Άγριος ξυλοδαρμός στην Αντίπαρο! Μάρτυρας γιος πασίγνωστου ηθοποιού!

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες!

Άγριος ξυλοδαρμός στην Αντίπαρο! Μάρτυρας γιος πασίγνωστου ηθοποιού!

Άγριος ξυλοδαρμός συνέβη στην Αντίπαρο και μάρτυρας στο συμβάν ήταν γιος πασίγνωστου ηθοποιού! Πώς το κατέγραψε ο ίδιος;

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του διάσημου ηθοποιού και της Ελληνοαμερικανίδας Ρίτα Γουίλσον, διακρίνεται ενας σωματώδης άνδρας, κάτα πάσα πιθανότητα αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού να ξυλοκοπεί άγρια έναν τουρίστα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο αστυνομικός που δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε υπηρεσία επενέβη για να προστατέψει ένα τρίτο προσωπο που είχε έρθει σε διένεξη με τον τουρίστα. Ωστόσο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βιντεοσκοπημένο υλικό που ανέβασε στο Instagram ο Τσετ Χανκς, το όργανο του Νόμου όχι απλώς δείχνει... υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθειά του να βοηθήσει αλλά στην κυριολεξία σπάει στο ξύλο τον τουρίστα.

Μαλλιοτράβηγμα στα τηλεοπτικά! Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια απείλησε όλους τους συνεργάτες της; (Βίντεο)

Ο εξαγριωμένος αστυνομικός με τα πολιτικά εξαπολύει επίθεση με γροθιές και κλωτσιές ενώ κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Μάλιστα κάποιοι παρεμβαίνουν μόνο και μόνο για να αφήσουν τον αστυνομικό να συνεχίσει να χτυπάει τον απροστάτευτο τουρίστα ο οποίος φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του από τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται στο σώμα και στο κεφάλι.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.
Δείτε το οπτικό υλικό που ανέβασε στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον:

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr , ο καβγάς ξεκίνησε όταν κάποιοι νεαροί προσπάθησαν να κάνουν ενα γκράφιτι σε έναν τοίχο. Τότε μια υπάλληλος ενός μπαρ βγήκε έξω και τους έκανε παρατήρηση. Οι νεαροί αντέδρασαν άσχημα βρίζοντάς την. Εκείνη την στιγμή ο αστυνομικός με τα πολιτικά που κατά πληροφορίες υπηρετεί στο Α.Τ Αντίπαρου και έτυχε να περνάει από το σημείο που έγινε ο διαπληκτισμός, παρενέβη επικαλούμενος την ιδιότητά του και επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Ενας εκ των νεαρών φέρεται να αντέδρασε με ύβρεις ενώ κάποιοι ισχυρίζονται οτι προσπάθησε να χτυπήσει τον αστυνομικό με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει με ιδιαίτερα βίαιο τροπο, όπως φαίνεται στις εικόνες που βιντεοσκόπησε με το κινητό του ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ Χανκς.

Εικόνα σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την σύντροφό του!

Εικόνα σοκ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Πασίγνωστος ηθοποιός μπήκε στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την σύντροφό του!

Στην φωτογραφία φαίνεται ο ηθοποιός ξαπλωμένος με κλειστά τα μάτια σε φορείο νοσοκομείου, ενώ ένας πρόχειρος επίδεσμος βρίσκεται γύρω από το χέρι του και ένα μεγάλο σημάδι φαίνεται στο μάγουλό του.

Ο καβγάς είχε γίνει το 2015 και σήμερα, σε αγωγή που κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ αναφέρει ότι τότε η Χερντ είχε σβήσει το τσιγάρο της στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος, που υποστήριζει πως η Άμπερ Χερντ ήταν εκείνη που ασκούσε την κακοποίηση στο γάμο τους, εις βάρος του, ισχυρίζεται πως σε εκείνον τον καβγά, η ηθοποιός του είχε κόψει το δάχτυλο χρησιμοποιώντας σπασμένο μπουκάλι και τον είχε κάψει στο μάγουλο με το τσιγάρο της!

Γνωστός ηθοποιός δολοφονήθηκε με το ναρκωτικό του βιασμού!

Εικόνα σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την σύντροφό του!

Από την πλευρά της εκείνη, διά μέσου του δικηγόρου της, δηλώνει πως η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα και πως είναι μια προσπάθεια του ηθοποιού να αντιστρέψει την εις βάρος του υπόθεση.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε νοσοκομείο της Αυστραλίας και περιλαμβάνεται στην δικογραφία αγωγής 50 εκατ. δολαρίων του Τζόνι Ντεπ κατά του δημοσιογραφικού ομίλου News Group Newspapers Limited, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα The Sun και της οποίας ο αρθρογράφος Dan Wootton σε άρθρο του το 2018 είχε πει για τον ηθοποιό πως είναι «αυτός που δέρνει γυναίκες».