Στο νοσοκομείο η Brigitte Macron! Τι συνέβη;

Την συνόδευσαν σωματοφύλακες!

Στο νοσοκομείο η Brigitte Macron! Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο συνοδεία με σωματοφύλακες βρέθηκε η Brigitte Macron. Τι συνέβη στην σύζυγό του Γάλλου Πρόεδρου, Emmanuel Macron;

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, πριν τις θερινές διακοπές της, επισκέφτηκε έναν από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς στο φημισμένο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Παρίσι.

Η Brigitte Macron υποβλήθηκε σε αισθητική πλαστική επέμβαση, που διήρκεσε συνολικά τρεις ώρες. Σύμφωνα με το περιοδικό Closer επισκέφθηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου και την επομένη πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων.

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Εσπευσμένα σε κλινική η πριγκίπισσα!

«Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν πηγές του περιοδικού.

Στο νοσοκομείο η Brigitte Macron

Στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα: Η φωτογραφία που σοκάρει!

Στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τη φωτογραφία του θρυλικού ποδοσφαιριστή να σοκάρει!

Για ποιο λόγο νοσηλεύτηκε και τι του συνέβη;

Τα προβλήματα υγείας του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι κατά καιρούς πολλά.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στο νοσοκομείο λόγω αρθριτικών προβλημάτων στο γόνατο και έπρεπε να υποβληθεί σε προσθετική επέμβαση.

Δύσκολες ώρες για τον Ντιέγκο Μαραντόνα! Εσπευσμένα στο χειρουργείο με εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι!

Ο Μαραντόνα εμφανίστηκε με δεμένο πόδι και υποβασταζόμενος προκειμένου να περπατήσει!

Στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα: Η φωτογραφία που σοκάρει!

Δύσκολες ώρες για τον Μαραντόνα! Συνελήφθη για...

Δύσκολες ώρες για τον Μαραντόνα! Για ποιον λόγο συνελήφθη;

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφτασε στο Μπουένος Άιρες, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση στον δεξιό του ώμο και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Μεξικό, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ντόραντος.

Κατά την άφιξή του όμως στο αεροδρόμιο του Μπουένος Αϊρες, ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» συνελήφθη από την αστυνομία του αεροδρομίου, έπειτα από καταγγελία της πρώην συντρόφου, Ρόσιο Ολίβα. Έχετε δει και αυτό;

Λίγο αργότερα, ο Μαραντόνα αφέθηκε ελεύθερος και έφυγε από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Αργεντινής, μαζί με τον δικηγόρο του, Ματίας Μόρλα. Να αναφέρουμε ότι η Ρόσιο Ολίβα είχε προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του «Ντιεγκίτο», έπειτα από τον χωρισμό τους.