υποτίθεται ότι θα αποτελούσε τη θριαμβευτική επιστροφή της 78χρονης Ντάναγουει στο θεατρικό σανίδι. «Αρχικά έδειχνε αφοσιωμένη στον ρόλο και ήταν αρκετά ευχάριστη», ανέφερε μια πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας στην εφημερίδα, περιγράφοντας στη συνέχεια πως η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει.

Πέρα από το γεγονός ότι αργούσε πάνω από δύο ώρες στις πρόβες και δεν έμπαινε καν στον κόπο να μάθει τις ατάκες της, είχε μια σειρά από παράλογες απαιτήσεις που επέβαλε στους συντελεστές της παράστασης. Για παράδειγμα, απαγόρευε σε όσους ήταν παρόντες στις πρόβες να φοράνε άσπρα γιατί «της αποσπούσαν την προσοχή», ενώ δεν δεχόταν να είναι παρόντες ούτε ο σκηνοθέτης ούτε ο συγγραφέας του θεατρικού. Επίσης, υπήρχαν περιπτώσεις στις οποίες πετούσε το φαγητό που της έφερναν στο πάτωμα, επειδή «έκανε δίαιτα» και δεν ήθελε να μπει σε πειρασμό, ενώ όταν οργιζόταν με τις κομμώτριες και τις μακιγιέρ τους έφερνε... βούρτσες και πινέλα στο κεφάλι, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.