Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στέλιος Κρητικός: Οι γιοι του προκάλεσαν ταραχή! Έχουν κοιλιακούς...φέτες!

Τι λέτε; Μοιάζουν με τον μπαμπά τους;

Στέλιος Κρητικός: Οι γιοι του προκάλεσαν ταραχή! Έχουν κοιλιακούς...φέτες!
News 27.07.2019 17:31

Οι γιοι του Στέλιου Κρητικού προκάλεσαν ταραχή και όχι άδικα. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν κοιλιακούς φέτες, ενώ είναι κούκλοι.

Ο ηθοποιός, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 18χρονο Μιχαήλ-Άγγελο και τον 15χρονο Άρη, από τον πρώτο γάμο του και την τριών ετών Κόμισσα, από τον δεύτερο με την Κάτια Παπαδοπούλου, τα οποία και λατρεύει.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Στέλιος Κρητικός πόζαρε μαζί με τα αγόρια του σε παραλία της Ρόδου, όπου βρίσκονται για διακοπές και δημοσίευσεμια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στην λεζάντα του έγραψε: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους…».

Τόσο ο Μιχαήλ-Άγγελος, όσο και ο Άρης έκλεψαν τις εντυπώσεις, αφού μπορεί να είναι μικροί ωστόσο έχουν εντυπωσιακά σώματα, ενώ είναι κούκλοι.

Στέλιος Κρητικός σε εκ βαθέων εξομολόγηση: «Αυτός είναι ο λόγος που μπήκα στο Survivor»!

Άνοιξε την καρδιά του και μας τα είπε όλα! Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στο Youweekly.gr και άνοιξε την καρδιά του σε μια κατάθεση ψυχής!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκαλύπτει το οικονομικό του πρόβλημα αλλά και τον λόγο που πήγε στο Survivor!

Στέλιο, γιατί πήγες στο «Survivor»;

Σ: Οι γιοι μου δεν συζητούσαν τίποτε άλλο πέρα από το να πάω στο «Survivor», ακόμα και στο πρώτο. Βέβαια τότε δούλευα στο Περοκέ και δεν θα μπορούσα να «πουλήσω» έναν θίασο, τους φίλους μου, και να πάω σε ένα παιχνίδι αν και όλοι γνώριζαν ότι θα είχε τεράστια επιτυχία. Τη δεύτερη φορά ήμουν πιο ελεύθερος επαγγελματικά, εξακολουθούσαν οι γιοι μου να με ρωτάνε πολλούς μήνες πριν αν με πήραν τηλέφωνο και όταν τους επιβεβαίωσα ότι δεν γίνεται να μην πάω αφού το θέλουν τόσοι πολλοί, πέταξαν από τη χαρά τους. Σίγουρα αν δεν υπήρχε το οικονομικό κομμάτι για να το συμπληρώσει όλο αυτό, δεν θα πήγαινα, έπαιξε μεγάλο ρόλο το οικονομικό, πέρα από την επιθυμία των παιδιών μου.

Είχες οικονομικό πρόβλημα πριν το «Survivor»;

Σ: Για μια μεγάλη περίοδο στη ζωή μου είχα οικονομικό πρόβλημα. Προέκυψε από λάθος χειρισμούς και από μεγάλα δάνεια τα οποία είχα πάρει.

Τα αποπλήρωσες;

Σ: Όχι, το «Survivor» δεν μου έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής μου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήταν πολύ καλά τα λεφτά που πήρα για το διάστημα που έμεινα στο παιχνίδι. Τουλάχιστον είναι η πρώτη φορά που έχω ρυθμίσει τις τράπεζές μου και τις δόσεις μου. Αυτή τη στιγμή είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου.

Share