Αυτή είναι η γνωστή beauty blogger που βρέθηκε αποκεφαλισμένη!

Οι φωτογραφίες της!

Αυτή είναι η γνωστή beauty blogger που βρέθηκε αποκεφαλισμένη!

Αυτή είναι η γνωστή beauty blogger που βρέθηκε αποκεφαλισμένη, με τον θάνατό της να σοκάρει τους πάντες!

Ένα άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει τα τελευταία 24ωρα τη Μόσχα καθώς πολύ διάσημη ρωσίδα beauty blogger βρέθηκε νεκρή και με κομμένο το λαιμό μέσα σε μια βαλίτσα.

Η άτυχη κοπέλα σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail εργαζόταν ως δερματολόγος και σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας και στο Instagram είχε περισσότερους από 80.000 followers.

Η 24χρονη καλλονή είχε συμμετάσχει και σε διαγωνισμό ομορφιάς στη Μόσχα και εδώ και λίγο καιρό είχε πολύ έντονη δραστηριότητα στα social media. Σύμφωνα μάλιστα με τους θαυμαστές της έμοιαζε πολύ στην Όντρεϊ Χέπμπορν.

Μετά από ένα ταξίδι στην Κέρκυρα οι γονείς ανησύχησαν και ειδοποίησαν τις αρχές καθώς η Ekaterina K. δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Η νεαρή κοπέλα είχε επισκεφτεί και τη Σαντορίνη και είχε κάνει σχετικές αναρτήσεις και στον λογαριασμό της στο Instagram.



Σοκ στη Σύρο: Βρέθηκε νεκρός αγνοούμενος άνδρας!

Σοκ στη Σύρο. Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος άνδρας που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε από το γηροκομείο Ταλάντων με άγνωστο προορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο άτυχος 70χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (28/07) από άντρες της αστυνομίας, πίσω από τον οίκο ευγηρίας.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του γηροκομείου από τη στιγμή της εξαφάνισης του 70χρονου ειδοποίησαν την Αστυνομία και χθες το βράδυ έγινε και επίσημα η δήλωση της εξαφάνισής του. Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Χαλκιδική. Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο άνδρας μέσα στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο.

Τραυματισμένος στον κρόταφο από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 60χρονος στο σπίτι του σε περιοχή της Κασσάνδρας, στην Χαλκιδική, από συγγενικό του πρόσωπο. Στην συνέχεια ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Να σας θυμίσουμε την έκρηξη σε σκάφος που έγινε νωρίτερα στη Χαλκιδική!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Βρέθηκε νεκρός μέσα σε ξενοδοχείο ο Ιταλός τουρίστας του δωματίου. Τι λένε οι πληροφορίες για το θάνατο του;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το e-mesara.gr, ο άτυχος άντρας, 65 ετών, με καταγωγή από την Ιταλία εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του καταλύματος στο οποίο διέμενε.

Ο θάνατος του οφείλετε πιθανότατα σε παθολογικά αίτια ωστόσο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.