Γιάννης Καλλιάνος: Θύμα ληστείας ο μετεωρολόγος! Όλες οι λεπτομέρειες!

Μόλις έγινε γνωστό!

Γιάννης Καλλιάνος: Θύμα ληστείας ο μετεωρολόγος! Όλες οι λεπτομέρειες!

Θύμα ληστείας έπεσε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος! Όλες οι λεπτομέρειες για το τι συνέβη!

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook!

Ο ίδιος δήλωσε συγκεκριμένα:

Χθες προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι μου στη Γλυφάδα στις 9 το βράδυ. Ήταν 4-5 κουκουλοφόροι με φακούς (απ' ότι μου είπαν οι γείτονες), με ένα λευκό Fiat Punto που περίμενε απ' έξω. Με κατσαβίδια θέλησαν να ανοίξουν την πόρτα της εισόδου (την έχουν μισοσπάσει) αλλά δεν τα κατάφεραν διότι οι γείτονες τους είδαν και τους φώναξαν να φύγουν.

  1. Μου κάνει εντύπωση που ήταν τόσοι πολλοί κουκουλοφόροι μαζί έξω από το σπίτι μου.
  2. Μου κάνει εντύπωση πως ενώ σχεδόν δεν είχε πέσει ακόμη ο ήλιος, εκείνοι δεν λογάριασαν κανέναν γείτονα που ήταν έξω στα διπλανά μπαλκόνια.
  3. Έχω κάνει τις σχετικές καταθέσεις, έχουν παρθεί όλα τα στοιχεία για τα δακτυλικά αποτυπώματα και έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες από τη μεριά της αστυνομίας.
  4. Έχουν καταγραφεί τα πάντα με κάμερες και ήδη τα έχει η αστυνομία και η ασφάλεια. Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία γιατί ήρθε στο σπίτι μου μόλις 3 λεπτά -το πολύ- μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε. Ειλικρινά τους ευχαριστώ! ΥΓ : Δυστυχώς αλλά η εγκληματικότητα ακόμη και στη Γλυφάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο (έχουν διαρρήξει πλέον όλα τα σπίτια της γειτονιάς μου, μόνο το δικό μου έμενε...). Φανταστείτε τι τραβάνε οι συμπολίτες μας που μένουν σε πραγματικά δύσκολες περιοχές της Αθήνας... Έκτακτο δελτίο καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο! «Το πρώτο 40άρι έρχεται την...»!

Δείτε την σχετική δημοσίευση του:

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες ώρες για τον μετεωρολόγο! Τι συνέβη;

Ευχάριστες στιγμές για τον Γιάννη Καλλιάνο! Η νέα αρχή στη ζωή του!

Ευχάριστες στιγμές διανύει ο Γιάννης Καλλιάνος, καθώς σήμερα έγινε μια νέα αρχή στη ζωή του.

Τι συνέβη;

O Γιάννης Καλλιάνος εγκαινίασε το πολιτικό του γραφείο!

O Γιάννης Καλλιάνος εγκαινίασε το πολιτικό του γραφείο!

Περισσότερα από 500 άτομα παρευρέθησαν χθες στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή του νοτίου τομέα της Β' Αθηνών και γνωστού μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση της οικονομίας της χώρας τα τελευταία χρόνια, για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και νέων επενδύσεων

Γιάννης Καλλιάνος: Προσευχήθηκε στον ιερό ναό Aγίου Δημητρίου!

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου προσευχήθηκε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος!

Μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίες απόδειξη.

Ο μετεωρολόγος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την επίσκεψη του στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα και έστειλε ο μήνυμα του.

«Αφού προσευχήθηκα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα και πήρα την ευχή του Αρχιμανδρίτη π. Χριστόδουλου, στη συνέχεια επισκέφτηκα τον χώρο όπου υπήρχαν εξαίρετα Πασχαλινά χειροποίητα προϊόντα, εικόνες, αυγά, λαμπάδες και πολλά άλλα τα οποία πωλούνται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αγόρασα μια εκπληκτική εικόνα της Παναγίας, η οποία έχει τοποθετηθεί ήδη στο γραφείο μου», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών του.

undefined

undefined

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για εισβολή καύσωνα! Πότε θα "επιτεθεί";

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για εισβολή καύσωνα στην Ελλάδα. Πότε θα "επιτεθεί" και ποιες περιοχές θα επηρεάσει η ζέστη;

Για πολλή ζέστη το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα που είναι «υπόλειμμα του καύσωνα» που σάρωσε τα τελευταία 24ωρα την Ευρώπη προειδοποίησε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

«Απ;o αύριο Σάββατο έρχεται πολύ ζέστη. Δεν θα μιλήσω για καύσωνα αλλά για μια έντονη θερμή εισβολή» είπε ο κ. Καλλιάνος.

Σύμφωνα με τον ίδιο το Σάββατο η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά τμήματα συμπεριλαμβανομένης της Αττικής ενώ «την Κυριακή και τη Δευτέρα θα ανέβει ακόμα παραπάνω και ο υδράργυρος θα φτάσει και τους 39 βαθμούς Κελσίου, πιθανότατα και τους 40 τοπικά στη Θεσσαλία.

Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε, επίσης, ότι «θα είναι πιο έντονη η ζέστη γιατί θα ανέβει και η υγρασία».

«Από Τρίτη πέφτει ελαφρώς η θερμοκρασία αλλά η ζέστη θα παραμείνει» συμπλήρωσε και διευκρίνισε ότι «μπαίνουμε σε μια περίοδο παρατεταμένου φυσιολογικού καλοκαιριού».

Ο Γιάννης Καλλιάνος εξήγησε, τέλος, τον μηχανισμό που «έσωσε» την Ελλάδα από τον καύσωνα της Ευρώπης λέγοντας ότι «ευτυχώς τις τελευταίες ημέρες το μελτέμι, που λειτουργεί ως φυσικό κλιματιστικό, είναι ενισχυμένο και γι' αυτό ό,τι έρχεται από τη Βόρεια Αφρική επηρεάζει τις χώρες της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης».

Ο καύσωνας απειλεί την Παναγία των Παρισίων! Μπορεί να καταρρεύσει!

Πηγή: protothema.gr