Έλλη Κοκκίνου: Δεύτερο παιδί για την τραγουδίστρια; Η δημόσια αποκάλυψη!

Δεν δίστασε να το εξομολογηθεί!

Έλλη Κοκκίνου: Δεύτερο παιδί για την τραγουδίστρια; Η δημόσια αποκάλυψη!

Μια δημόσια αποκάλυψη έκανε η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια μίλησε για την πιθανότητα ενός δεύτερου παιδιού στη ζωή της.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή.

«Με τον Αλέξανδρο προσπαθώ να κρατάω τα όρια, γιατί κάθε παιδί αυτό κάνει πάντα: Δοκιμάζει τα όριά του για να δει μέχρι πού το παίρνει να πει ή να κάνει κάτι. Το βλέπω καθημερινά, από τον τρόπο που θα μου μιλήσει, το πώς θα μου απευθυνθεί. Ένα παιδί μπορεί να ξεφύγει εύκολα, ιδίως στο λεξιλόγιό του. Εκεί γίνομαι πολύ αυστηρή. Τους καλούς τρόπους δεν τους διαπραγματεύομαι. Γίνομαι γλυκά αυστηρή! (γελάμε). Είμαστε φίλοι, αλλά κοιτάω να κρατάω και τις ισορροπίες μαμάς και γιου. Κάποιες φορές ίσως να με έχει φέρει σε δύσκολη θέση με ερωτήσεις και απορίες που έχει. Προσπαθώ να προβλέπω τι απορίες μπορεί να έχει και φροντίζω να ενημερώνομαι. Απευθύνομαι σε παιδοψυχολόγο για να λάβω τις σωστές απαντήσεις που πρέπει να δώσω. Μία λάθος απάντηση, μπορεί να κάνει ζημιά στο παιδί και να το τραυματίσει, γεμίζοντάς το με μεγαλύτερες απορίες. Του λέω πάντα την αλήθεια, με τον τρόπο που πρέπει για να καταλάβει».

Έλλη Κοκκίνου: Η αποκάλυψη που έκανε για τον γιο της! «Ήταν αρνητικός σε μια σχέση μου»! (Βίντεο)

Δεύτερο παιδί δεν ήθελες ποτέ να κάνεις;

Θα σου πω. Μου πέρασε από το μυαλό κάποια στιγμή στο παρελθόν. Όμως δεν το έκανα. Αν είχα κάνει δεύτερο παιδί, πιθανώς να ήταν ένα μεγάλο μου λάθος. Δεν θα αναλύσω το γιατί, πιθανώς να ήταν λάθος, είναι δικοί μου οι λόγοι, πολύ προσωπικοί. Και μόνο που έγινα μητέρα ενός παιδιού, είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Ξέφρενο γλέντι για την Έλλη Κοκκίνου! Του έδωσε να καταλάβει την ημέρα των γενεθλίων της!

Ξέφρενο γλέντι για τα γενέθλια της πραγματοποίησε η Έλλη Κοκκίνου. Του έδωσε να καταλάβει παρέα με καλούς της φίλους σε νυχτερινό μαγαζί.

Η τραγουδίστρια μπορεί να έκλεισε τα 49 της χρόνια και να έχει αποκτήσει και ένα γιο, παραμένει παρόλα sexy και εντυπωσιακή. Η ίδια επέλεξε να φορέσει μια μίνι φούστα και ένα καλοκαιρινό τοπ, τα οποία αναδείκνυαν την άψογη σιλουέτα της.

Ξέφρενο γλέντι για την Έλλη Κοκκίνου! Του έδωσε να καταλάβει την ημέρα των γενεθλίων της!

Χθες, Τετάρτη η Έλλη Κοκκίνου γιόρτασε τα γενέθλια της διοργανώνοντας ένα μικρό πάρτι σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας και διασκέδασε έχοντας στο πλευρό της τους φίλους της αλλά και στενούς της συνεργάτες.

Έλλη Κοκκίνου: Η επική ατάκα της για τους άνδρες! Αιχμή για Μπόγρη;

Η Έλλη Κοκκίνου είπε μια επική ατάκα για τους άνδρες, η οποία ήταν αιχμή και για τον Γιώργο Μπόγρη;

Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Όλα λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου!

«Κουράστηκα να είμαι σε συνεχή δίαιτα, αλλά συνεχίζω ακάθεκτη», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Όσο για τους άνδρες, είπε μία αιχμηρή ατάκα. Το αν αφορούσε και τον Γιώργο Μπόγρη δεν το ξέρουμε, αλλά όλα είναι πιθανά.

Συγκεκριμένα είπε: «Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τους άνδρες είναι ότι δεν μεγαλώνουν αλλά ψηλώνουν».

Έλλη Κοκκίνου: Αυτός είναι ο πραγματικό λόγος του χωρισμού της!

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Dot βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου την Κυριακή και μίλησε για τον πραγματικό λόγο χωρισμού για εκείνη.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη αναφέρθηκε σε όλα.

Μιλώντας για το χωρισμό της, αποκάλυψε τις πραγματικές συνθήκες που οδηγήθηκαν εκεί.

«Κάθε χωρισμός και ιδίως μετά από πολυετή σχέση, είναι δραματικός. Οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες να είμαστε μαζί. Έχει μια βάση αυτό. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Αργά ή γρήγορα όλα τελειώνουν», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο: