Τζούλια Αλέξανδράτου: Όλη η αλήθεια για το αν παντρεύτηκε! «Πρέπει να είσαι νοητικά καθυστερημένος...» (Βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε!

Τζούλια Αλέξανδράτου: Όλη η αλήθεια για το αν παντρεύτηκε! «Πρέπει να είσαι νοητικά καθυστερημένος...» (Βίντεο)

Όλη η αλήθεια για το αν η Τζούλα Αλεξανδράτου παντρεύτηκε ξανά! Το ξέσπασμά της, λέγοντας πως: «πρέπει να είσαι νοητικά καθυστερημένος».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μίλησε στην εκπομπή του OPENtv «Καλοκαίρι #not» για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο!

Τελικά παντρεύτηκε ή όχι; Η ίδια απάντησε για το αν ισχύουν οι φήμες.

Συγκεκριμένα η Τζούλια ανέφερε: «Θεωρώ πραγματικά τον κόσμο έξυπνο και όχι ηλίθιο. Πρέπει να είσαι νοητικά καθυστερημένος για να πιστεύεις ό,τι κυκλοφορεί και γράφεται. Δεν μπορεί ο κόσμος ό,τι τον ταΐζουν να τον τρώει. Δεν ισχύουν όλα αυτά. Εγώ παντρεύτηκα μια φορά, όπως είναι γνωστό. Με τον πρώην άντρα μου είχαμε μια μακροχρόνια σχέση. Παντρεύτηκα στην Αυστρία για δικούς μου προσωπικούς λόγους. Δεν συνεχίστηκε αυτός ο γάμος. Πήρα διαζύγιο εδώ και δυο χρόνια και δεν έχω κανέναν λόγο να ξαναπαντρευτώ. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια. Αλλά το ένα δεν συνδέεται απαραίτητα με το άλλο».

Τζούλια Αλεξανδράτου: Θα πάθετε σοκ με τη νέα εικόνα της! Είναι αγνώριστη! (Βίντεο)

Τζούλια Αλεξανδράτου: Κάνει δυναμικό come back και διεκδικεί...

Το τελευταίο διάστημα οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media έχουν προκαλέσει ανησυχία στους followers της!

Ο λόγος για τη Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία δε διστάζει να μοιραστεί μαζί μας καθημερινές της στιγμές από την Αγγλία.

Ωστόσο, πολλοί είναι στα σχόλια που γράφουν για νευρική ανορεξία.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν δίνει σημασία σε ότι γράφεται μιας και η ίδια ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον τίτλο της «Miss UK 2019» και δηλώνει έτοιμη για να πάρει μέρος στα καλλιστεία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ποια Τζούλια; Άλλες δύο πασίγνωστες Ελληνίδες παίζουν σε ταινία του Σειρηνάκη!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου άνοιξε το δρόμο και δύο ακόμη πασίγνωστες Ελληνίδες παίζουν σε αισθησιακή ταινία του Σειρηνάκη!

Δυστυχώς όμως το ελληνικό κοινή δεν θα μπορέσει να τις απολαύσει!

Το ότι πολλές διάσημες Ελληνίδες έχουν περάσει από το γραφείο του Δημήτρη Σειρηvάκη προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία, είναι κάτι που και ο ίδιος έχει παραδεχτεί.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του στο Down Town από την εταιρεία παραγωγής του έχει περάσει το… 60% της ελληνικής σόουμπιζ, κάτι που επιβεβαιώνουν και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του δαιμόνιου παραγωγού.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα πηγαδάκια της ελληνικής ερωτικής βιομηχανίας, ο Σειρηνάκης το πήγε ένα βήμα παραπέρα καταφέρνοντας να κλείσει το deal της δεκαετίας που θα εκτόπιζε σε πωλήσεις ακόμα και το «Απαγορευμέvο» DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Και δώστε έμφαση στο «θα».

Περί ης ο λόγος;

Πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο πασίγνωστες Ελληνίδες έχουν ήδη πραγματοποιήσει γυρίσματα αισ&ησιακής ταινίας, την οποία όμως -για κακή του τύχη- το ελληνικό κοινό δεν θα καταφέρει να παρακολουθήσει ποτέ. Ο λόγος; Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

Αυτή ήταν και η συμφωνία των συγκεκριμένων γυναικών με τον Σειρηvάκη, με τον παραγωγό να παραδέχεται πως πράγματι πολλές Ελληνίδες τον πλησίασαν για να γυρίσουν ταινίες αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το υλικό θα είναι διαθέσιμο στη Σαουδική Αραβία και σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα.

Το πικάvτικο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως μία εκ των «τολμηρών» που έχει ήδη γυρίσει την πρώτη της ταινία με την υπογραφή της S Entertainment είναι τόσο διάσημη που θα κατάφερνε να σαρώσει από το πρώτο δεκάλεπτο της κυκλοφορίας του DVD της.

Φυσικά, δεν είναι η μοναδική που άφησε «δυνατό» υλικό, μιας και όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε εκπομπή του ΑΝΤ1 οι Ελληνίδες που έχουν δεχτεί να γυρίσουν ταινίες με τέτοιου είδους περιεχόμενο που δεν θα φτάσει στα χέρια του κοινού της χώρας μας είναι πολλές.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο δαιμόνιος παραγωγός έχει στα χέρια του έναν πραγματικό θησαυρό. Τόσο πολύτιμο, όσο και απαγορευμένο…

Πηγή: dailymedia.gr

TAGS