Θέμος Αναστασιάδης: Η γυναίκα που μοιράζεται με την σύζυγό του την περιουσία του! Αυτή είναι!

Δείτε το πρόσωπο της!

Θέμος Αναστασιάδης: Η γυναίκα που μοιράζεται με την σύζυγό του την περιουσία του! Αυτή είναι!

Αυτή είναι η γυναίκα που ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την περιουσία του! Την μοιράζεται μαζί με την σύζυγό του!

Όπως ήδη από χτες σας γράψαμε, άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη. Που αφήνει σπίτι, λεφτά και μετοχές ο αείμνηστος δημοσιογράφος μετά τον θάνατο του;

Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του Θέμου.

Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος» ενώ σημαντικό μερίδιο λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είχε συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ για θεραπείες.

Όταν τον αποχαιρετούσε με μήνυμα στο Facebook

Με ένα τρυφερό μήνυμα και μια φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια, λέει «αντίο» στον Θέμο η πολυαγαπημένη αδελφή του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Νταϊάνα Αναστασιάδου.

Θέμος Αναστασιάδης: Η γυναίκα που μοιράζεται με την σύζυγό του την περιουσία του! Αυτή είναι!

«Πάντα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αυτός είναι ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ. Πάντα ευτυχής και γελαστή πλάι του, αυτό μου έφθανε και περίσσευε. He did it his way και πάντα θα τον καμαρώνω γι' αυτό...», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook.

Θέμος Αναστασιάδης: Η γυναίκα που μοιράζεται με την σύζυγό του την περιουσία του! Αυτή είναι!

Θέμος Αναστασιάδης: Η άγνωστη λιποθυμία και ο ρόλος της Μενεγάκη!

Μια νέα αποκάλυψη για τον Θέμο Αναστασιάδη ήρθε στην δημοσιότητα.

Ο παρουσιαστής είχε λιποθυμήσει στην εκπομπή, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη η Ελένη Μενεγάκη.

Την αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Καλλίδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Φωτεινή Πετρογιάννη και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι η μεγαλύτερη λιχούδω που έχω δει στη ζωή μου, αλλά έχει μέτρο. Δεν έχω δει άλλη γυναίκα να μου λέει πόσο πολύ της αρέσει το φαγητό.Ήταν η Ελένη Μενεγάκη την ημέρα της γιορτής της καλεσμένη στον Θέμο και με είχαν κρύψει εμένα σε ένα καμαρίνι, γιατί ήμουν το δώρο της και έλεγε η Ελένη στους διαδρόμους «πεινάω». Σκάω εγώ στο γύρισμα και μαγείρεψα μπροστά της ένα κινέζικο φαγητό. Ήταν τόσο καυτερό το φαγητό αυτό! Η Ελένη το κατάπιε, γιατί της αρέσουν τα καυτερά και ήθελε να το δοκιμάσει και ο Θέμος. Κι εγώ του είπα «κ. Αναστασιάδη μη δοκιμάσετε, είναι πάρα πολύ καυτερό». Δοκίμασε και σχεδόν λιποθύμησε. Του έβγαλαν τη γραβάτα και ο άνθρωπος ήταν για δυο λεπτά έτσι γιατί είχε πάθει σοκ με το πόσο καυτερό ήταν το πιάτο», αποκάλυψε στην κάμερα.

Βαγγέλης Περρής: Η αποκάλυψη που δεν ήξερε κανείς για το ΟΛΑ και τον Θέμο! (βίντεο)

Η αποκάλυψη του Βασίλη Καλλίδη για την Μενεγάκη και τον Αναστασιάδη