Μαίρη Λίντα: Συγκινητική αποκάλυψη! «Βγαίναμε για φαγητό και έδινε...»!

Έγινε γνωστό για πρώτη φορά!

Μαίρη Λίντα: Συγκινητική αποκάλυψη! «Βγαίναμε για φαγητό και έδινε...»!

Μια συγκινητική αποκάλυψη έγινε για την Μαίρη Λίντα, από καλό της φίλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη την εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά.

Η τραγουδίστρια η οποία χάραξε μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε γηροκομείο και οι δηλώσεις που γίνονται για την είδηση αυτή είναι πολλές.

Ο θρυλικός μίμος Γιάννης Μπουρνέλης, στην συνέντευξη του αναφέρθηκε και στην Μαίρη Λίντα, κάνοντας μια αποκάλυψη που έγινε για πρώτη φορά γνωστή.

Βλέπω από τις αναρτήσεις σου στο διαδίκτυο ότι επισκέπτεσαι τακτικά τη Μαίρη Λίντα στο γηροκομείο…

«Η φίλη μου η Μαίρη ήταν πολύ large τύπος! Βγαίναμε για φαγητό και έδινε από 50 ευρώ στον σερβιτόρο, στον βοηθό του, στον μπάρμαν, στον πορτιέρη και πλήρωνε και το τραπέζι. Έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και γι’ αυτό δεν έχει λεφτά. Όμως, το ευχαριστήθηκε»!

Συγκινητική αποκάλυψη για την Μάιρη Λίντα

Ξεσπά γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Η Μαίρη Λίντα δεν έπρεπε να μπει σε γηροκομείο! Έχει μια κόρη που...»!

Ξεσπά γνωστός Έλληνας ηθοποιός για την είσοδο της Μαίρης Λίντα στο γηροκομείο, μιλώντας μάλιστα για την κόρη της.

Όπως είπε ο ηθοποιός η κόρη της έπρεπε να την φροντίσει και να την προστατεύσει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού!

«Η Μαίρη Λίντα δεν ήταν σωστό που μπήκε στο γηροκομείο, από τη στιγμή που έχει μια κόρη. Έπρεπε να βρει τρόπο η κόρη της να την προστατεύσει για να μην μπει. Δεν σημαίνει ότι τα γηροκομεία είναι κακά. Είναι μια λύση ανάγκης για έναν άνθρωπο ολομόναχο, αλλά κάποιος που έχει οικογένεια να μείνει εκεί, μαζί του. Ο Γιάννης Ρώτας δεν είχε ανθρώπους, μόνο την ανιψιά του, την κόρη του Στάθη και από τη στιγμή που έμεινε στον άσο… Δεν θεωρώ σωστό ένας τέτοιος ηθοποιός, τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο Στάθης Ψάλτης, με τόσα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια του, να αφήσει πίσω του τόσα ερείπια. Νομίζω ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή ο Στάθης Ψάλτης. Όταν περνάνε τόσα πολλά λεφτά από τα χέρια σου…

undefined

Τον αδερφό του τον άφησε άπορο στο γηροκομείο με έξωση, η κόρη του δεν μπορεί να πληρώσει το δάνειο, να μην έχει αφήσει πίσω του σύνταξη για τη γυναίκα του… δεν υπάρχει σύνταξη… αυτά είναι ερείπια. Δεν μπορώ να ξέρω πώς διαχειρίστηκε τα χρήματά του, αλλά ξέρω ότι κάποιοι πρωταγωνιστές έβγαζαν τα δεκαπλά από εμάς, έπρεπε να τα φυλάξουν. Στηλιτεύω τους ηθοποιούς που πέταξαν τα λεφτά τους, επομένως ο Στάθης Ψάλτης δεν ήταν παράδειγμα προς μίμηση, όσον αφορά στα οικονομικά του. Όταν έμαθα ότι στη κηδεία του ότι δεν υπήρχαν λεφτά, έμεινα άναυδος. Ο Μάνος Τάγαρης, που βοηθάει πάρα πολύ τους ηθοποιούς, ξέρω πως πλήρωσε κι εκείνος για τα έξοδα της κηδείας του Στάθη. Το ΤΑΣΕΗ βρίσκεται κοντά σε όλους τους συναδέλφους που δεινοπαθούν και περνάνε πολύ άσχημα».

Ράγισε καρδιές η Μαίρη Λίντα! Το τραγούδι της μέσα από το Γηροκομείο... (Βίντεο)

Ράγισε καρδιές η τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα, με το τραγούδι της μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών!


Η ίδια, δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο στην γιορτή του ιδρύματος για το Πάσχα, και ο Νίκος Νικόλιζας στην Espresso, είχε όλο το ρεπορτάζ!

Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, συγκίνησε τους πάντες και μόλις ξεκίνησε να τραγουδά, οι τρόφιμοι ξέσπασαν σε κλάματα! Μάλιστα, εκεί φιλοξενείται και ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την γιορτή! Ακούστε την να τραγουδά μέσα από το Γηροκομείο σε σχετικό βίντεο του Youweekly.gr:

«Η Μαίρη Λίντα έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν με παραξενεύει που είναι στο γηροκομείο»

Λέει τα πράγματα με το όνομά τους και σε όποιον αρέσει και προκαλεί εντύπωση!


Ο ίδιος, αποκαλύπτει στην «Espresso» άγνωστες στιγμές της πολυτάραχης ζωής του και της λαμπρής καριέρας του στον χορό, ενώ εξηγεί και για ποιον λόγο μπήκε στο γηροκομείο η Μαίρη Λίντα, με την οποία υπήρξε αρραβωνιασμένος στο παρελθόν.

Πώς σχολιάζεις ότι η Μαίρη Λίντα, με την οποία κάποτε είχες αρραβωνιαστεί, είναι στο γηροκομείο;


«Δεν με παραξενεύει που είναι στο γηροκομείο, άλλωστε της το είχα πει ότι με τον τρόπο που ζει κάποια στιγμή θα την έβλεπα στο γηροκομείο. Και δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο γηροκομείο όπου είναι, αλλά με την έννοια του γηροκομείου γενικότερα. Η Μαίρη έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες, και θα μπορούσε να ζει σε παλάτι, αλλά δεν είχε σωστό κουμάντο»

O Τάκης Σαγιώρ

Εσύ τώρα πώς τα περνάς;


«Είμαι γεμάτος από όλες τις απόψεις! Ευχαριστώ το σύμπαν που μου έχει δώσει μια συντροφιά στα τελευταία χρόνια της ζωής μου και δεν είμαι μόνος μου. Υπάρχει ο γιος μου, ο Χάρης, και τρεις φίλοι μου πολύ κοντά μου»

Τον φοβάσαι τον θάνατο;


«Καθόλου. Ηταν large μαζί μου, με άφησε να ζήσω και με το παραπάνω. Είμαι 79 χρόνων και δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω ως εδώ. Οταν φύγω, θέλω να με κάψουν κι αμέσως να ξεχαστώ...», αποκαλύπτει ο Τάκης Σαγιώρ.