Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της παρουσιάστριας!

Χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρων!

Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της παρουσιάστριας!

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ζήνας Κουτσελίνη, χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρων. Η παρουσιάστρια δεν έχει κανένα απολύτως κόμπλεξ να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ.

Μετά το τέλος της εκπομπής της, απολαμβάνει οικογενειακώς τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πάντα στο πλευρό της έχει την κόρη της και τον σύζυγό της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Σε μια από αυτές πόζαρε στην κούνια της αυλής χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς στο πρόσωπο της.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να ευχηθεί καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ζήνα Κουτσελίνη χωρίς μακιγιάζ

Ζήνα Κουτσελίνη: Το έριξε έξω η παρουσιάστρια! Σε beach party με καλή παρέα!

Το έριξε έξω η Ζήνα Κουτσελίνη στις καλοκαιρινές της διακοπές. Η παρουσιάστρια πήγε σε beach party με καλή παρέα και το διασκέδασε.

Μετά το τέλος της εκπομπής της, γεμίζει μπαταρίες για την νέα τηλεοπτική σεζόν, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και τους φίλους της.

Πριν λίγες ώρες η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στην παραλία έχοντας στο πλευρό της καλούς φίλους και συνεργάτες της και το διασκέδασαν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία τους και στο πρόσωπο της είναι ζωγραφισμένη η ευτυχία.

undefined

Ζήνα Κουτσελίνη: Βουρκωμένη συγκλόνισε στο φινάλε! Ο θάνατος και το τροχαίο που την "λύγισαν"! (Βίντεο)

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο φινάλε της εκπομπής της στο STAR βούρκωσε, καθώς ένα θάνατος και ένα τροχαίο την "λύγισαν"!

Η παρουσιάστρια ήταν φανερά συγκινημένη και δεν μπορούσε να το κρύψει!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12/7) η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε φινάλε στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η παρουσιάστρια μίλησε για δύο τραγικά περιστατικά που συνέβησαν και συγκεκριμένα έναν θάνατο και ένα τροχαίο, τα οποία συγκλόνισαν την ίδια και τους συνεργάτες της και αφορούσαν ανθρώπους της εκπομπής!

Συγκεκριμένα είπε: Η Βενετία μας, που ήταν στο μοντάζ, δυστυχώς μετά από ένα ατύχημα τους τελευταίους μήνες είναι στο σπίτι της… Ερχόταν στη δουλειά, πήγαινε να πάρει τον καφέ της σε ένα συνηθισμένο σημείο και πέρασε ένας οδηγός και την πέταξε μακριά. Την περιμέναμε για να μοντάρει, ήταν συνεπής στο ραντεβού της και τότε ανησυχήσαμε. Αφού ξύπνησε από το λήθαργο, γιατί δεν είχε τις αισθήσεις της, επικοινώνησε και είπε όλη την αλήθεια… Τέλος στο μοντάζ θέλω να μείνουμε στην απώλεια ενός ανθρώπου που μας στιγμάτισε και μας δυσκόλεψε την καθημερινότητά μας του Παντελή του Γαλάνη.

Ο Παντελής ήταν εδώ μαζί μας την Παρασκευή, μας κέρασε γλυκά γιατί οι εξετάσεις του ήταν καλές μεσολάβησε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, η μανούλα του τον αναζητούσε τη Δευτέρα γιατί δεν την πήρε τηλέφωνο, όπως συνήθιζε… Ο Παντελής δεν σήκωνε το τηλέφωνό του. Ο Παντελής είχε πάθει έμφραγμα. Ο Παντελής ήταν το στήριγμα και η κολώνα αυτής της εκπομπής. Με τρία παιδιά ξεκινήσαμε στο μοντάζ, τη Φανή, τη Βενετία και τον Παντελή…

Σκεφτείτε το δικό μας συναίσθημα να βγαίνουμε να κάνουμε εκπομπή όταν η Βενετία έχει παρασυρθεί από αυτοκίνητο και ο Παντελής έχει φύγει από τη ζωή και η Φανή έμεινε μόνη στο μοντάζ να ανάβει το καντηλάκι στον Παντελή… γιατί έτσι είναι οι εκπομπές. Η μία αλήθεια είναι αυτή που βλέπετε εσείς και η μια αλήθεια που ζούμε εμείς…».

Αποκλειστικό: Έσκασε βόμβα! Η Ζήνα Κουτσελίνη μεταφέρεται στον ALPHA!

Έσκασε τώρα αποκλειστικό βόμβα στα γραφεία του Youweekly.gr! Η Ζήνα Κουτσελίνη μεταφέρεται από STAR στον ALPHA και θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο μέσα από το Vanda's blog!

Είναι γεγονός ότι πλέον έχουν αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα και οι εξελίξεις είναι αν μη τι άλλο, ραγδαίες! Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι η Ζήνα Κουτσελίνη μεταφέρεται στον Alpha και μάλιστα με.... εντολή του Star!

Tι εννοώ με αυτό; Ότι το Star πλέον συνεργάζεται με τον ALPHA σε τεχνικό και όχι μόνο επίπεδο.
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η ενημέρωση του ALPHA δηλαδή ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, μετακόμιζαν στις εγκαταστάσεις του Star.


Ωστόσο, το ίδιο θα γίνει και από την αντίθετη πλευρά. Δηλαδή οι ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού της Κηφισιάς θα μετακομίσουν στις εγκαταστάσεις του ALPHA......


Στόχος δε της «μετακόμισης» είναι η εξοικονόμηση χρημάτων από την ενοικίαση των στούντιο. Ξεκαθαρίζω παρόλα αυτά, ότι δύο είναι οι εκπομπές που έχουν κλείσει μέχρι στιγμής να πάνε από Star κατά.... Alpha μεριά και για τις υπόλοιπες αναμένεται νέα ενημέρωση! Η πρώτη εκπομπή λοιπόν του Star που θα βγαίνει από τα στούντιο στην Κάντζα είναι εκείνη της Ζήνας Κουτσελίνη.


Η συμφωνία βρίσκεται σε τελικό στάδιο και αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Ζήνα θα βγαίνει από το διπλανό στούντιο που βγαίνει η Μενεγάκη! Όσο για την δεύτερη εκπομπή που θα βγαίνει από τα στούντιο του Alpha; Υπομονή και θα επανέλθω....