Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Μακρή: Συνέλαβαν τον αδερφό του εκτελεστή! Ικανοποίηση από τη Βικτώρια Καρύδα!

Το λάθος που έκανε ο Βούλγαρος!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Μακρή: Συνέλαβαν τον αδερφό του εκτελεστή! Ικανοποίηση από τη Βικτώρια Καρύδα!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννη Μακρή, καθώς συνελήφθη ο αδερφός του εκτελεστή!

Ποιο ήταν το τεράστιο λάθος που έκανε ο συνεργός του δράστη και τον έπιασε η Αστυνομία;

Στη σύλληψη του αδερφού του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή προχώρησαν οι Αρχές, οι οποίες εντόπισαν τον Βούλγαρο στην πατρίδα του!

Ο Βούλγαρο συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας της γειτονικής χώρας, οι οποίες ενημέρωσαν άμεσα τις ελληνικές Αρχές!

Αποκάλυψη βόμβα από την Βικτώρια Καρύδα! «Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή είναι...»

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο δράστης της δολοφονίας και στην Αστυνομία πιστεύουν πως είναι πρόσωπο "κλειδί", προκειμένου να αποκαλύψει πολλές άγνωστες πτυχές στην υπόθεση!

Πάντως, η Βικτώρια Καρύδα ακόμη και μετά τη σύλληψη του δράστη περίμενε και τα επόμενα βήματα προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, οπότε αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί παρά να την ικανοποιεί.

Βικτώρια Καρύδα: Βρήκε όπλο στο σπίτι της! Η καταγγελία στους αστυνομικούς!

Η καταγγελία της Βικτώριας Καρύδα στους αστυνομικούς! Βρήκε όπλο στο σπίτι της! Αποκάλυψη τώρα για το τρομακτικό περιστατικό!

Μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε δώσει στις Αρχές συνολικά τέσσερις καταθέσεις.

Η κ. Καρύδα υποστήριξε ότι ο σύζυγός της δεν είχε έχθρες με κανέναν, ενώ περιέγραψε στην αστυνομία όσα γνώριζε για το παρελθόν του.

«Είμαι χαμένη με αυτό που έχει γίνει, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ξέρω ποιος και γιατί έκανε αυτό το κακό στον Γιάννη και ελπίζω να βρεθεί γρήγορα αυτός που το έκανε» ήταν τα πρώτα λόγια της στις Αρχές.

Στις 5 Νοεμβρίου η Βικτώρια Καρύδα έδωσε την πρώτη της κατάθεση σχετικά με τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Βικτώρια Καρύδα: Η άγνωστη σχέση με τον Πάνο Ζάρλα! Ήταν μαζί πριν τον θρήνο...

«Με τον Γιάννη ήμασταν παντρεμένοι δύο χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά 5 και 6 ετών. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ουκρανία, αλλά βρίσκομαι στην Ελλάδα από το 2001. Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε το 2010 στην Ελλάδα, όταν ο Γιάννης έμενε μόνιμα στην Αυστραλία και ερχόταν στην Ελλάδα μόνο για διακοπές. Τα πρώτα χρόνια πηγαινοερχόμασταν μέχρι που ήρθαμε και μείναμε μόνιμα εδώ. Στην Αυστραλία ο Γιάννης είχε παντρευτεί παλιότερα με άλλη γυναίκα και έχει ένα γιο» είπε στους αστυνομικούς.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε πολλά για τις δουλειές τους συζύγου της, αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνος δεν έμοιαζε να φοβάται κανέναν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».

Σχετικά με τα όσα έχουν γραφτεί για το παρελθόν του συζύγου της στην Αυστραλία, η ίδια υποστήριξε ότι της μοιάζουν όλα με «παραμύθι» και αδυνατεί πιστέψει όσα ακούει.

«Το μόνο πρόβλημα που είχα ακούσει, λίγο καιρό μετά τη γνωριμία μας, ίσως 1,5 χρόνο μετά, από διάφορα μέσα και από το ίντερνετ, ήταν για κάποιο πρόβλημα που είχε στην Αυστραλία ο Γιάννης με κάποιον Ιμπραχήμ, αν δεν κάνω λάθος το όνομα. Αυτό που έχω ακούσει ήταν ότι αυτός ο Ιμπραχήμ είχε πιαστεί παλιότερα στην Αυστραλία γιατί είχε σχέση με μια τσάντα, ένα όπλο και κάποια φωτογραφία του Γιάννη και από ότι κατάλαβα ήθελε να σκοτώσει το Γιάννη. Νομίζω πως είχαν μαζί κάποιο νυχτερινό κέντρο στην Αυστραλία, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όλα αυτά, εμένα μου φαίνονται σαν παραμύθι και δεν τα έχω πιστέψει».

Στις 11 Δεκεμβρίου η Βικτώρια Καρύδα εμφανίστηκε στην αστυνομία για να δηλώσει ότι βρήκε στο σπίτι ένα όπλο του συζύγου της, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε: «Σε ένα μεταλλικό κουτί σαν χρηματοκιβώτιο στην κρεβατοκάμαρα, που δεν φαινόταν βρήκα μέσα ένα πιστόλι. Το κουτί το έσπασα και το άνοιξα για να δω τι έχει μέσα. Δεν ήξερα τίποτα ότι ο Γιάννης είχε όπλο» είπε στους αστυνομικούς, τους οποίους συνάντησε ξανά στις 28 Φεβρουαρίου για να αναζητήσει μια κάρτα συναλλαγών που έχει κατασχεθεί, αλλά περιέχει χρήματα τα οποία έχει ανάγκη.

Βικτώρια Καρύδα: Χαμογελάει ξανά μετά τον θάνατο του Γιάννη Μακρή! Η χαρμόσυνη είδηση....

Λίγο μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί να χαμογελάσει ξανά!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση και δήλωση και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, για χάρη των παιδιών της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η ίδια επιστρέφει στην πασαρέλα. Ειδικότερα, με αφορμή την Athens Exclusive Designers Week, που πραγματοποιείται από την περασμένη Τετάρτη στο Ζάππειο Μέγαρο, η Βικτώρια είπε το μεγάλο «ναι» και αναμένεται να περπατήσει στο catwalk της Kathy Heyndels. Εμείς να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία!

Βικτώρια Καρύδα: Δεν έφυγε ποτέ από Ελλάδα! Ο φόβος και η μεγάλη απόφαση!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα, δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα, μετά την δολοφονία του επιχειρηματία συζύγου της, όπως είχε ακουστεί ότι θα γίνει!

Το Youweekly.gr και το Vanda's blog έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις δύσκολες ώρες που πέρασε τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της, τους φόβους που βίωσε αλλά και την απόφασή της να επιστρέψει στα social media! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Η Βικτώρια, όταν ο άντρας της, Γιάννης Μακρής, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι τους, αποφάσισε να πάρει την οικογένειά της και να φύγει από την χώρα, φοβούμενη τόσο για την ζωή της όσο και για των παιδιών της! Έτσι, τουλάχιστον, άφησε να γίνει γνωστό!

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, το μοντέλο και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks πήρε τα παιδιά της και υπό άκρα μυστικότητα μαζί με μπράβους και ανθρώπους που εμπιστευόταν μετακόμισε σε ένα απομονωμένο σημείο, 4 ώρες μακριά από την Αθήνα...

Η Βικτώρια ήθελε να χαθούν εντελώς τα ίχνη της και για τον λόγο αυτό διέγραψε τα προσωπικά της προφίλ στα social media.

Η πηγή μου, μάλιστα, αναφέρει πως επί μήνες το μοντέλο και η οικογένεια της δεν έβγαιναν από το σπίτι και ήταν συνεχώς υπό επιτήρηση. Ο φόβος ήταν τεράστιος και το θέμα λεπτό.

Τέσσερις μήνες μετά από την δολοφονία του συζύγου της, λοιπόν, κι αφού βεβαιώθηκε πως είναι ασφαλής εκείνη και τα παιδιά της, αποφάσισε να ανοίξει ξανά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.