Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο μπαμπάς μου δε θυμάται ποια είμαι....»

Το κείμενο γροθιά στο στομάχι! Αντέχετε να το διαβάσετε;

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο μπαμπάς μου δε θυμάται ποια είμαι....»

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με το μακροσκελές κείμενό της! «Ο μπαμπάς μου δε θυμάται ποια είμαι....» αναφέρει και προκαλεί συγκίνηση!

Η ίδια, το Σάββατο 27 Ιουλίου, η ηθοποιός ανάρτησε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της πατέρα, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.


Μάλιστα, η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα συγκινητικό κείμενο: «Ο μπαμπάκας μου... Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι συγγένεια έχουμε... Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο. Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σε εμάς τα παιδιά του και πως γινόταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο σε ότι κι αν του ζητούσαμε. Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά -πως άλλωστε να τα ξεχάσω- νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα- αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει- να του σιγοψυθιρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθειά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου.....».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποιος Πάριος; Ο νέος της σύντροφος είναι άκρως γοητευτικό!

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο μπαμπάς μου δε θυμάται ποια είμαι....»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς για τις ατέλειες!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε μία φωτογραφία με μαγιό, όπου μας δείχνει το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς για τις ατέλειες!

Η όμορφη ηθοποιός πάντως κρατάει τη σιλουέτα της και δηλώνει υπερήφανη για το σώμα της!

Μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη ανέβασε στα social media η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μας δείχνει το αρετουσάριστο κορμί της! H Aλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι πιο natural και ακομπλεξάριστη από ποτέ!

Η ηθοποιός ποζάρει μάλιστα με βατραχοπέδηλα, ενώ η φωτογραφία δεν έχει ίχνος ρετούς! «Αγαπάμε τις ατέλειές μας», γράφει στη λεζάντα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

Δείτε τη φωτογραφία!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς για τις ατέλειες!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποζάρει με κοντό μαύρο φόρεμα και "ρίχνει" το διαδίκτυο!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έχει από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz!

Η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνεις στις διακοπές της, ενώ αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με τις αναλογίες της! Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μια φωτογραφία με ένα κοντό μαύρο φόρεμα και όπως ήταν φυσικό...τα likes έπεσε "βροχή".

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Summmertimr and the living is easy...#summeringreece #hot#summermood #greeksummer#vacationmood #letsgotothebeach»

Δείτε την ανάρτηση της:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Φόρεσε το μαγίο της και μας έδειξε το κορμί της χωρίς ρετούς!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φόρεσε το μαγιό της, πήγε για το πρώτο της μπανάκι και μας έδειξε το κορμί της χωρίς ρετούς!

Πως είναι πραγματικά το σώμα της ηθοποιού;

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πετάχτηκε μέχρι το Πήλιο για μια γρήγορη απόδραση και τις πρώτες της βουτιές.

Η ηθοποιός «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς κι έγραψε: «Yoga retreat στο Πήλιο για αρμονία ψυχής και σώματος και το πρώτο μπάνιο για φέτος!! Να έχουμε φως στις ψυχές μας κι ένα υπέροχο καλοκαίρι!! Namaste